Postuar mė parė nga
blueton
eee ti te pengon arabizmi i kosoves ,kurse nga ana tjeter nuk te pengon evropianizmi apo krishterizimi i kosoves,
cfar kam une apo ne te njejte me italianet gjermanet apo francezet,cfar na bashkon me ata ,hic asgje
ne si shqiptare na bashkon kombi ne te cilen ka me shume fe dhe ateista ,dtth duhet cdo njeri te repsektohet per ate qe ka , e shoh se me ngulim mundoheni dhe ureni shqiptaret musliman vetem pse kane fe te perbashket me arabet, po cfar do thuash qe ne kemi fe te erbashket me nje gjerman,francez apo amerikan musliman, do te pengoje ti gjermanizimi apo amerikanizmi i shqiptareve qe kane te njejten fe me gjermanet ,arabet, apo turqit??
islami nuk eshte i arabeve , apo i turqve ,por eshte i muslimaneve dhe pik nese ti kete nuk do ta pranosh atehere ti ke problem me vet veten e jo me arabet muslimanet apo dikend tjeter
ti flet per islamin , e nga ana tjeter ti nuk ke as 1 % njohje te islamit , ti ke lexuar nje liber, ke ndegjuar nje ligjerate dhe menjeher na sjell perfundime,
si duket ti qenke paragjykues dhe jo realist,
une te kisha preferuar te meresh me studime te mirfillta dhe te lexosh me sy neutral dhe ne fund futu ne dhome gjys ore dhe mendo mire
Krijoni Kontakt