Close
Faqja 145 prej 149 FillimFillim ... 4595135143144145146147 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,441 deri 1,450 prej 1483
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ka qene Pallati i Pionierit.
    Pink, e di ti ku ka qene Pallati i Pionerit?
    Kavir, po e di ku ka pas qene. E kam nje ide tani. Thanks. Si gjithmone i sjellshem.

p.s. Kushdo qe i ka fshi komentet ketu jashte teme, mire qe i ka fshire, po ti fshij sic eshte per t'u fshire (se duket sikur njererezit po flasin me veten e tyre). Edhe nuk shkruj me te kjo teme, as filma skam per te pa me , as filma s'ju sugjeroj me. Dolem nga tema ue, se shef.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kavir, po e di ku ka pas qene. E kam nje ide tani. Thanks. Si gjithmone i sjellshem.

p.s. Kushdo qe i ka fshi komentet ketu jashte teme, mire qe i ka fshire, po ti fshij sic eshte per t'u fshire (se duket sikur njererezit po flasin me veten e tyre). Edhe nuk shkruj me te kjo teme, as filma skam per te pa me , as filma s'ju sugjeroj me. Dolem nga tema ue, se shef. : @ii
    Pffffffffff pa lidhje.Mirë që s na kan heq vërejtje,se veç ajo mungonte...

RREGULL RREGULL

Come on pink,s ja vlen.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Kam parë një film indian dje, filmi i parë indian që kam pa besoj. Më pelqeu shumë, kishte humor pavarësisht se duhet ta shifje me titra. Zgjaste çik si shumë 2 orë e 45 minuta lol, kishte edhe nja 3-4 këngë në mes të filmit nga ato me kërcim por varja, i jepja forward. Ua këshilloj ta shifni.

@pink, kush të ka mërzitur mo aman?
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga BOKE Lexo Postimin
    Kinema Millenium quhet kinemaja qe ka qene tek pallati i pionereve. U quajt ca kohe Millenium2, se Millenium1 u quajt kinema Republika. Por mqs Millenium1 u prish (po behet qe nje ndertese e madhe aty), ka ngel vetem kjo. Nje cudi, ku nje qytet me rreth 1 milion banore te kete vetem nje kinema.
    Kinema 17 nentori dhe 1 Maji jane prishur; Partizani dhe Agimi jane te mbyllura; Dajti eshte bere qender bixhozi.
    Bboke,

ka me kinema Tirana boll,...lol

Millenium, tek pallati i Mbretit, Tek qenra Kkristal jane 2 apo 3, dhe tek Sheratoni jane nja 2, ku jepeshin edhe ndeshjet e botrorit 3D,

Ppartizani o prish, Kurse Dajti o rikonstruktuar, qe per zgjedhjet nga Bashkia, po rri mbyll, do e inaguroje Krietari kur te bohen zgjedhjet vendore si duket., bixhozi luhet ngjitur tek ish ushqimore e bes bilalit qe ka lujt me partizonin,...lol

kaq per la precizione.

p.s

kush ka men me pa filma ne kinema mer amon,

sa te kete internet, o budallik me pa filma me pare thote nji punonjes i topmedias.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kam pa dy filma..

Ninja, edhe Ninja Assasins.

Ok, kam nis me bo stervitje pasi pashe kto filma. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po shoh per te 100 here "The Professional" ose "Leon" sic i thone europianet.
    Beautiful movie!
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Leon eshte film shum i bukur.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po "Shottas" (2002) , e ke pare?

Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Po "Shottas" (2002) , e ke pare?

http://www.youtube.com/watch?v=JcvJZOe5dsI
    Se paskam pa kte. Tani me duhet ta kerkoj qe ta shoh, ora 3.30 Am. A cme bere se te tille filma me pelqejn. Po pse ma nxore ne kte ore pa..

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Pashe "Salt" me Angelina Jolie. Cka ishte. Ngjarje e metoda te njohura; action, thriller dhe la vend edhe per vazhdim.

Ndryshuar për herë të fundit nga BOKE : 24-07-2010 më 23:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •