Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 113
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Ku'rani,Hadithi versus Shqiptaria dhe Tradita Shqiptarit

Ku'rani,Hadithi(Arabia) versus Shqiptaria dhe Tradita Shqiptarit

Dua nje pergjigje nga te gjith por te sinqerte dhe pa fyrje, e shohim qe besimtaret Musliman me fanatizem mbrojn fen e tyre dhe Ku'ranin qe prejardhja tij eshte nga shteti Arab...

Nese te gjith ne do ti bindemi Ku'ranin me tregoni qfar do te mbet Shqiptare ketu

1. Pantollat e shkurtuara , Feregjet , Hijabi aplikohen ne Arabi
    2. Lutjet Arabisht ato rraxhim Selam alekum...
    3.Histori Arabo Turke pasi qe Osmaen nga keta konsiderohen si miq vellezer hero
    kurse Gjergj Kastrioti,Nena Tereze,Ibrahim Rugova pranojn fyrje qdo dit nga keta
    4.Ndalimi muzikes
    5. Ato shkollat ndahmas Djem veq vajzat veq..
    6. Jo te ket psikologji & filozofi cafiresh vetem pralla te Arabis...
    7. Sherihati a si thiret kjo kushtetuta Kuranore e Arabis..

e ka dhe shum tejra

At'her me tregoni ku e shihni Shqiperin mbas aplikimit te Ku'ranit nga tere popullsia Shqiptare...

Un per veti nuk mendoj qe do te mbetet me shqiptare

Traditat dote aplikohen ato Arabe se ashtut urdheron Ku'rani
    Gjuha do te behet shumica Arrabisht, pershendetjet Ckemi, Si je do te zevendesohen me Selam Alequm
    Historia do te behet e tera Arabisht do te mesojm per Salahuddin Aishen e Muhamedin dhe per Arabin, ndersa herojt Shqipetar do te konsiderohen si tradhtar kombi
    Muzika do te ket vetem per Allavin mbyllje e te gjith kafiqav e clubev
    Sdo te ket me ''Cafira'' por vetem kesi me mjekrra dhe fergje i tere vendi keshtut
    Nje mashkull do ti ket 7 gra... femra pa asnje te drejt do te kemi besim ne sehire gjinda hajmalia

dhe ja imazhi i Parlamentarve si do te jet

Imazhi i nje mashkulli si do te behet..

ja babai me femijen me qfar do te merren

Dhe per femnat nuk po postoj e dini vet si do te jen

A duhet te vetdisohemi e ta mbrojm kulturen dhe traditat Shqiptare a po ti lejm te behen keshtut? ta nderroj emnin Shqiperia me AraboTurki

kush ka edhe tejter gje le te shton ta paramendojm para se ta aplikojm ku'ranin ne Shqiperin e madhe qfar kulture te re sjell ky dhe qfar teknollogjie apo te arriutur te reja sjell ne trojet Shqiptare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 29-06-2010 mė 08:49

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    pasi qe paske sjelle ca fotot dhe ca radhitje me nr. besoj qe kjo teme nuk ka te beje me sinqeritetin, une te keshilloj te lexosh ndonje liber me profesionale dhe me siguri do gjesh pergjigje me te mire se ne kete forum, sepse akoma ne nuk kemi kulture dhe edukate dialogu.

shpresoj qe te me kuptosh se cfar dua te te them,por nese ke deshire me disa shkrime shkurt dhe qarte do te sqaroj disa gjera ,por edhe nuk eshte aq thjeshte per te i sqaruar keto qe ju kekroni

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Shko mėso diēka pėr shkoll mė mirė ėshtė pėr ty.
    Nqs do merr pėrgjigjje ti do shkosh ta hapesh nje temė tjeter, mos humb kohė kėtu shko mėso diē pėr shkoll.

Ju kisha lutur muslimanėve qė mos tė ju pėrgjigjen kėti injoranti, sepse sa do merr pėrgjigjje do shkon ta hap njė temė tjetėr.

Ps. T'i ndegjo muzik, t'i mos e mbulu gruan tėnde me ferexhe, t'i mos u pėrshendet me dikė me pėrshendetjen mė tė bukur "Eselemu Alejkum" por pėrshendete me atė qysh e ke pėrshendetur edhe mė herėt "Mirėdita" apo "Mirėmėngjes" kjo n'varet prej kohės, kurse une i pėrshendes shokut e mi me pėrshendetjen mė tė bukur islame "Eslemu Alejkum", (kjo nuk ėshtė pėrshendetje arabe por Islame por ti je i trash)
    T'i mos i ben lutjet nė gjuhėn arabe por bėni me gjuhėn tėnde tė cilen ti e flet, kurse une lutem nė arabisht kėtė deri sa tė vdes askush sdo ketė mundesi tė ma ndalon. (Sqarim lutjet nuk bėhen nė gjuhėn arabe, dallimi ėshtė i madh i alfabetit Arab me atė tė Kuranit a e din ti kėtė)???
    T'i mos i shkurto pantollonat, nuk duhet tė veprosh ēka bėjn edhe tė tjerėt.
    T'i mundesh ti kesh pantollonat e gjata sa qė mundesh ta pastrosh gjithė rrugėn e mahalles dhe qytetit.

Kėshtu qė kqyri punėt tua mos sjellė pėrēarje mes shqiptarėve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 29-06-2010 mė 09:53

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Mafia deri diku nuk e ka gabim ket gje nuk e ka vene re vetem ai por edhe te tjeret.Une nja dy pyetje kam per besimtaret mysliman pa fyerje apo tallje dua thjeshte qe te jem i qarte me ta,:Pse i quani shqiptaret myslimanet e vertet dhe e cilesoni shqiperine si pjese e botes islamike dhe 2-Pse doni me shume Meken sesa vendin tone ???? Kush te doje le te pergjigjet
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Mafia deri diku nuk e ka gabim ket gje nuk e ka vene re vetem ai por edhe te tjeret.Une nja dy pyetje kam per besimtaret mysliman pa fyerje apo tallje dua thjeshte qe te jem i qarte me ta,:Pse i quani shqiptaret myslimanet e vertet dhe e cilesoni shqiperine si pjese e botes islamike dhe 2-Pse doni me shume Meken sesa vendin tone ???? Kush te doje le te pergjigjet
    ja kandidati i pare....... edhe ne e kemi vene re se ju keni deshire qe shqiptaret ti beni gjerman ,italian, krishter,duke i zhveshur nga e gjithe ajo qe eshte shqiptare.

nuk e di sipas jush se si duhet te duket nje shqiptare????

me cfar identifikohet nje shqiptare?

me breke te shkurta , me miniqa,me syza , me bermude,duke pire bira dhe duke ndegjuar muzike tallava?? keshtu me teper i ngjajne nje serbi se sa nje shqiptari

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Shko mėso diēka pėr shkoll mė mirė ėshtė pėr ty.
    Nqs do merr pėrgjigjje ti do shkosh ta hapesh nje temė tjeter, mos humb kohė kėtu shko mėso diē pėr shkoll.

Ju kisha lutur muslimanėve qė mos tė ju pėrgjigjen kėti injoranti, sepse sa do merr pėrgjigjje do shkon ta hap njė temė tjetėr.

Ps. T'i ndegjo muzik, t'i mos e mbulu gruan tėnde me ferexhe, t'i mos u pėrshendet me dikė me pėrshendetjen mė tė bukur "Eselemu Alejkum" por pėrshendete me atė qysh e ke pėrshendetur edhe mė herėt "Mirėdita" apo "Mirėmėngjes" kjo n'varet prej kohės, kurse une i pėrshendes shokut e mi me pėrshendetjen mė tė bukur islame "Eslemu Alejkum", (kjo nuk ėshtė pėrshendetje arabe por Islame por ti je i trash)
    T'i mos i ben lutjet nė gjuhėn arabe por bėni me gjuhėn tėnde tė cilen ti e flet, kurse une lutem nė arabisht kėtė deri sa tė vdes askush sdo ketė mundesi tė ma ndalon. (Sqarim lutjet nuk bėhen nė gjuhėn arabe, dallimi ėshtė i madh i alfabetit Arab me atė tė Kuranit a e din ti kėtė)???
    T'i mos i shkurto pantollonat, nuk duhet tė veprosh ēka bėjn edhe tė tjerėt.
    T'i mundesh ti kesh pantollonat e gjata sa qė mundesh ta pastrosh gjithė rrugėn e mahalles dhe qytetit.

Kėshtu qė kqyri punėt tua mos sjellė pėrēarje mes shqiptarėve.
    Ja ku shihet qe nuk ka lidhje me Shqiptare ky, vet tregon qe eshte Arab dhe jo Shqiptar mua me thot ti vazhdo ne gjuhen tende qe i bjen gjuha ime eshte Shqipja kurse thot une ne timen qe e forcon qe gjuha ti eshte Arabishtja.. mir un do te vazhdoj te gjitha ne Shqip te bej por kam ni kerkes nga ti ik pirdhu nga vendi im .. dhe shko ne Arabi atje i ke te gjitha ne arabe dhe pa cafira...

A Jemi ne rrezik nga keta njerz si ky me nalt? ku deklarojn haptazi qe jon Arab?

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin

Kah njerėz nė forum qė e dojn mė shumė Italin se sa Shqiperin ndoshta ti je prej atyre apo jo??
    Kurse Mekkah ėshtė vend i shenjtė.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Po Qfar Sinqeriteti Ky *** Ky Bash Fyerje Te Mdhaja Ka Ber Ky Piss
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ja ku shihet qe nuk ka lidhje me Shqiptare ky, vet tregon qe eshte Arab dhe jo Shqiptar mua me thot ti vazhdo ne gjuhen tende qe i bjen gjuha ime eshte Shqipja kurse thot une ne timen qe e forcon qe gjuha ti eshte Arabishtja.. mir un do te vazhdoj te gjitha ne Shqip te bej por kam ni kerkes nga ti ik pirdhu nga vendi im .. dhe shko ne Arabi atje i ke te gjitha ne arabe dhe pa cafira...

A Jemi ne rrezik nga keta njerz si ky me nalt? ku deklarojn haptazi qe jon Arab?
    thash qe ne fillim se qellimi yte nuk eshte i sinqerte ,prandaj meriton nje bojkot,

dhe u bej thirje edhe te tjereve qe te bojkotojne kesi lloj temash, dhe mos u pergjigjen ketyre personave

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin

Ncncnc..larg je shumė.
    Unė nuk them se gjuha ime ėshtė arabishtja gjuha ime ėshtė shqipja, unė vetėm lutjet i bėj nė gjuhėn kuranore.
    Edhe njė herė po tė them se Kurani nuk ėshtė nė gjuhėn arabe dallimi ėshtė i madh.

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •