Ne pamje me pelqejne pak me mjeker, jane shume sekthi. Por nuku duroj dot kur me afrohen se kam lekure sensitive. Shave and then hajde me puth - i thom, lol.
Mgjse Hugh Jackman me mjeker dhe e toleroj. Vec mos me dalte ndonje dite ne rruge.
Ne pamje me pelqejne pak me mjeker, jane shume sekthi. Por nuku duroj dot kur me afrohen se kam lekure sensitive. Shave and then hajde me puth - i thom, lol.
Mgjse Hugh Jackman me mjeker dhe e toleroj. Vec mos me dalte ndonje dite ne rruge.
qoset jane me thekthi qenka menini pergjithesues ktu,
me pak perjashtime,
apo jo chuchu?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Fetyra po i ben drite.
![]()
me pak mjeker me pelqen mashkulli,duket me burreror
Njerëzit e fortë janë ata që vuajnë në heshtje, që kanë plagë në zemër dhe buzëqeshje në fytyrë.
qe kur e miratoi ligjin Sala filluan te shtohen pelqimet...
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
ahah e kuptoj por kam bindjen se femrat shqiptare ne pergjithsi nuk shiqojn nje mashkull si duket por a esht i huaji edhe po te jet total i shemtuar dote pajtohen veq te ket lek me meshkuj shqiptar ket nuk dota benin kinse nga turpi po shoh ne prishtin gjdo dit pra disa dite pash nje femer met vertet ishte shum e bukur me habiti ishte me nje te huaj ndoshta kishte nja 150 kiligram mashkull shum bajat erdhe ne pamje dukej i shmetuar thash vetmeveti ku person esht i deshtuar ne vendin e perjardhjes nga vjen prandaj si vend ideal per dashur ka zgjedh kosoven nje mjerim per endin ton
Krijoni Kontakt