Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 84
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Jo e ke gabim.

Eshte e vertet,qe po te behen,bashke,katolik,budista,judaista,ateista,pra me nje fjale po te behen bashke,te gjithe jo muslimanet,atehere eshte e vertet qe me numer na kalojne.
    Kurse po te numrohen,veq e veq,atehere muslimanet jan me se shumti ne bote,madje kete e ka pranuar edhe vete Papa.

Po ALLAHU nuk i shkaterrone,sepse ALLAHU eshte shum i meshireshu,ai i jep kohe shum,edhe pse e fyne,e mohojne,prap ai i jep mundesin mu pendu,po ne coftese nuk pendohe,ata do ta ken nje denim te dhimbeshum,dhe te turpshum ne boten tjeter,ehhhh te mjeret ata qe nuk po e dine te verteten.
    Kthjellu pak kthjellu kjo eshte e verteta

Christianity 2,100,000,000 – 2,300,000,000 MILIARD ketu hin ata qe besojn biblen dhe krishtin zot

Islam 1,100,000,000 – 1,271,000,000 MILIARD – ketu ata qe besojn ku'ranin dhe allahun zot

Kqyr se t'kan rrejt hoxhallart s'tkan dhan shifra t'sakta lyp ku te duash ne internet njejt e ki

Kodi:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Major_religious_groups

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    allahu i ckateroft muslimanet lol

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ne keto rreshta tu shihet se edhe ti e sheh Allahun dhe Muhamedin si kriminel. Sepse te dyte kane pushtuar e plackuar popuj. I pari ka miratuar, i dyti ka zbatuar dhe u ka lene pasardheseve urdheresa per te bere kete gje edhe me tej. Nuk ka musliman ne troje shqiptare.

Jo more zoterote,ti nuk din tjeter vetem se ta fajsoshe,ZOTIN,dhe Muhamedin a,s.

Por edhe ne shkoll egzistone nota 5 dhe 1,pra ti nese je i menqure ke me mesu ta marresh 5,po ne qoftese nuk meson atehere do ta marresh 1.
    Pra keshtu qenderon edhe tek feja,eshte e verte qe egziston e keqja edhe e mira.
    Por ne jemi te shoqeruar me nga nje melaqe,dhe ajo na motiovon te punojm pune te mira,pra njeri kur po e bene ndonje te keqe,po e fajsone ZOTIN,kurse kur po e ben ndonje vepere te mire e lavderon vete.
    Por ky ZOTI qe po e mohoni ju,a nuk eshte ky i meshireshum,qe per kunder asaj qe ju po e mohoni ky prape po ju furnizon,po ju meshiron,po ju ndihmon,po ju jep pasuri,femije,grua etje,po ju sheron,kur po beni mekate,po ju therret per pendim,dhe po ju thote,nese pendoheni sinqerishte do ju fale gjitha mekate,po e pini ujin e tij,po e thitheni ajrin e tij,po shkelni ne token e tij.
    Pra ju nuk munde te gjeni kesi ZOTI,kaq te mire,kaq,dore shlire,kaq i bute,kaq i meshireshum,dhe prap pas gjithe ketyre te mirave,po e mohoni ALLAHUN,qefare po ngjan me ju o njerez.
    Pashe ZOTIN o vellezer mendoni para se mu ba shum.... vone!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Kthjellu pak kthjellu kjo eshte e verteta

Christianity 2,100,000,000 – 2,300,000,000 MILIARD ketu hin ata qe besojn biblen dhe krishtin zot

Islam 1,100,000,000 – 1,271,000,000 MILIARD – ketu ata qe besojn ku'ranin dhe allahun zot

Kqyr se t'kan rrejt hoxhallart s'tkan dhan shifra t'sakta lyp ku te duash ne internet njejt e ki

Kodi:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Major_religious_groups
    Ejjj ti me Wikipedia,po merresh a?,po leri ato fjale boshe ore,por kapu me gjerat aktuale,ato shifra jan pra 10-15 vjetesh,por tani per tani feja islame dominon,i pelqej dikujt apo jo.
    Nuk po ja boj qefin vetit,por kjo eshte e verteta,e ke pra qe per dite,njerezit me te famshum ne bote e pranojne fen e vetme dhe te pranuar te ZOTI,(ISLAME)
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ejjj ti me Wikipedia,po merresh a?,po leri ato fjale boshe ore,por kapu me gjerat aktuale,ato shifra jan pra 10-15 vjetesh,por tani per tani feja islame dominon,i pelqej dikujt apo jo.
    Nuk po ja boj qefin vetit,por kjo eshte e verteta,e ke pra qe per dite,njerezit me te famshum ne bote e pranojne fen e vetme dhe te pranuar te ZOTI,(ISLAME)
    O shoku shikoj mor gith web-sitet religious number dhe shiko qe krishterimi dominon ne qdo web site dhe qdo statistik...
    Kapu ti per gjera te verteta e lej statistkat e hogjallarve t'kosoves :d
    Po kqyre realitetin...

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Nëse të gjitha qeveritë anë-mbanë botës do të qeverisnin në formën e cila quhet "Sheriat Islamik" atëherë bota veç faktit që do të kuptojmë se bota do të pësonte një ndryshim të madh, por do të kuptojmë se edhe një gjë e tillë në këtë botë nuk është e mundur. Fillimisht tregojmë në lidhje me ndryshimet:

1. Gjinia femërore do duhej mbulohej. (Në këtë form.)
    2. Të gjitha gratë do të ishin të moralshme.
    3. Obligimet ndaj institucioneve të shtetit do të hiqeshin nga vetë shteti.
    4. Droga nuk do të përdorej dhe as edhe një lëndë tjetër narkotike.
    5. Alkooli.
    6. Aksidentet automobilistike si rrezultat i alkoolit (Personi që është duke vozitur është i dehur).
    7. Shumë të rinjë vdesin për arsye konsumimit të drogës, kjo gjë do të përfundonte.
    8. Shumë njerëzve u paraqitet kanceri, për arsye konsumimit duhanit, kjo gjë nuk do të ripërsëritej më, jo të paktën për arsye konsumimi të duhanit.
    9. Prostitucioni do të mirrte fund dhe nuk do të diskutohej më për të si dukuri negative.
    10. Përdhunimet do të mirrnin fund.
    11. Luftërat do të mirrnin fund.
    12. Vjedhjet do të mirrnin fund, ngase për vjedhjen më të vogël ekziston denim bukur i madh (prerja e dorës, asaj dore me të cilin është kryer akti).
    13. Marrëdhëniet jashtëmartesore do të mirrnin fund.
    14. Homoseksualiteti.
    15. Vetëvrasjet.
    16. Aborti do të zvogëlohej.
    17. Miliona $ do të kurseheshin nga alkooli dhe duhani.
    18. Keqtrajtimet që ndodhin në familje.

etj.

Por nëse të gjitha këto gjëra ndodhin në të gjithë botën, atëherë mundësi ekzistence nuk do t'kishte, ngase nuk mund të jetohet me të gjitha gjërat pozitive, pa vrasje, pa krime, pa probleme etj., por janë ata (jo muslimanët) që i japin jetës kuptim dhe nuk e bëjnë të lehtë dhe për këtë duhet t'ua dijmë për nder. Ngase Zoti do ta shkatërronte botën nëse të gjithë do t'ishin Muslimanë njashtu do ta shkatërronte nëse të gjithë do ishin pabesimtarë. Një gjë të mos harroni: "Mos kërkoni shkatërrimin e pabesimtarëve, sepse nuk do ta gjeni këtë botë".

Po thu qe Zoti jo muslimant i ka qu si sprove per Muslimant a ?
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Po thu qe Zoti jo muslimant i ka qu si sprove per Muslimant a ?
    PO pra ka ba dallime te na , po nese bahem musliman at'here edhe aj eshte vullneti i ti edhe nese nuk behem eshte prov per muslimant hec e merr vessh

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jo more zoterote,ti nuk din tjeter vetem se ta fajsoshe,ZOTIN,dhe Muhamedin a,s.

Por edhe ne shkoll egzistone nota 5 dhe 1,pra ti nese je i menqure ke me mesu ta marresh 5,po ne qoftese nuk meson atehere do ta marresh 1.
    Pra keshtu qenderon edhe tek feja,eshte e verte qe egziston e keqja edhe e mira.
    Por ne jemi te shoqeruar me nga nje melaqe,dhe ajo na motiovon te punojm pune te mira,pra njeri kur po e bene ndonje te keqe,po e fajsone ZOTIN,kurse kur po e ben ndonje vepere te mire e lavderon vete.
    Por ky ZOTI qe po e mohoni ju,a nuk eshte ky i meshireshum,qe per kunder asaj qe ju po e mohoni ky prape po ju furnizon,po ju meshiron,po ju ndihmon,po ju jep pasuri,femije,grua etje,po ju sheron,kur po beni mekate,po ju therret per pendim,dhe po ju thote,nese pendoheni sinqerishte do ju fale gjitha mekate,po e pini ujin e tij,po e thitheni ajrin e tij,po shkelni ne token e tij.
    Pra ju nuk munde te gjeni kesi ZOTI,kaq te mire,kaq,dore shlire,kaq i bute,kaq i meshireshum,dhe prap pas gjithe ketyre te mirave,po e mohoni ALLAHUN,qefare po ngjan me ju o njerez.
    Pashe ZOTIN o vellezer mendoni para se mu ba shum.... vone!
    Ti tregove qe nuk miraton pushtimin dhe plackimin e popujve. Me kete u distancove nga Allahu dhe Muhamedi. S'ka arsye per llomotitje koti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Nëse të gjitha qeveritë anë-mbanë botës do të qeverisnin në formën e cila quhet "Sheriat Islamik" atëherë bota veç faktit që do të kuptojmë se bota do të pësonte një ndryshim të madh, por do të kuptojmë se edhe një gjë e tillë në këtë botë nuk është e mundur. Fillimisht tregojmë në lidhje me ndryshimet:

1. Gjinia femërore do duhej mbulohej. (Në këtë form.)
    2. Të gjitha gratë do të ishin të moralshme.
    3. Obligimet ndaj institucioneve të shtetit do të hiqeshin nga vetë shteti.
    4. Droga nuk do të përdorej dhe as edhe një lëndë tjetër narkotike.
    5. Alkooli.
    6. Aksidentet automobilistike si rrezultat i alkoolit (Personi që është duke vozitur është i dehur).
    7. Shumë të rinjë vdesin për arsye konsumimit të drogës, kjo gjë do të përfundonte.
    8. Shumë njerëzve u paraqitet kanceri, për arsye konsumimit duhanit, kjo gjë nuk do të ripërsëritej më, jo të paktën për arsye konsumimi të duhanit.
    9. Prostitucioni do të mirrte fund dhe nuk do të diskutohej më për të si dukuri negative.
    10. Përdhunimet do të mirrnin fund.
    11. Luftërat do të mirrnin fund.
    12. Vjedhjet do të mirrnin fund, ngase për vjedhjen më të vogël ekziston denim bukur i madh (prerja e dorës, asaj dore me të cilin është kryer akti).
    13. Marrëdhëniet jashtëmartesore do të mirrnin fund.
    14. Homoseksualiteti.
    15. Vetëvrasjet.
    16. Aborti do të zvogëlohej.
    17. Miliona $ do të kurseheshin nga alkooli dhe duhani.
    18. Keqtrajtimet që ndodhin në familje.

etj.

Por nëse të gjitha këto gjëra ndodhin në të gjithë botën, atëherë mundësi ekzistence nuk do t'kishte, ngase nuk mund të jetohet me të gjitha gjërat pozitive, pa vrasje, pa krime, pa probleme etj., por janë ata (jo muslimanët) që i japin jetës kuptim dhe nuk e bëjnë të lehtë dhe për këtë duhet t'ua dijmë për nder. Ngase Zoti do ta shkatërronte botën nëse të gjithë do t'ishin Muslimanë njashtu do ta shkatërronte nëse të gjithë do ishin pabesimtarë. Një gjë të mos harroni: "Mos kërkoni shkatërrimin e pabesimtarëve, sepse nuk do ta gjeni këtë botë".
    BREH BREH BREH...... NO DRUGHS NO DRINK NO SEX.......

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    eh buka haram ju qoft atyre ....veq une shkall lete rrin e let kqyrin
    eh ku sjon que me ba per ylumumqylym.Qyky lart i dyti ne te djatht me pas hetu kish me jaknue ni sure te gjat,po nejse. Njerz ne bot jon diku sa balosha e kalit vranq (musliman)
    pjesa tjeter jon te rreshtuar me hy vuillnetshem ne zjarr
    ju vin dikur ment po vone.Kure mbylletlibri i dosjes gjithqa mer fund
    per ket mbyllje do njoftohet secili ne momentet e vdekjes ne sekondin e fundit qe si koh do jet aq e gjat sa dita me e gjat e veres.Bona hallall ytung.

E sa per hitha ata bijn vet pa i prashit rriten kalben edhe prap ne pronver mbijn.
    Kshtu edhe pa- besimtaret gjejn argumente
    ata jon te verber dhe argumente nuk gjejn
    ata besojn veq nji pjes te Kuranit fam lart e per pjesen qe e besoin do ishte me mire qe te heshtin sepse ajo pjes do i hedhi ne ferrë.

Rrespekt............

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •