Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Po une jam n ga Kosova e Shqiperis.
ahhaha,po ska derte nga kush jan projektuar,me rendesi ata jan te Muslimanve dhe jan ne tokat islame.
Keshtu qe me vjen keq........por Dubai,eshte vendi me i miri ne bote.
Boll veq naften qe e kem,muslimanet vetem naften me blloku bota eshte ne kaos.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
CKA eshte keshtu me ju islamiket ,ne momentin kur dikush fol te verteten per gjendjen e muslimaneve ,ju menjehere turreni duke shpifur??!!!
Skam asnje histori te shemtuar me musliman,vij nga nje familje muslimane(jo besimtare si shumica e Kosoves),edhe per mua njerezit e din qe jam muslimane(deri ne momentin qe flasin me mua),por kam antipati per islamin sepse besoj qe eshte fajtor per gjendjen ne te cilen ndodhemi ne si popull.
A nuk jemi populli me i paarsimuar dhe me i varferi ne Europe??!!!
A nuk eshte e vertet qe kete pak arsimim qe e kemi e kemi nga te krishteret shqiptar??!!!
Me nje fjale une besoj qe islami eshte i demshem per popull,dhe hyrja e popullit me shume ne fe eshte hyrje me e thelle ne INJORANCE!!
U knaq tema e hajt valla po bisedohet
qe edhe une po jau nimoj pak
Vera, e mirė pėr funksionet njohėse?
Nė njė studim, nė tė cilin janė pėrfshirė 5.000 meshkuj dhe ferma, shkencėtarėt kanė zbuluar lidhshmėrinė nė mes tė konsumimit tė matur tė alkoolit dhe pėrmirėsimit tė funksioneve njohėse.
Fillimisht participantėve u janė matur funksionet njohėse (kujtesa, mendimi, vėmendja, perceptimi, formimi i konceptit etj.) gjatė testeve (tė memories verbale, numrave, simboleve dhe shkathtėsisė), ndėrsa e njėjta gjė ėshtė bėrė edhe pas shtatė vitesh.
Autorėt e studim t tė botuar nė shtojcėn e Acta neurologica Scandinavica, kanė zbuluar se konsumimi mesatar i verės kishte pėrmirėsuar rezultatet te tė gjitha testet e realizuara pėr vlerėsimin e funksioneve njohėse. /Telegrafi/
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gimche : 04-08-2010 mė 05:03
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
miriam po te sfidoj ne duel seksi ,nese je e interesuar , do te jap te dhena me shume dhe do bejme takim, nuk do zhgenjehesh heheheh![]()
Krijoni Kontakt