Personalisht jo nuk e njoh asnerin nga antaret e forumit edhe pse ka shum te till qe i kam miq shum me te mir se disa qe i kam ne jeten reale :P:P ahahahha
Personalisht jo nuk e njoh asnerin nga antaret e forumit edhe pse ka shum te till qe i kam miq shum me te mir se disa qe i kam ne jeten reale :P:P ahahahha
Prinderit ma kan mesuar edukaten .....jeta me ka mesuar me ke ta perdor ....
Reth 5 vjetesh u takova rastesisht me nje antare tek ditelindja e nje shoqes sime. Sot jemi shoqe ne jeten reale... E cuditshme eshte qe flisnim ketu dhe nuk e dinim qe ishim aq afer.
E bukura eshte kur takon ndonje tani dhe del muhabeti i ndonje forumi shqipetar qe kemi frekuentuar si FSH.com dhe vec kur dalim te njohur virtualisht... Disa antare te vjeter psh jane bere pjese e shoqerise qe 6-7 vite me pare as qe flisnim ketu ne forum (me thone qe atehere kam qene e vogel...) lol
ELA !
Me vjen shume mire gezohem per rastin qe ka ndodhe edhe mu me ka ndodhe qe jam njoftuar ne intrenet me disa shok/miq shume te mire dhe gazohem qe miqesia /shoqeria vazhdon te mbetet shume e mire ,gezohem nga fakti se jan shume shume te mire te sjellshem e kam respekt te madhe .
Mbi te gjitha Atdheu
Vetem njeren njoh .
Dhe disa tjere do me pelqente ti njihja .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Sa mashtruse edhe mashtrus paska kjo teme
mos genjeni se nuk i ngrini dot vleren vetes duke genjyer
mos me beni te fefilloj kush eshte takuar me keplz
une nga afer skam njojtur asnje
ne gusht do takoj TETKEN edhe nje nje femer sexy tjeter ne shtator
per te folur flas me disa
po kuptohet vetem me vipat e forumit
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt