Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

15 shtete marrin vendim të përbashkët për njohjen e Kosovës

Vendet e CARICOM, vendim të përbashkët për njohjen e Kosovës

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Jozefina Topalli, ka marrë një letër nga kryetari i Parlamentit të Grenadës, George J.Mc Guire, lidhur me çështjen e pavarësisë së Kosovës, ku thuhet se Grenada ka marrë në konsideratë kërkesën për njohjen e Kosovës si një vend legjitim dhe krejtësisht i pavarur.

Kjo letër vjen pas dhjetëra takimesh që Topalli zhvilloi në Konferencën botërore të kryeparlamentarëve në Gjenevë, të fokusuara kryesisht në lobimin për njohjen e pavarësisë së Kosovës.

“Jam i lumtur t’ju njoftoj se pas takimit që ne patëm në Konferencën Botërore të Gjenevës, Grenada ka marrë në konsideratë kërkesën tuaj për njohjen e Kosovës si një vend legjitim dhe krejtësisht i pavarur. Kam kënaqësinë t’ju informoj gjithashtu se vendet e CARICOM pritet të marrin një vendim të përbashkët për çështjen e Kosovës”, thuhet mes tjerash në letrën e McGuire.

CARICOM është një bashkësi shtetesh që përfshin 15 vende, ku bëjnë pjesë Antigua dhe Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Guyana, Haiti, Xhamajka, Montserrat, ST. Kitts dhe Nevis, Saint Lucia, St.Vincent dhe Grenadines, Suriname, Trinidad dhe Tobago.

Në letrën e tij, Kreu i Parlamentit të Grenadës e siguron kryetaren e Parlamentit shqiptar se “autoritetet më të larta të Grenadës do të lobojnë dhe më gjerë në mbështetje të kauzës suaj të drejtë”. /Telegrafi/
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 31-08-2010 më 19:26
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

SIZE="3"]Së shpejti, 15 shtete do ta njohin Kosovën[/SIZE]

Tiranë, 31 gusht - Shteti i Grenadës, por edhe 15 shtetet të cilat e përbëjnë komunitetin e CARICOM-it, së shpejti do ta njohin pavarësinë e Kosovës.

Kjo është konfirmuar nga vetë kryetari i Parlamentit të Grenadës, George J.Mc Guire, përmes një letre drejtuar homologes së tij shqiptare, Josefina Topalli, ka raportuar INA.
    Në letrën e tij Mc Guire shkruan se “Jam i lumtur t’ju njoftoj se pas takimit që ne patëm në Konferencën Botërore të Gjenevës, Grenada ka marrë në konsideratë kërkesën tuaj për njohjen e Kosovës si një vend legjitim dhe krejtësisht i pavarur”, transmeton agjencia e lajmeve INA.
    “Kam kënaqësinë t’ju informoj gjithashtu se vendet e CARICOM pritet të
    marrin një vendim të përbashkët për çështjen e Kosovës.”
    CARICOM është një bashkësi shtetesh që përfshin 15 vende, ku bëjnë pjesë Antigua dhe Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Dominika, Grenada, Gujana, Haiti, Xhamajka, Montserrat, St. Kits dhe Nevis, Saint Lucia, St.Vincent dhe Grenadines, Suriname, Trinidad dhe Tobago.
    Në letrën e tij, Kreu i Parlamentit të Grenadës e siguron Kryetaren e Parlamentit se “autoritetet më të larta të Grenadës do të lobojnë dhe më gjerë në mbështetje të kauzës suaj të drejtë.”

Letra e MC Guire vjen pas një sërë letrash që Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli ka marrë në përgjigje të takimeve të saj lobuese për njohjen e pavarësisë së Kosovës. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

gimche

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

SIZE="3"]Së shpejti, 15 shtete do ta njohin Kosovën[/SIZE]

Tiranë, 31 gusht - Shteti i Grenadës, por edhe 15 shtetet të cilat e përbëjnë komunitetin e CARICOM-it, së shpejti do ta njohin pavarësinë e Kosovës.

Kjo është konfirmuar nga vetë kryetari i Parlamentit të Grenadës, George J.Mc Guire, përmes një letre drejtuar homologes së tij shqiptare, Josefina Topalli, ka raportuar INA.
    Në letrën e tij Mc Guire shkruan se “Jam i lumtur t’ju njoftoj se pas takimit që ne patëm në Konferencën Botërore të Gjenevës, Grenada ka marrë në konsideratë kërkesën tuaj për njohjen e Kosovës si një vend legjitim dhe krejtësisht i pavarur”, transmeton agjencia e lajmeve INA.
    “Kam kënaqësinë t’ju informoj gjithashtu se vendet e CARICOM pritet të
    marrin një vendim të përbashkët për çështjen e Kosovës.”
    CARICOM është një bashkësi shtetesh që përfshin 15 vende, ku bëjnë pjesë Antigua dhe Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Dominika, Grenada, Gujana, Haiti, Xhamajka, Montserrat, St. Kits dhe Nevis, Saint Lucia, St.Vincent dhe Grenadines, Suriname, Trinidad dhe Tobago.
    Në letrën e tij, Kreu i Parlamentit të Grenadës e siguron Kryetaren e Parlamentit se “autoritetet më të larta të Grenadës do të lobojnë dhe më gjerë në mbështetje të kauzës suaj të drejtë.”

Letra e MC Guire vjen pas një sërë letrash që Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli ka marrë në përgjigje të takimeve të saj lobuese për njohjen e pavarësisë së Kosovës. /koha/
    GIMCHE PO KTO SHTETE INJEH NDO KUSH APO JAN SHTETE KOT FARE SI PUNA E KOSOVES HAAhAhAH E MORE ZOTRI LOBIMI DUHET TE BEHET NE SHTET E BE-S QE JAN MJAFT QE NUK NA NJOHIN E JO NE SHTETE QE BASH NUK KAN RENDESI

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    GIMCHE PO KTO SHTETE INJEH NDO KUSH APO JAN SHTETE KOT FARE SI PUNA E KOSOVES HAAhAhAH E MORE ZOTRI LOBIMI DUHET TE BEHET NE SHTET E BE-S QE JAN MJAFT QE NUK NA NJOHIN E JO NE SHTETE QE BASH NUK KAN RENDESI
    o beni si ju thotë populli njërzeve si ty? Dhi e zgjebme e bishtin përpjete.

Jezofina Topalli nuk është aq e paaftë sa mendon ti që të shkojë të loboje në Abkhazi apo në vende të tjera që si njeh askush përvec vetes!

Ti thuaju faleminderit atyre shteteve dhe Shqiperisë edhe thuaj ishalla sa më shpejt ndodh kjo!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Epo e kemi njeshe krietaren! Ja heq trurin atyre plakaruqave politikane!
    Pastaj beni, e tha mire ki perpara, dhi e zgjebosur e bishtin perpjete! Kujt i ruhet per kosoven, nga vendet "qe kane rendesi" ?
    Cdo gje eshte relative...

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Keto vendet e KARIKOM-it kane secila karriget e tyre ne OKB apo ulen te gjithe ne nje karrige?
    Moderator, e di vet ti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Keto vendet e KARIKOM-it kane secila karriget e tyre ne OKB apo ulen te gjithe ne nje karrige?
    Sigurisht qe njihen te gjithe, Xhamajka nuk eshte shtet pa potencial, Trinidad Tobago, Bahamas etj. Normalisht rrisin ate numrin qe ka vendosur OKB per ta plotesuar. Nese Kosova arrin kuoten e 100 shteteve do jet rehat dhe s'do te ket me asnje problem per pavaresin.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Aktualisht shifra është 69+15=84
    Ti je hija e Kastriotit

Prit njehere ta njohin Kosoven, pastaj beje mbledhjen se te ajo letra ka thene vetem qe do e merrin ne konsiderate ceshtjen dhe do marrin vendim te perbashket.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Letra e MC Guire vjen pas një sërë letrash që Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli ka marrë në përgjigje të takimeve të saj lobuese për njohjen e pavarësisë së Kosovës.
    me pelqeu pjesa e fundit e artikullit .....

per ata qe tallen me kete hap te ketyre shteteve i kujtoj se gjithsecila prej tyre vlen me vote ashtu sic vlen edhe ajo shteteve te bashkuara te amerikes ....
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •