Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 57
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    ne gjendje civile meret ajo leja per te shku me bo pashaporten ??????? dhe se kohe duhet qe te dali ????????
    te pakten kshu llogarisim ditet qe do rrim atje...
    ju flm te gjithve per informazionet !

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ka te drejte bamba bomba te pakten ketu ne greqi nuk ka te beje leja e qendrimit
    domethene ska lidhje njera me tjetren karta e qendrimit vazhdon vetem qe duhet te vesh te rregjistrosh numrin e pashaportes te re!!
    Pra po se bere pashaporten e re nuk del nga Shqiperia me date 01/01/2011 dhe per shkak se dun lek e tjera e kan bo ne karten e identiteti te detyrushme.P.S Kthimi ne atdhe bohet edhe me certifikat ose patente .

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Ato qe di po i shkruaj ketu, ama mos besoni asnje versioni te lexuar ne kete teme se mund te gjendeni ne bela pastaj e nuk vlen si justifikim qe keni lexuar forumin!

Pas hyrjes ne sistem te pashaportes se re, gje qe normalisht ndodh brenda 48 oreve pas aplikimit, pashaporta e vjeter nuk eshte me e vlefshme. Persa i perket afatit deri kur mund te beni pashaporten e re, une e di qe do shtyhet dhe per vitin tjeter, pra deri ne fund te 2011, ama nuk jam 100% i sigurte per kete!

Qe te beni pashaporten e re duhet te keni leter njoftimin ose ti beni ne te njejten kohe te dyja.
    Keshtu e kam degjuar dhe une,por sjam i sigurte.
    Mire e ka ai djali epiriotas cfare ka shkruar,se flas gabim po te shkruaj...

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po un persh sdu me ik ne shqiperi kete vit du me ik vitin tjeter si i bohet halli ?????????'

Ka te drejte bamba bomba te pakten ketu ne greqi nuk ka te beje leja e qendrimit
    domethene ska lidhje njera me tjetren karta e qendrimit vazhdon vetem qe duhet te vesh te rregjistrosh numrin e pashaportes te re!!
    Drejt, prandaj e shkruajta. Pashaportat e vjetra nuk jane fallco apo leshuar nga ndonje dyqan mollesh, por nga shteti Shqiptar e nuk permbajne ndonje te dhene te gabuar. Pra eshte dokument identifikimi per shtetin e huaj. Ama ne momentin qe ti mer nje pashaporte te re, duhet te ndryshosh nr e pashaportes ne lejen e qendrimit.

Persa i perket afatit ne te cilin eshte e mundur te besh pashaporten, nuk jam i sigurte. Kam DEGJUAR (pra nuk e kam te sigurte 100%) qe do shtyhet dhe per vitin tjeter.

Citim Postuar mė parė nga eralni Lexo Postimin
    Pra po se bere pashaporten e re nuk del nga Shqiperia me date 01/01/2011 dhe per shkak se dun lek e tjera e kan bo ne karten e identiteti te detyrushme.P.S Kthimi ne atdhe bohet edhe me certifikat ose patente .
    Tani me bere carcaf komplet
    une i kam bere te gjitha ato qe duheshin per karten e indetitetit edhe per pash
    pres domethene te vete ti mar ne dore....
    puna eshte se kam frike te hy ne kufi se mos mbetem atje
    kaloj apo jo me te vjetren edhe mundem te kthehem me te rene?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Kur hyn ne Shqiperi tani qe te ka dale e reja, ta shpojne pashaporten edhe shko mer te rene. Me ate del pa problem, ama mbaj me vete edhe pashaporten e vjeter qe te mos kesh probleme nese te pyesin pse nuk eshte i njejti nr pashaporte ne lejen e qendrimit.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pasaporta Shqiptare ska cju hyn ne pune, merrni nje pasaport te huaj edhe do flini me te qete.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Isha une Qershor,me thane mos e be aplikimin,te tjeret behe se ste gjen gje?
    Nuk e di cfar te shkruaj,kam bere aplikim per pashaporte te huaj.
    Dhe bie ne qetesi,n.q-se e aprovojne.
    3 pashaporta Shqiptare kam nderruar deri tani,me ka vajtur ne maje te hundes.
    Dun dhe leke ata parazitat aty..
    phhhhhhhhhhhhhhhhh

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Pasaporta Shqiptare ska cju hyn ne pune, merrni nje pasaport te huaj edhe do flini me te qete.
    fjale me ven !
    kur ti mbushet menja kryetarit te shpis atehere do e bojm!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •