S eshte radha ime por po e vej nje...Gjejeni
![]()
S eshte radha ime por po e vej nje...Gjejeni
![]()
O Plot, mua m'citon, me Corazonin do me u pllacitur, plluq plluq.
Te dyja jepni clues, hints per filmat qe keni vene. Help.![]()
o brouken smajle, kto qekan fare, sgjekan gjo.do ti gjejme ne te njona-qetres?
u shkriva tu qesh me ate burrin e dyte qi osh tu njek, si e ka shtremnu qafen, i kput fare qoka
ky burri i pare mfoto osht ai garipi, ewan mcgregori. po se n'cer filmi ka lujt kshu me ta-lashe, vallai sdi gjo. ti a ke naj ide per kte filmin tim?
pink, i thashe korathonit se ajo mpati thon qi kur tme takojte do mputhte i her mbuz, nomi mos bohej.me sa di un ti ske naj deshire te tille, kupto ti?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 28-08-2010 mė 17:26
Jo skam Plot, doren po ta dhashe, dhe ate do e marr shpejt mbrapsht
Kete femren qe ke postu, se ku e kam pa, po se mbaj mend se ku. Si fitire e pare me duket, po se ku hic. Nuk ring ndonje bell. LOL
Oh yeah, eshte shqiptare kjo me duket. kosovare qe jeton ne France. Edhe thashe ku e kam pa.![]()
Aman mi se asnji ketu sma shqipton emrin kaq bukur si ben ti..si mund te ta refuzosh propozimin ty kur e kerkon kaq embel : D ai i dyti si poze manikini duket ne fakt po vrapoka gjithe klas, tani po te jap nje ndihme te vockel..kush vrapon ne kete menyre, sikur po i merret fryma gati per ti rene te fiket pa piken e forces? - nje person qe vuan nga obeziteti ose nje i droguar? Ky film ka te bej me drogaxhij dhe bravo e gjete ai i pari eshte mcgregori..
Sa per ate foton tende edhe mua si fytyre e pame me duket, i ngjan pak asaj qe luan me richard gere ne Autumn in New York, mos eshte ndonje film i Woody Allen?
po e sjell une nje.....
Nuk eshte i veshtire![]()
Krijoni Kontakt