Sapo mbarova Eyeborgs.
Film i mërzitshëm,me robotikë të korruptuar,ca të ndërgjegjësuar kundër sistemit,blah blah blah.
5/10
![]()
Sapo mbarova Eyeborgs.
Film i mërzitshëm,me robotikë të korruptuar,ca të ndërgjegjësuar kundër sistemit,blah blah blah.
5/10
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
I forte paske qene Blood V. Mua me mjafton t'i shoh vetem foton ketij filmit per t'mos e pare.
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Dikush kishte shkruajtur në fb
Inception is a must see,for all those who haven't seen a great movie since Gladiator.
SH!T mezi po e pres,na çmëndën gjithë këto komentet e bukura ,sikur ta bëjnë për inat.: D
Ja dhe cilësia më e mirë që qarkullon nëpër internet so far:
S ja vlen të heqësh kuriozitetin me kaq cilësi.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
No!! Kush duron, fiton. Dhe e shijon tamam.
Kur del ne Shqiperi ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
INCEPTION.
Interesant si film edhe e kane ralizu ne menyre te persosur. A must see.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Nuk e di po do ta pres se te Imperial Cinema në Tiranë kanë sjell syze 3D.U përuruan me Finalen e Botërorit.Do ta pres kur të dali atje që ta shoh.Shiko çthotë një nga kritikët më të mirë për Inception.
http://rogerebert.suntimes.com/apps/...IEWS/100719997
Per mendimin tim, ky film duhet pare ne kinema. Ja vlen te shihet atje. Une ketu e pashe ne IMAX. Kshuqe duro, dhe mos ja hiq ate kuriozitetin me kualitet te dobet. U will love it, po ne Kinema. Personalisht, me pelqeu shume. Ja vlen te shifet, sepse eshte dicka ndryshe nga ckemi pare deri tani. Te merr te fut ne rrjedhen e endrrave, e te nxjerr prape pa e kuptuar fare.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Filmi INCEPTION do të dalë në kinema Millenium me datë 27 gusht. Dmth pas një muaji e ca.
Shumë keq, Avatarin e dhanë në të njëjtën ditë me premierën në ShBa.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt