Close
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 229
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    ne durres duhet te dish se ku te shkosh! per ne qe jemi durrsak vendin e njohim ne maje te gishtave, dhe prandaj dim se si te manovrojme!
    durresi eshte shume here me mire se tunizia apo ato vendet e peshtira arabe qe thot ai lol....dhe une nuk flas me patriotizem ketu, perball lekut qe del nga xhepi, une zgjedh vendin qe ma leverdis, por....kush ka bere ndermend te shkoje ne kto vendet e qelbeta arabe i keshilloj te mos shkoje, pisllik i madh(dhe ne krevatin ku fle ne hotel, te japin carcafe te palare,dhe ta paguash hotelin 70 euro per person), skamje, fanatizem, dhe gra me ferexhe ne plazh gjen atje, por jo pushime.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    durresi eshte shume here me mire se tunizia apo ato vendet e peshtira arabe qe thot ai lol....dhe une nuk flas me patriotizem ketu, perball lekut qe del nga xhepi, une zgjedh vendin qe ma leverdis, por....kush ka bere ndermend te shkoje ne kto vendet e qelbeta arabe i keshilloj te mos shkoje, pisllik i madh(dhe ne krevatin ku fle ne hotel, te japin carcafe te palare,dhe ta paguash hotelin 70 euro per person), skamje, fanatizem, dhe gra me ferexhe ne plazh gjen atje, por jo pushime.
    nuk kam shkuar ndonjehere ne ato vende dhe sdi se cte them ,por persa i perket hoteli varet dhe se ca hoteli zgjedh...nqs ti mer keto ofertat per hotelet me 5 yje ma merr mendja se servizi do te jet me i mire!(kjo eshte nje mendim )

Jam Ai Maska e RockStar
    Anėtarėsuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nėn hijen e qerpikut tėnd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    Durresi ne kete kohe eshte tmerr. Cdo kund mund te besh pushime normale pos ne Durres.
    Mendo dhe Pasurohu

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Une do shkoja me mire te berlloku im se sa te luxi racist.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    si duket ti nuk me kuptove mire,nuk e di se sa i ke vizituar keto vende qe fola dhe te besh nje krahasim me shqiperine ne cdo aspekt ,si ne infra strukture si ne sjellje te vendasve me turistet.

une nuk fola sa kushton ,une fola se sa eshte dallimi ne mes shqiperise dhe disa vendeve turistike,kur do besh nje llogari se 1100 fr zvicerane me aeroplan vet i treti dtth grauaj burri dhe femija per 7 dite me pansion te plote ne turqi , dhe 300 euro ne dr ne ato kushte mizere besoj se do zgjedhinsh turqine kete e flas se kam qene ne turqi me keto cmime.pastaj edhe ne tunizi, ishte nje vend qe me ka lene shuuume pershtypje te mira , vend me 10 mil banore ,1 300 km dete she infrastrukture fantastike kushte mbi normalen 7 aeroporte ,mikpritje shume te mire si ne hotel dhe besom ne jeten e perditshme ,atje edhe tregtaret arab flisnin shqip hehe kuptohet gjerat elementare,sepse kishte shume turist shqiptare qe shkonin ne pushime ,kryesisht nga zvicra.maroku po ashtu, mos te flas per egjiptin

dhe tani nese ben nje krahasim te nej shteti i cili ka mbi 30 mil turist ne vit dhe nji shtet qe ka 10000 dhe kush e viziton besoj qe do pajtohesh me mendimin tim.

kete te fundit e tha mire ,pa lek as ne dures mos u nis se do besh cicin ne brek e lene me ne dete e wc
    Nga nuk kam qene i dashur, prandaj dhe flas.
    Ne vendet arabe nuk me merr me malli te shkoj perseri. Pislleku madh gjithandej. Duke filluar qe nga e ngrena e deri ke cercafet. Te pakten une kam pasur kete eksperience negative.
    Sic thane dhe me siper, me 20-30 euro per nje nate gjen dhomen ne kushte shume te mira

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    mos bo gabim sepse atje behen derdhjet e banjove ....ue sa e shpifet e zot! kte gje e di sepse halla ime ka shtepine atje,prandaj nuk shef kom robi atje ! si pamje eshte vend shum i bukur por me bo plazh preferoj ven tjeter !
    Zoti na ruajte. Ja keshtu shkaterrohet cdo gje. Mire qe ma the : )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *suada* : 20-07-2010 mė 07:48

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Nga nuk kam qene i dashur, prandaj dhe flas.
    Ne vendet arabe nuk me merr me malli te shkoj perseri. Pislleku madh gjithandej. Duke filluar qe nga e ngrena e deri ke cercafet. Te pakten une kam pasur kete eksperience negative.
    Sic thane dhe me siper, me 20-30 euro per nje nate gjen dhomen ne kushte shume te mira

Zoti na ruajte. Ja keshtu shkaterrohet cdo gje. Mire qe ma the : )
    pensionet italiane(hotelet me nje yll) qe te rrjepin 80 euro per nje nate jane zero me xhufke, krahasuar me hotelet e durrsit.
    Ps.Nga eksperienca.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    restart si duketr nuk paske levizur nga durresi, sja paske idene se si duket bota.

une mora shembull tunizine sepse shkoj shpesh atje, dhe e njoh mire vendin ndersa dallimi shqiperi -tunizi eshte si nata dita futu ne net dhe shiqo dhe ben krahasime ne cdo aspekt,ekonomik ,politik ,kulturor,turistik.

ti flet me ndjenja dhe inate , kjo eshte pune tjeter ,ndersa realiteti eshte tjeter ,me vjen keq qe je kaq i kufizuar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Blueton ,per Zotin na trego agjencionin ku paske paguar ate aranzhmanin per Turqi kaq lire ,te shkojme edhe ne
    Une vitin e kaluar per Egjipt kam paguar 2668 euro per kater persona ,dy te rritur ,dy femije, plus kemi hargjuar te pakten 1000 euro per disa shetitje e shoping,ndersa me keto para ne Durres se paku 5 vite i kisha kryer pushimet.
    Si jane cmimet ashtu jane edhe pushimet!
    miriam kam qene ne side te turqise me LAST MINUT me shoqen dhe cunin, ndersa ajo se se ke harxhuar privatisht mvaret nga xhepi juaj,por kur ben krahasim turqi -shqiperi ......eee .

ne durres nuk rihet vetem nga gomarecat 3 jave pastaj nuk kam fjetur nga kafshimet , dhe tani si do shkoj ne durres kur gjerat elementare nuk jane ... kalofsh mire

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nje her ne vit e presim ket pushim...dhe nuk ma merr mendja te shikoj pisllekun,nuk e meriton askush..perveq atyre qe e bejn vet me shum ate,,te felliqur bre ..po shyqyr ka edhe vende tjera ne Shqipri qe jan shum te mira.

Pushimet ne Shqiperi kane vetem nje te mire se me nje rruge ben dy pune, nxihesh ne djell takon dhe njerzit. Ndryshe kur ke plazhe te bukura e te pastra afer eshte pak veshtire te maresh gjithe ate rruge te gjate deri ne Shqiperi.

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •