Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 84
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Mos kërkoni shkatërrimin e pabesimtarëve!

Nëse të gjitha qeveritë anë-mbanë botës do të qeverisnin në formën e cila quhet "Sheriat Islamik" atëherë bota veç faktit që do të kuptojmë se bota do të pësonte një ndryshim të madh, por do të kuptojmë se edhe një gjë e tillë në këtë botë nuk është e mundur. Fillimisht tregojmë në lidhje me ndryshimet:

1. Gjinia femërore do duhej mbulohej. (Në këtë form.)
    2. Të gjitha gratë do të ishin të moralshme.
    3. Obligimet ndaj institucioneve të shtetit do të hiqeshin nga vetë shteti.
    4. Droga nuk do të përdorej dhe as edhe një lëndë tjetër narkotike.
    5. Alkooli.
    6. Aksidentet automobilistike si rrezultat i alkoolit (Personi që është duke vozitur është i dehur).
    7. Shumë të rinjë vdesin për arsye konsumimit të drogës, kjo gjë do të përfundonte.
    8. Shumë njerëzve u paraqitet kanceri, për arsye konsumimit duhanit, kjo gjë nuk do të ripërsëritej më, jo të paktën për arsye konsumimi të duhanit.
    9. Prostitucioni do të mirrte fund dhe nuk do të diskutohej më për të si dukuri negative.
    10. Përdhunimet do të mirrnin fund.
    11. Luftërat do të mirrnin fund.
    12. Vjedhjet do të mirrnin fund, ngase për vjedhjen më të vogël ekziston denim bukur i madh (prerja e dorës, asaj dore me të cilin është kryer akti).
    13. Marrëdhëniet jashtëmartesore do të mirrnin fund.
    14. Homoseksualiteti.
    15. Vetëvrasjet.
    16. Aborti do të zvogëlohej.
    17. Miliona $ do të kurseheshin nga alkooli dhe duhani.
    18. Keqtrajtimet që ndodhin në familje.

etj.

Por nëse të gjitha këto gjëra ndodhin në të gjithë botën, atëherë mundësi ekzistence nuk do t'kishte, ngase nuk mund të jetohet me të gjitha gjërat pozitive, pa vrasje, pa krime, pa probleme etj., por janë ata (jo muslimanët) që i japin jetës kuptim dhe nuk e bëjnë të lehtë dhe për këtë duhet t'ua dijmë për nder. Ngase Zoti do ta shkatërronte botën nëse të gjithë do t'ishin Muslimanë njashtu do ta shkatërronte nëse të gjithë do ishin pabesimtarë. Një gjë të mos harroni: "Mos kërkoni shkatërrimin e pabesimtarëve, sepse nuk do ta gjeni këtë botë".
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Ala gjall ti?
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    1. Obligimet ndaj institucioneve të shtetit do të hiqeshin nga vetë shteti.
      etj.
    ou ? ashu ?

pastaj .... ca e permen drogen kot me duhet tjesh i droguar qe tjesh fanatik apo jo .
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nëse të gjitha qeveritë anë-mbanë botës do të qeverisnin në formën e cila quhet "Sheriat Islamik" atëherë bota veç faktit që do të kuptojmë se bota do të pësonte një ndryshim të madh, por do të kuptojmë se edhe një gjë e tillë në këtë botë nuk është e mundur. Fillimisht tregojmë në lidhje me ndryshimet:

5. Alkooli.
    6. Aksidentet automobilistike si rrezultat i alkoolit (Personi që është duke vozitur është i dehur).
    7. Shumë të rinjë vdesin për arsye konsumimit të drogës, kjo gjë do të përfundonte.
    8. Shumë njerëzve u paraqitet kanceri, për arsye konsumimit duhanit, kjo gjë nuk do të ripërsëritej më, jo të paktën për arsye konsumimi të duhanit.
    9. Prostitucioni do të mirrte fund dhe nuk do të diskutohej më për të si dukuri negative.
    12. Vjedhjet do të mirrnin fund, ngase për vjedhjen më të vogël ekziston denim bukur i madh (prerja e dorës, asaj dore me të cilin është kryer akti).
    14. Homoseksualiteti.
    15. Vetëvrasjet.

etj.

Por nëse të gjitha këto gjëra ndodhin në të gjithë botën, atëherë mundësi ekzistence nuk do t'kishte, ngase nuk mund të jetohet me të gjitha gjërat pozitive, pa vrasje, pa krime, pa probleme etj., por janë ata (jo muslimanët) që i japin jetës kuptim dhe nuk e bëjnë të lehtë dhe për këtë duhet t'ua dijmë për nder. Ngase Zoti do ta shkatërronte botën nëse të gjithë do t'ishin Muslimanë njashtu do ta shkatërronte nëse të gjithë do ishin pabesimtarë. Një gjë të mos harroni: "Mos kërkoni shkatërrimin e pabesimtarëve, sepse nuk do ta gjeni këtë botë".
    all arabs,stupid adn
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

[*]Vetëvrasjet.

etj.[/LIST]
    Jam shume kurioz te di se si denohet vetevrasja ne Islam??!!!!
    Jarigas

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Jam shume kurioz te di se si denohet vetevrasja ne Islam??!!!!
    Marrin vetem gjysmen e virgereshave te premtume.
    D'Oh!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

5. Alkooli.
    14. Homoseksualiteti.
    15. Vetëvrasjet.

etj.

Si pabesimtar qe jam, te pyes:

Sikur Islami te ishte aq i dobishem, perse bota atehere nuk i merr ligjet e tij, por i jep vetit kushtetuta, cfare nenkupton nje refuzim rrenjesor te Islamit?

Tema jote permban nje ofendim indirekt per Allahun. Sepse tregon se bota perkunder ketyre te keqiave nuk i drejtohet ligjeve te Allahut. Paramendo cfare bindje te keqe duhet te kete bota per ligjet e tij.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Si pabesimtar qe jam, te pyes:

Sikur Islami te ishte aq i dobishem, perse bota atehere nuk i merr ligjet e tij, por i jep vetit kushtetuta, cfare nenkupton nje refuzim rrenjesor te Islamit?

Tema jote permban nje ofendim indirekt per Allahun. Sepse tregon se bota perkunder ketyre te keqiave nuk i drejtohet ligjeve te Allahut. Paramendo cfare bindje te keqe duhet te kete bota per ligjet e tij.
    Chino,
    me te vertete feja Islame, eshte Paqe po shtohet pyetja se kush e mban 100%,
    ja une jam musliman,(po urrej arabet si komb) ata secilen here qe veprojne e lidhin me islamin,e bera nje atentat ne emer te islamit ose shkova ne wc ne emer te islamit,dhunova nje vajze ne emer te islamit,etj,etj ka shume negative por nuk jane keto per mua musliman te vertete,shkurte arabet po bejne politike me fejen..

pastaj edhe nje shembull,ose nje pyetje per ty, pse ty .
    a mendon se te gjithe muslimanet jane te njejte?

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    Chino,
    me te vertete feja Islame, eshte Paqe po shtohet pyetja se kush e mban 100%,
    ja une jam musliman,(po urrej arabet si komb) ata secilen here qe veprojne e lidhin me islamin,e bera nje atentat ne emer te islamit ose shkova ne wc ne emer te islamit,dhunova nje vajze ne emer te islamit,etj,etj ka shume negative por nuk jane keto per mua musliman te vertete,shkurte arabet po bejne politike me fejen..

pastaj edhe nje shembull,ose nje pyetje per ty, pse ty .
    a mendon se te gjithe muslimanet jane te njejte?
    ti si mentalitet edhe si mendim mire e ke ... po si tja bejme ketyre talibaneve qe mundohen te infektojne shoqerine shqiptare ?

Si t ja u bejme ketyre personave qe preferojne gjuhen arabe ne vend te gjuhes shqipe qe na ka dhuruar zoti ?

Si t ja bejme qe keta persona jan aq te extremizuar sa qe enderojne ligje islamike ne nje shtet demokratik me shumice ateiste ?

N.Q.S te tere praktikantet muslimane shqiptare ishin si puna jote ... shume nga ne nuk do humbisnim kohen tone ne temat fetare ...

Keta persona qe te them kujtojne se i bejne reklame islamit me kete extremizmin qe po mundohen te imponojne ... po fakti eshte se behet e kunderta , izolojne veten ... fanatizohen akoma me shume se shoqeria shqiptare nuk i deshiron , edhe po katandisen shtresa me e varfer intelektualisht i shoqerive ne te cilat jetojne ...

Si tja bejme ketij personi qe krione ne sectionin e tolerances fetare te nje shteti me shumice ateiste edhe multifetare teme me titullin : Mos kërkoni shkatërrimin e pabesimtarëve!

qe automatikish tregone qe ka besimtare arabofile shqiptar qe deshirojne shkaterimin e shqiptareve te tjere ...

P.S e di qe pyetja jote ishte per chino-n

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •