Close
Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 201
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    Nuk eshte e vertete o Bato kjo qe thua, dhe mos thuaj verioret mercenare sepse ishtin punonjes shteti ata, dhe aty kan ardh ne emer dhe si perfaqesues te shtetit dhe jo ne emer te eterve te tyre veriore.

ska mundesi qe te ken ndodh kto sharjet qe thoni ju, na jepni fakte qe shteti i asaj kohe vrau nje fshatar Vlonjat, punonjes shteti te vrare ka plot.
    Sharjet i kam dëgjuar me veshët e mi dhe nuk ka nevojë të ma thonë të tjerët. U ngrita në mëngjes, dola në ballkon dhe pashë të gjitha rrugët të bllokuara me mercenarë nga Veriu. "Futuni brenda, mos dilni se do t'ju .... motrat"- thoshin mercenarët.

Pasi u kapën dhe u rrahën, disa e pranuan vetë që i kishin grumbulluar në Veri, i kishin paguar, i kishin hipur nëpër IFA dhe i kishin nisur për në Vlorë. Disa prej tyre nuk dinin mirë as shqip, flisnin maqedonisht se ishin andej nga Golloborda.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Çështjen e tre gishtave e shpjegova tek postimi 114, po ti bëre sikur nuk e lexove.

Ti Homza, ke ndonjë gjë tjetër për t'i sjellë këtij forumi përveç debateve "gegët kundër toskëve"?

Në çdo postim tëndin, kam parë që flet me një urrejtje të madhe ndaj shqiptarëve të jugut.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 25-07-2010 më 10:33

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Çështjen e tre gishtave e shpjegova tek postimi 114 po ti bëre sikur nuk e lexove.
    jo nuk bera sikur nuk e lexova, mbase me shpetoi pa dashje......ju lutem sqaroni ceshtjen e 3 gishtave perpjete, e dini qe kjo eshte shenje serbe, e dini qe ka te njejtin perdorim dhe peshe sikurse flamuri serb???? e dini kush eshte vuk drashkovic qe inicioi perdorimin e kesaj shenje dhe ca rroli kishte ai kasap ne masakrimin e Vellezerve tan nga Kosova..............nje gje me ben pershtpyje dhe bie ne pah, qe kushdo qe shkruan normal dhe pa nerva thot Vellezrit tan Kosovar, ju Vlonjatet me ato 3 gishta, lirisht mund te thoni vellezrit tane serb.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Çështjen e tre gishtave e shpjegova tek postimi 114, po ti bëre sikur nuk e lexove.

Ti Homza, ke ndonjë gjë tjetër për t'i sjellë këtij forumi përveç debateve "gegët kundër toskëve"?

Në çdo postim tëndin, kam parë që flet me një urrejtje të madhe ndaj shqiptarëve të jugut.

.
    nuk eshte e vertete, une nuk dua qe te ndjell urrejtje ndaj Vlonjateve....(shqiptaret e Jugut, sidomos Korcaret per mua jan nder Shqiptaret me te denje qe ka kombi, nuk i fus gjith ne nje thes),,,,,,,,,,,,,une dua qe gabimet nga injoranca te mos perseriten me se na qesh serbi pastaj, dua qe tju bej me dije Vlonjateve qe shenja e 3 gishtave eshte shenje extremiste e krahut te djathte Serb, dhe eshte shenja qe shum prej vellezerve tan KOsovar kan pa se fundmi perpara se te hanin plumbin e armikut te SHqiptarve.

JU LUTEM MOS E PERDORNI
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 25-07-2010 më 10:42

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Mos kaloni në përgjithsime duke inkriminuar një qytet të tërë. Tre gishtat simbolizojnë trinitetin e krishterë, e nga ana tjetër ata që i ngrinin ishin disa ushtarë analfabet të Zani Çaushit, pra mercenarë.

Debatoni pa etiketime personale dhe dallime krahinore zotërinj të nderuar. Gjithashtu keqkuptimet ndërmjet jush zgjidhini në privat.

Flm!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 25-07-2010 më 10:48
    relata refero

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Mos kaloni në përgjithsime duke inkriminuar një qytet të tërë. Tre gishtat simbolizojnë trinitetin e krishterë, e nga ana tjetër ata që i ngrinin ishin disa ushtarë analfabet të Zani Çaushit, pra mercenarë.

Debatoni pa etiketime personale dhe dallime krahinore zotërinj të nderuar.

Flm!

Kjo shenje qe thua ti medemek fetare nuk eshte si e tille, megjithse gjith e dine historikisht feja kur eshte perfshire ne politik, kan ndodh krimet me te medha njerzore, sic ishte rasti ndaj Vellezerve tan Kosovar.

shenja e 3 gishtave, perdoret nga qarqet me ekstreme te serbise, ajo shenje gjen prehjen me te madhe ne forcat e cetnikeve dhe atyre te armatosura serbe, dhe eshte per tu nenvizu fakti qe: Cdo cetnik serb qe ka vra Shqiptaret nga Kosova, ne njeren dore ka majt armen dhe ne tjetren 3 gishtat perpjete sic ben Vlonjatet,,,,,kjo e thene nga vet Legija, me famkeqi nder me kasapet qe ben gjemen ne votrat tona matan kufirit.....

Vlonjatet ta mbrojne me sa fuqi te ken, kte shenjen e 3 gishtave, ne Shqiptaret e urrejme ne maksimum dhe jo vetem kte shenje por cdo gje qe ka te bej me Serbet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 25-07-2010 më 10:56

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Kjo shenje qe thua ti medemek fetare nuk eshte si e tille, megjithse gjith e dine historikisht feja kur eshte perfshire ne politik, kan ndodh krimet me te medha njerzore, sic ishte rasti ndaj Vellezerve tan Kosovar.

shenja e 3 gishtave, perdoret nga qarqet me ekstreme te serbise, ajo shenje gjen prehjen me te madhe ne forcat e cetnikeve dhe atyre te armatosura serbe, dhe eshte per tu nenvizu fakti qe: Cdo cetnik serb qe ka vra Shqiptaret nga Kosova, ne njeren dore ka majt armen dhe ne tjetren 3 gishtat perpjete sic ben Vlonjatet,,,,,kjo e thene nga vet Legija, me famkeqi nder me kasapet qe ben gjemen ne votrat tona matan kufirit.
    Mesazhi mbetet fetar. Mos harrojmë që Zani Çaushi luftonte për çështjen e ''Vorio Epirit'' së bashku me mercenarët e tij që financoheshin nga burime fantazëm. Pra; triniteti i shenjtë kristian, një mesazh dërguar 'nënës' orthodokse ndaj së cilës, 'padrejtësisht' ishte shkëputur nga trungu Epiri Verior. Lexo rreth pretendimeve shoviniste greke në vijë historike, mbi jugun shqiptar, që të kuptosh se interpretimi ose thënë ndryshe preteksti, ishte tërësisht fetar.
    relata refero

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

shenja e 3 gishtave, perdoret nga qarqet me ekstreme te serbise, ajo shenje gjen prehjen me te madhe ne forcat e cetnikeve dhe atyre te armatosura serbe, dhe eshte per tu nenvizu fakti qe: Cdo cetnik serb qe ka vra Shqiptaret nga Kosova, ne njeren dore ka majt armen dhe ne tjetren 3 gishtat perpjete sic ben Vlonjatet,,,,,kjo e thene nga vet Legija, me famkeqi nder me kasapet qe ben gjemen ne votrat tona matan kufirit.
    Po mire more Homza pse u dashka me domosdo qe te tregojne tre gishtat ate qe nenkuptojne serbet se nuk po arrije te kuptoj me gjithe ate kembenguljen tende.
    Tre gishta jane tre gishta dhe une nenkuptoj nje gje tjeter psh. ku qendron problemi ketu qe po na e ben legjende ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    O homza, e lëmë ashtu siç thua ti, që vlonjatët qenkan serbë, se ti vazhdon ta thuash papushim, duke menduar se më nervozon. Nuk më bëjnë asnjë lloj efekti ato që thua.

Për mua kjo është një temë e palogjikshme që duhet mbyllur, pasi nuk i sjell dobi askujt, përveç atyre që duan përçarjen e shqiptarëve.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    O homza, e lëmë ashtu siç thua ti, që vlonjatët qenkan serbë, se ti vazhdon ta thuash papushim, duke menduar se më nervozon. Nuk më bëjnë asnjë lloj efekti ato që thua.

Për mua kjo është një temë e palogjikshme që duhet mbyllur, pasi nuk i sjell dobi askujt, përveç atyre që duan përçarjen e shqiptarëve.

Perkundrazi kjo teme dhe debatet ne te duhen vlerezuar, qe gabimet trashanike qe ndodhen me Vlonjatet dhe 3 gishtat e tyre te famshem dhe mbrojtja e Vorio epoiriotasve nga Berisha,,,,te mos perseriten me nga kombi jon...kjo teme synon pikerisht te nenvizoj faktin qe gabimet behet, ama njerzit ndergjegjesohen dhe ato nuk perseriten......nuk dua te nervozoj askend, dua qe te ndergjegjesoj, ishit gabim mor vlla,,,pranojeniiiiiiiiii, njeriu kurr nuk arrin majat po nuk pranoji dhe ndreqi gabimet qe ka me veten.

Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •