Pearl Harbor. Postuar mė parė nga illyrian rex po e sjell une nje..... Nuk eshte i veshtire
Postuar mė parė nga PINK Oh yeah, eshte shqiptare kjo me duket. kosovare qe jeton ne France. Edhe thashe ku e kam pa. Arta Dobroshi quhet aktorja ne fjalė
Postuar mė parė nga busavata Arta Dobroshi quhet aktorja ne fjalė Right, e kisha pare, prandaj m'u duke e njohur si fytyre. Po filmin se kam pa. Edhe foton ma ka tregu, po Plotja para ca muajsh Plot-e nga ike? Sill nje film, me ndonje aktore qe ngjan me mua .
Postuar mė parė nga PINK Pearl Harbor. Shume e shpejte ...
po e postoj une gjene ... info : filmi asht i viteve 70-a i zhanrit Western ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 28-08-2010 mė 18:11
Postuar mė parė nga illyrian rex po e sjell une nje..... Nuk eshte i veshtire Mua m'u duk si "Pitkini ne Spital" loool
Postuar mė parė nga BOKE Mua m'u duk si "Pitkini ne Spital" loool ai qe per ramazan ngjalen ka qene karnaval? lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga broken_smile S eshte radha ime por po e vej nje...Gjejeni Skedarėt e Bashkėngjitur 136539 Trainspotting !? Mė duket se ai ėshtė.
Life's too short to remove USB safely.
Gjeni dhe kete, easy fare. Eshte film nga ato funny. Jack, I bet se gjen dot.
Postuar mė parė nga PINK Gjeni dhe kete, easy fare. Eshte film nga ato funny. Jack, I bet se gjen dot. Tani sa mbarova...lol...edhe po filloj me ju pergjigj te gjitheve, por po e filloj nga fundi. PINK, ky filmi eshte me ato perfect wives-e e stepfordit.
Where does a thought go when it's forgotten?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt