Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    mos e arritsha ate dite
    Si thonë: Vetem vonim sepse ska shpetim

Ps: Mirpo aman kam nje lutje per anetaret jo musliman, per hire te shendetit mos e klikoni kete teme.

Nese ndodh ndonje sulm ne zemer une nuk jap kurfar sigurimi shendetsor
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    I permenda keto dy faktor per faktin se ndaj ketyre duhet te kete frik me shum bota jo muslimane dhe te mos ia keni dertin islamit dhe shamiave te muslimaneve sepse nuk eshte frika ne kete rast.

Ju duhet te keni frik nga nataliteti i ulet qe po ju zhduk dita dites dhe poashtu duhet te keni frik nga homoseksualizmi i cili poashtu po e atakon me te madhe boten e krishtere, dhe sigurisht qe homoseksualizmi eshte ajo qe e stagnon direkt zhvillimin e nje populli dhe keshtu shkohet drejt zhdukjes.

D.m.th existon mundesia qe pa pasur kurfar kontakti me islamin ju te zhdukeni nga keta faktor qe permenda dhe keto te dy faktor duhet te ju shqetesojn me se shumti.

Te mos e permendim edhe faktorin tjeter qe jo pak eshte duke ndikuar ne stagnim dhe ky eshte : Faktori Adoptimit, ku sot shum familje dhe gra jo muslimane nuk deshirojn te lindin dhe ta prishin vijen e trupit, por e marrin femijen te gatshem dhe e adoptojn.

D.m.th nese shkohet sipas ketij sistemi ka gjasa qe edhe permes gjakut te humbni origjinalitetin sepse nese shkohet sipas kesaj menyre duke adoptuar femije dhe jo me lind , ateher humb origjina e asaj familje dhe keshtu del nje gjak i ri .
    Fisnik e ke shume gabim. Nataliteti nuk ka te beje fare me fene. E shikoj qe flet shume por pa statisktika dhe pa asnje fakt, thjesht llafe ne ere.

Por nese u hedh nje sy shifrave, sipas UN, vendi me natalitetin me te larte eshte Kongo me 90 % te krishtere. Por dhe kjo nuk ka shume rendesi. Rendesi ka qe ne pergjithesi vendet me lindjet me te shumta kane vetem nje te perbashket, varferine.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Numri i muslimaneve po shtohet ne Ballkan :

Maqedoni - vetem muslimanet kan shtim pozitiv , ortodokset jan ne minus.

Bullgari , gjithashtu.

Serbi , ekzistojn komunat me shumic popullsi muslimane , ne Luginen e Presheves dhe ne Sanxhak , vetem ketu kem shtim te popullsis , ne pjeset tjera ne minus jan.

Mal te Zi , ne pjeset ku banojn muslimanet ka shtim pozitiv.

Tani edhe ne Greqi ka qindra mijra musliman.

Kujt i pengon kjo ? ( ska nevoj te paraqiten , i dijm kush jan ato)
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Keto jane shifrat sipas UN. Nese ke statistika qe e ndajne natalitetin edhe sipas fese brenda ketyre shteteve, te lutem na i sill.

Albania 16.3
    Montenegro 13.6
    Serbia 12.8
    Republic of Macedonia 10.9
    Greece 9.3
    Slovenia 9.0
    Croatia 9.0
    Bulgaria 8.9
    Bosnia and Herzegovina 8.8

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Fisnik e ke shume gabim. Nataliteti nuk ka te beje fare me fene. E shikoj qe flet shume por pa statisktika dhe pa asnje fakt, thjesht llafe ne ere.

Por nese u hedh nje sy shifrave, sipas UN, vendi me natalitetin me te larte eshte Kongo me 90 % te krishtere. Por dhe kjo nuk ka shume rendesi. Rendesi ka qe ne pergjithesi vendet me lindjet me te shumta kane vetem nje te perbashket, varferine.
    Me cfar logjike e thua kete? qe nataliteti nuk paska fare lidhje me fen?

Matematike e thjesht eshte kjo, shembull: Familja Muslimane lind 5 femije, ndersa ajo jo muslimane vetem 1 femije, dhe tash eshte e natyrshme qe pas disa viteve te verehet dominimi i familjes muslimane sepse ajo ka 4 femije me shum se ajo jo muslimane!

Ndersa kur ke puna e statistikave, ateher i ke shum kjart ne videon e fillim temes vetem shikoje deri ne fund.

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Brunei: 347 persona pranuan Islamin për 6 muaj

Gjithsej 347 persona pranuan Islamin në gjashtë muajt e parë të këtij viti, bëjnë të ditur zyrtarët e Qendrës islamike Da'wah.

"Shumica e muslimanëve të ri janë konvertuar me vetëdëshirë, disa prej tyre pasi që u njoftuan me jetën e qetë të muslimanëve, ndërsa disa vetëm pasi që kanë dëgjuar ezanin," tha Md Edi Kasrin Abdul Kadir.

Md Edi zyrtarisht e drejtoi ceremoninë e konvertimit të Sarqawi Timpoh, 23 vjeç, nga rajoni Dusun. Sarqawi, i cili tani është i njohur si Muhammed Abdullah Sharqawi Timpoh, pas interesimit të tij të gjatë më në fund u kthye në islam. Ish ateisti u kthye në Islamit në shtëpinë e mikut të tij, Hj Zaman Hj Timbanga.

Muhammedi Sharqawi tha se prindërit e tij nuk e kishin kundërshtuar, kur u bëri me dije se do të bëhet musliman. Ai, gjithashtu, ka marrë mbështetjen dhe inkurajimin e kolegëve musliman pasi që i njoftoi për interesimin e tij.

Në ditën e shqiptimit të Shehadetit, gjithashtu është mbajtur edhe ceremonia për anëtarin e Forcave të Armatosura mbretërore të Bruneit (RBAF) Mohd Harmizan Abdullah Bamban. Mohd Harmizan Abdullah Bamban është anëtari më i ri i RBAF, i cili është kthyer në Islam. Disa ditë më parë, dy filipinas, gjithashtu kanë shqiptuar Shehadetin në shtëpinë e miqve të tyre. Ocampo Dionisio Paglingayen tani njihet si Muhammed Dioni Abdullah, i cili bashkë me gruan dhe dy vajzat e tij u kthyen në Islam, ndërsa Ferrer Ronaldo Garcia u bë Abdullah Ronnie Abdullah.

Muhammed Dioni ka punuar nëntë vjet në një dyqan makinash dhe tha se arsyeja e konvertimit të tij ishte dëshira për ta ndryshuar jetën për të mirë. Gruaja e tij, Remedios Guevarra De Ocampo, rrobaqepëse - tani quhet Nur Fatimah. Ajo që katër vite është në Brunei dhe që një kohë të gjatë kishte dëshirë të bëhej muslimane. Vajzat e tyre Heidi, 14 vjeç, dhe Jeanelle, 4 vjeç, tani quhen Siti Nur Hannah dhe Siti Nur Alishah.

Abdullah Ronnie, mik i Muhammedit Dionit është në Brunei për ta vizituar gruan e tij. Ai punon në Arabinë Saudite për 11 vjet si inxhinier elektrik. Gruaja e tij, Pepito Tita Supilanas tani njihet si Sherifa Zurinah Abdullah, dhe që 15 vite punon në Brunei.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    le te vjen njeher sasia e per cilesin do flasim+ mos u habit hiq se kjo cilesia e sodit qe kan europianet neser kthehet ne anen e asaj sasis se madhe dhe ua mundeson qe edhe ata te posedojn cilesi te mira,shkurt e qarte,nje dite islami do jet triumfues,si tha dhe fisniku nje shkrim,gjith te huajt mund ti debosh nga europa,mirepo cka qe vet europianet e pranojn islamin,dhe saher qe jan munduar te luftojn kete fe,ajo veq se ritet me shum dhe forcohet

ska dyshim se Zoti e ka garantuar kete fe dhe ai do ta mbroj,kjo fe ishte shembull per njerzimin,muslimanet dikur i mesonin keto te europes per mjeksi e shkenca tjera keshtuqe mos u beni kinse nuk i dini gjerat,si thuhet cdo gje kthehet ne vend te vet.....vjen dita qe islami te sundon boten,a e mbrijm ne ajo,esht krejt tem tjete......

gjith te mirat miriam dhe mere veten me te mire,se shum me vrull kur shkruan kundra islamit....sbesoi qe te ka ber dic te keqe ky din i Allahut.
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Po cfare morali ka ne shtete arabe ore Fisnik?!!!
    Ke qene ndonjehere apo e ke me te ndegjume?
    Po njerez me me pak moral une personalisht skam pa.
    E din se pari cka quhet moral?
    Moral eshte drejtesia,moskorruptimi ,respekti ndaj tjetrit,mosvjedhja ejtj etj etj ,nuk eshte vetem kurveria mungese morali, qe per fatin tend te keq shtetet arabo-muslimane kane mungese te theksuar morali ne te gjitha aspektet.
    Me qe ra fjala ,ishte jotja ajo fotoja me heret??!! ,dukeshe njeri i bardhe !!
    Pse urren aq shume racen tende???!!!!!
    Cfar je ka flet oj miriame, si ta nxe goja te i drejtohesh per moral nje muslimani? Ky eshte skandal bre!

Nese Mercedesi eshte babai i makinave, ateher Muslimani eshte "babai" i moralit

Une sjam racist dhe nuk e gjykoj askend permes races apo ngjyres, mirpo e gjykoj nje racist qe i jep vlera superiore vetes dhe nenvlerson ne menyre racore tjetrin.

Jam i bardh pothujase produkt mielli, mirpo nuk kam fobi ndaj ngjyrave tjera.

Mirpo ske cfar vazhdon tutje ne kete muhabet, por thjesht kenaqu me temen dhe domethnejen e saj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Cfar je ka flet oj miriame, si ta nxe goja te i drejtohesh per moral nje muslimani? Ky eshte skandal bre!

Nese Mercedesi eshte babai i makinave, ateher Muslimani eshte "babai" i moralit

OK , e leme me kaq, eshte zgjedhja jote te mbetesh i verber!!
    Por per nje gje jam e sigurt,nuk eshte faji yt qe je i tille,pasi je i padalte,dhe e ke te pamundur te shohesh diferencen.
    Ma merr mendja qe pertej Kosoves,SHqiperise ,Maqedonise dhe eventualisht Malit te zi(ulqinit) ske dal,keshtu qe je i falur per keto budallalleqet qe shkruan

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    OK , e leme me kaq, eshte zgjedhja jote te mbetesh i verber!!
    Por per nje gje jam e sigurt,nuk eshte faji yt qe je i tille,pasi je i padalte,dhe e ke te pamundur te shohesh diferencen.
    Ma merr mendja qe pertej Kosoves,SHqiperise ,Maqedonise dhe eventualisht Malit te zi(ulqinit) ske dal,keshtu qe je i falur per keto budallalleqet qe shkruan
    Oj tishne, nuk te ka faj askush nese ke ndonje provoj te keqe ne ndonje nga haremet e sheikave qe pastaj ti pergjigjthsosh gjerat per muslimanet e botes arabe.

Mirpo kur ishte fjala per moral dhe gjera negative, ateher Muslimani sa i perket persosshmeris se moralit eshte nje UFO per ju dhe i paarritshem.

Thjesht keshtu: "1kg moral muslimani, eshte barazi me 100 tonelata "moral" te nje jo muslimani"

Ja sa moral keni ju: vetem brenda 1 minute, vetem ne amerike, dhunohen 6 femra (statistika te OKBs)

E tani te mos flasim sa e sa trafikimi i femrave behet dhe prostitucionin e keni legalizu, thjesht e keni shendrru ne profesion sa qe femrat perendimore qe ne femijeri e zgjedhin prostitucionin si profesion te se ardhmes - seshpejti edhe Univerzitet te Prostitucionit keni per te hapur qe pastaj te dalin prostitutat me diploma

Euro deputetja Doris Pak: "Deputetet e parlamentit evropjan, pas cdo seance shkojn ne shtepi publike"

Per ta mbyllur kete muhabet po e them edhe kete thenje: "Vetem brenda 1 nate sa i behet padrejtesi femres ne boten jo islame, nuk i behet femres kaq padrejtesi ne boten islame perreth 1 dekad"

Nese do fakte , ksajde jam
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 29-07-2010 më 07:52

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •