si duket ti nuk me kuptove mire,nuk e di se sa i ke vizituar keto vende qe fola dhe te besh nje krahasim me shqiperine ne cdo aspekt ,si ne infra strukture si ne sjellje te vendasve me turistet.
une nuk fola sa kushton ,une fola se sa eshte dallimi ne mes shqiperise dhe disa vendeve turistike,kur do besh nje llogari se 1100 fr zvicerane me aeroplan vet i treti dtth grauaj burri dhe femija per 7 dite me pansion te plote ne turqi , dhe 300 euro ne dr ne ato kushte mizere besoj se do zgjedhinsh turqine kete e flas se kam qene ne turqi me keto cmime.pastaj edhe ne tunizi, ishte nje vend qe me ka lene shuuume pershtypje te mira , vend me 10 mil banore ,1 300 km dete she infrastrukture fantastike kushte mbi normalen 7 aeroporte ,mikpritje shume te mire si ne hotel dhe besom ne jeten e perditshme ,atje edhe tregtaret arab flisnin shqip hehe kuptohet gjerat elementare,sepse kishte shume turist shqiptare qe shkonin ne pushime ,kryesisht nga zvicra.maroku po ashtu, mos te flas per egjiptin
dhe tani nese ben nje krahasim te nej shteti i cili ka mbi 30 mil turist ne vit dhe nji shtet qe ka 10000 dhe kush e viziton besoj qe do pajtohesh me mendimin tim.
kete te fundit e tha mire ,pa lek as ne dures mos u nis

se do besh cicin ne brek e lene me ne dete e wc
Krijoni Kontakt