Kurse une do te doja te haja dicka te gatuar nga dora jote se shoh qe din te gatuash shum gjera ....!!
atehere po pres porosine tuaj dhe do ju kthej pergjigje di ta gatuaj apo jo....pervec fli kosovare qe sdi ta gatuaj .....por eshte nje gjelle fantastike per te ngrene
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
atehere po pres porosine tuaj dhe do ju kthej pergjigje di ta gatuaj apo jo....pervec fli kosovare qe sdi ta gatuaj .....por eshte nje gjelle fantastike per te ngrene
Oho flm.Do deshiroja fileto vici te tonuar ju lutem
Oho flm.Do deshiroja fileto vici te tonuar ju lutem
me gjithe deshire EuroStar....por me lejo sepse une e gatuaj me salce te bardhe dhe pak kerpudha te egra anash dhe te shoqeruar me vere te kuqe .... te lutem
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
me gjithe deshire EuroStar....por me lejo sepse une e gatuaj me salce te bardhe dhe pak kerpudha te egra anash dhe te shoqeruar me vere te kuqe .... te lutem
po pertosha me gatuar dhe pergatita speca te skuqur me gjize
mos thua qe pertove...si shikon keto te tjerat ti qe mburren, jo bere kete, e jo ate... po ne te vertet nje pjese ka mundesi te vene burrin te bej darken...
me ka marr malli njehere per speca te skuqura...
Krijoni Kontakt