Postuar mė parė nga
GENCI_99
Lumet ne se qfare intelektual kemi ( mbasi ashtu e quan vehten) besoj se mesove tash se qfare do te thot fjala FETAR -BESIMTAR , neqoftese dikush e ka keq interpretuar fjalen FETAR ne kete teme jeni ju , nuk lexova askend tjeter ta ket keqinterpretuar kete fjale,une te argumentova se qfare dmth ka fjala
FETAR >Besimtar
Maks Vello shkruan ne kete menyre e jo une >AVATAR >.
Ai fanatiku shqiptar i maqedonise, don te kete para, te mund te kete sa me shume femra per te pir.dhur, don lukzos, ndersa gruan e tij e mban brenda ne burg shtepiak. Se frigohet se te njejten ja bejne edhe gruas se tij. <<<Avatar
Besoj se Maks Velo do te ishte pajtuar me mendimin tuaj
Fanatik??? ishte fjala per fetar-besimtar ,fanatik une askund nuk shenova ,\
por edhe Fanatiket e maqedonise te gjithe nuk mundesh ti fusish ne nje thes sipas teje >te gjithe vrapojne mbas grave te huaja, ketu ben mekat kur i akuzon te gjithe.
Prape them se une jam i bindur se shqiptaret e maqedonise jane me fetar(besimtar) besojne ne zot ,dhe ne pergjithesi me shume e praktikojne fejen
ju prape po e permendni namazin e sabahut po sa kosovare apo shqiptare te shqiperise shkojne me fal namazin e sabahut?
fillo nga forumi , me shume shansa ke ketu te gjesh ndonje nga maqedonija qe fal 5 vaktet se sa diken nga Kosova ose Shqiperija
po me thuaj te premteve diten e xhuma i ke pare xhamjat ne shkup? besoj se edhe ne qytetet tjera jane perplot me besimtar, e kete nuk e shef as ne Kosove e as ne Shqiperi,qe dua te them prap se kjo eshte deshmija se shqiptaret e maqedonise jane me fetar>besimtar dhe e praktikojne fejen me shume se shqiptaret ne trojet tjera,
skam qfare ta mar personalisht asgje ,une rralle e permall jap komente, arsyeja me e madhe eshte sepse shpesh lexoj komente kur dikush nuk pajtohet me mendimin e dikujt tjeter menjehere fillon dhe ofendon,
Mua ne namazin e sabahut mundesh te me takosh bajram per bajram, vetem atehere une shkoj ne xhami ,por kam nderim ndaj atyre qe e praktikojne fejen dhe shkojne perdite.
Krijoni Kontakt