Postuar mė parė nga *suada* Harrova ta pyesja. Mbase rrin ne qender Nuk besoj ta kete bo shkollen ke Maliq Muēo ai
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar mė parė nga saura Nuk besoj ta kete bo shkollen ke Maliq Muēo ai Nqs rrin ne currila e ka pasur pak larg shkollen i shkreti
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga *suada* Nqs rrin ne currila e ka pasur pak larg shkollen i shkreti E paka bo ke ''Kristaq Boshnjaku''
Postuar mė parė nga saura E paka bo ke ''Kristaq Boshnjaku'' Ja kur te vije do ta thote vete ai. Jemi qe jemi ta pyesim per nr e kembes
Postuar mė parė nga *suada* Ja kur te vije do ta thote vete ai. Jemi qe jemi ta pyesim per nr e kembes Sa ēun i urte qe eshte bo mi amon ,si duket e kam mor ne sysh kur me dha rep mrome
Postuar mė parė nga saura Sa ēun i urte qe eshte bo mi amon ,si duket e kam mor ne sysh kur me dha rep mrome Nga mbreme u be i urte?
Shkollen e kam bo te "Dalip Tabaku", po ju se dini ku eshte! nr komes 47, del?
Dashke kepuce me porosi ti cuno Mos i bie gje nga cezma e ferres kjo shkolla?
Postuar mė parė nga *suada* Nga mbreme u be i urte? Suada naten ,ika une rrusho nuk flas me njerez vulgar
Postuar mė parė nga saura Suada naten ,ika une rrusho nuk flas me njerez vulgar Qyqa... ca rep te ka nis mi gru? Hahaha Prit moj ta sqarojme
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt