E dine vet ata skam pse te filloj emrat e tyre nuk jam lindur spiun
nuk ofendova asnje besoj sepse nuk shava
e kam fjalen qe disa ketu jane takuar edhe kane dale takim me shume anetare te tjere
tani pse genjejne ate e dine vetem ata do kene arsyen e tyre......skam pse ju a nxier bojen une
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 27-07-2010 mė 17:26
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Nuk kam takuar asnje anetar/e .
do doja te takohesha me disa anetare te vjeter si psh
Rexhina
eurostar
selvie
fatlumi
brari
drifiloni
bani
e te tjere.
dikur diskutimet ne forum ishin me terheqese dhe interesante , por tani nuk e di pse , por eshte bere i merzitshem sidomos kur diskutohet per politike dhe ceshtje fetare .
pergezoj vajzat anetare te forumit sepse duket qe nuk diskutojne shume per ceshtje politike dhe fetare , por jane me te theksuara tek temat ndaj artit muzikes dhe temave te tjera shoqerore dhe kjo eshte gje shume e mire.
do doja shume te takoja edhe Dianan , ate poeten e famshme te forumit dhe gjithashtu edhe Aniselen
dhe Fara qe shkruan kaq poezi te bukura.
Njoh disa ketu jo ndoshta shum mire po jemi takuar njeher ne antaret e forumit shqiptar nga Tetova qe jemi beme nje takim dhe u njohem me afer: Davius,Rapsoul,Thekthi,Kusi,Arsim,Strong007(ish shok klase shkoll te mesme) edhe disa tjere sme kujtohet nickat tash per momentin.
Por kam deshir edhe shuuuum tjere te njoh dmth me sakt te pi kafe njeher kisha me thene me krejt ju pse jo.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Do me pelqente te takoja Tikun (qe ka humbur)
Plot (se eshte gru e zgjut ,e du fort ,me shkrin me shkrimet e saja )
Brarin .
NJoh disa ,nuk ka rendesi numri ....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Kete ,,grindavecen''lart do e takoja me deshire!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
brezi yne njeh pak ose aspak shqiptare nga viset e tjera shqipfoles si kosova , mali i zi e shkupi .
me duket cudi qe edhe pse jemi shqiptare dhe flasim te njejten gjuhe perseri dime kaq pak per njeri tjetrin .
nuk e di , ndoshta jam gabim , ose ndoshta kjo vlen vec per mua , por une do doja te njihesha me shume me shqiptare nga kosova ,shkupi e mali i zi.
ne pamundesi per tu takuar , mund te kemi edhe takime dhe njohje virtuale.
pershendes gjithe shqiptaret e kosoves malit te zi dhe shkupit dhe ftoj cilindo te njihemi per te pasur nje shoqeri te dobishme dhe te mire .
Nuk njof asnjeri,por kam kontakte me disa ketu ne forum.
Nuk doja te njihesha me arabet dhe ata qe vetem per politike flasin.....
Jo per ndonje gje,por fillon sherri me mbrapa![]()
Krijoni Kontakt