Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 229
    Pa merak, detin dy hapa e ke larg, shpeton kollaj!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Qyqa mi goc sa bukur ishte bere atje. Me treguan disa foto, ishte bukur shume. Une mezi po pres dhe ca dite jam ne Shqiperi
    Kush nuk me kupto shkrimin ka rast te me degjoi lajf duke bertitur... o shoku deti!!! i shqiptarve ,mire se te gjej ta hengsha loqken .Kush esht kurioz te me degjoi ka rast me daten29 07 2010 ke posta aty perball do lahem qupa qupa si thoshte llafazanja per qefin tim ,mbi rrot te kuqe do shetis me papuqe.Vetem ne shqipri dhe as kund se gjej knaqsin,pushim te rehatshem dhe me disa miq vendas shpresoi te kaloj akoma me bukur se vitet tjera.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Me sa kam pare une te tera apartamentet jane te paisura me wc i nderuar.
    Kur thua ti ne turqi, Itali, marok etc me thuaj mua sa paguhet andej?
    Te pakten per ne marok qe kam qene vitin e kaluar ka qene 1200€ per nje jave (2 persona). Ne itali aq te shkon dhe ketu (ne mos me shume)
    Dhe ne vendet qe permende ti per 200 euro ste lene as neper livadhe te flesh.
    Ne dr apartament pa wc dhe pa lavaman nuk ke.

E di si eshte puna? Kur ske lek mos u nis per ferie mo vlla (pa ofese) Te kesh lekun dhe pretendon por kur nuk e ke nuk mund te pretendohet shume.
    Pushime po por pa lek skam pa.

Pa ofese per asnjerin, asgje personale
    si duket ti nuk me kuptove mire,nuk e di se sa i ke vizituar keto vende qe fola dhe te besh nje krahasim me shqiperine ne cdo aspekt ,si ne infra strukture si ne sjellje te vendasve me turistet.

une nuk fola sa kushton ,une fola se sa eshte dallimi ne mes shqiperise dhe disa vendeve turistike,kur do besh nje llogari se 1100 fr zvicerane me aeroplan vet i treti dtth grauaj burri dhe femija per 7 dite me pansion te plote ne turqi , dhe 300 euro ne dr ne ato kushte mizere besoj se do zgjedhinsh turqine kete e flas se kam qene ne turqi me keto cmime.pastaj edhe ne tunizi, ishte nje vend qe me ka lene shuuume pershtypje te mira , vend me 10 mil banore ,1 300 km dete she infrastrukture fantastike kushte mbi normalen 7 aeroporte ,mikpritje shume te mire si ne hotel dhe besom ne jeten e perditshme ,atje edhe tregtaret arab flisnin shqip hehe kuptohet gjerat elementare,sepse kishte shume turist shqiptare qe shkonin ne pushime ,kryesisht nga zvicra.maroku po ashtu, mos te flas per egjiptin

dhe tani nese ben nje krahasim te nej shteti i cili ka mbi 30 mil turist ne vit dhe nji shtet qe ka 10000 dhe kush e viziton besoj qe do pajtohesh me mendimin tim.

kete te fundit e tha mire ,pa lek as ne dures mos u nis se do besh cicin ne brek e lene me ne dete e wc

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    si duket ti nuk me kuptove mire,nuk e di se sa i ke vizituar keto vende qe fola dhe te besh nje krahasim me shqiperine ne cdo aspekt ,si ne infra strukture si ne sjellje te vendasve me turistet.

une nuk fola sa kushton ,une fola se sa eshte dallimi ne mes shqiperise dhe disa vendeve turistike,kur do besh nje llogari se 1100 fr zvicerane me aeroplan vet i treti dtth grauaj burri dhe femija per 7 dite me pansion te plote ne turqi , dhe 300 euro ne dr ne ato kushte mizere besoj se do zgjedhinsh turqine kete e flas se kam qene ne turqi me keto cmime.pastaj edhe ne tunizi, ishte nje vend qe me ka lene shuuume pershtypje te mira , vend me 10 mil banore ,1 300 km dete she infrastrukture fantastike kushte mbi normalen 7 aeroporte ,mikpritje shume te mire si ne hotel dhe besom ne jeten e perditshme ,atje edhe tregtaret arab flisnin shqip hehe kuptohet gjerat elementare,sepse kishte shume turist shqiptare qe shkonin ne pushime ,kryesisht nga zvicra.maroku po ashtu, mos te flas per egjiptin

dhe tani nese ben nje krahasim te nej shteti i cili ka mbi 30 mil turist ne vit dhe nji shtet qe ka 10000 dhe kush e viziton besoj qe do pajtohesh me mendimin tim.

kete te fundit e tha mire ,pa lek as ne dures mos u nis se do besh cicin ne brek e lene me ne dete e wc
    Blueton ,per Zotin na trego agjencionin ku paske paguar ate aranzhmanin per Turqi kaq lire ,te shkojme edhe ne
    Une vitin e kaluar per Egjipt kam paguar 2668 euro per kater persona ,dy te rritur ,dy femije, plus kemi hargjuar te pakten 1000 euro per disa shetitje e shoping,ndersa me keto para ne Durres se paku 5 vite i kisha kryer pushimet.
    Si jane cmimet ashtu jane edhe pushimet!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    un jam nga durresi dhe kur degjoj keto comente per te me vjen shum keq !jam dakord qe ka shum pisllik ,lypsa dhe sa marin vesh qe je emigrant kush mundet me ta fut me shum por ka dhe ana pozitive, por thashe edhe njehere smund te flas shum sepse kam tre vjet qe se kam par..

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    une kam qene para disa viteve ne shiperi ,ne pushime por nuk e kam mendjen te shkoj perseri ,te gjithe ata fotot qe i pashe ma kujtuan ate ankth qe e pata ateher , akoma me kujtohen ne oren 5 te mengjesit kur mu fut ne dhome pronarja e shpise dhe me zgjoi nga gjume dhe me tha leket o cun dhe a do rishe me .....uuuuffffff dola ia dhash leket ,ne veture dhe prrrrc ne shpi,

pas disa ditesh ika nga turqia dhe e pashe se sa vlere kishte bregdeti shqiptare, ndesa keta qe flasin she bregdeti shqiptare eshte i mrekullueshem me siguri nuk kane pare me mire prandaj edhe u duket shqiperia shume e mire , gjynaf
    jam shum dakord me ty blueton!edhe ketej nga italia po te shkosh neper plazhet me te njohura e gjen plazhin e bukur si persh sardegna , per te mos fol per spanjen .zonat orientale jan perhere te bukura,jan shum mahnitese!!!!!!!1

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Nuk e di
    Me behet qefi qe ke ngelur e kenaqur.
    Une dhe vjet qe ndenja 3 dite sme doli koha te shihja asgje.
    Me mire me bere plazh nga currilat mendoj : )
    Eshte relax, n uk ke njerez ulur afer e afer.
    mos bo gabim sepse atje behen derdhjet e banjove ....ue sa e shpifet e zot! kte gje e di sepse halla ime ka shtepine atje,prandaj nuk shef kom robi atje ! si pamje eshte vend shum i bukur por me bo plazh preferoj ven tjeter !

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

ik ere se na hape barkun me kte tunizine....vend me te piset ne bote, hotele me te qelbta nuk ke ku gjen ne te gjithe ruzullin.

tinizineve ju vjen era perc nga 10 metra larg, lahen nje here ne 6 muaj, rrac e poshter.

bera njeher nje gabim para ca vjetesh dhe shkova per pushime me ca italiane(femra dhe meshkuj) atje....kurre me perseri, ne ate vend te piset.paese di merda.

dhe ti ben krahasime me durrsin!!! 20-30 euro naten e ke dhomen e hotelit me kushte te shlelqyera,pasterti, standarte perendimore, por me cmime shume me te lira.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-07-2010 mė 04:26

i/e regjistruar Maska e fabioanna
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    Eshte e verte qe pislliku,mizerja, e kan pushtu dr,, dhe ska te boj fare se cfar shef dikush te miren apo te keqen,,jan fakte qe i ke perpara cdo dit,, atje jetojn vetem hajdutet,,para gjykates ne dr,nga te dy krahet makina te parkuara,nji lloj injoranti ndaloi makinen ne mes te rruges,zbriti se ku hyri, dmth bllokoj trafikun nga te dy krahet,,pa pik problrmi,, kur u kthye,i rash boris,i thash hape rrugen,, mu pergjigj,, ca ke ri ca ke,prit nuk te pritet ty tha,,,me pak fjal, eshte e trrishtume ta thuash po scandaloze ne cdo drejtim,per cdo gje,,
    JETA MIZUROET NGA VEPRAT,DHE JO NGA DITET.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    ik ere se na hape barkun me kte tunizine....vend me te piset ne bote, hotele me te qelbta nuk ke ku gjen ne te gjithe ruzullin.

tinizineve ju vjen era perc nga 10 metra larg, lahen nje here ne 6 muaj, rrac e poshter.

bera njeher nje gabim para ca vjetesh dhe shkova per pushime me ca italiane(femra dhe meshkuj) atje....kurre me perseri, ne ate vend te piset.paese di merda.

dhe ti ben krahasime me durrsin!!! 20-30 euro naten e ke dhomen e hotelit me kushte te shlelqyera,pasterti, standarte perendimore, por me cmime shume me te lira.
    ne durres duhet te dish se ku te shkosh! per ne qe jemi durrsak vendin e njohim ne maje te gishtave, dhe prandaj dim se si te manovrojme!

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •