Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 229
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Shqiperia eshte nje vend qe e ka pare zoti per ate bregdet qe ka por ne Shqiperi eshte nje kalvar me vete qe te besh pushime.
    1- Rruget jane cope - cope
    2- Papastertite ne plazhe jane pambarim
    3- Besoj se jemi vendi me ēmimet me te larta ne zone, nje dhome fjetje dhe nje ambient gatimi ne Vlore (e paisur mire) shkon 80 deri ne 100 euro nata, nje dhome modeste thjesht per akomodim me kushte shume te ulta vete 5 mije leke te rinj (50 mije leke) nata etj, etj........

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Shqiperia eshte nje vend qe e ka pare zoti per ate bregdet qe ka por ne Shqiperi eshte nje kalvar me vete qe te besh pushime.
    3- Besoj se jemi vendi me ēmimet me te larta ne zone, nje dhome fjetje dhe nje ambient gatimi ne Vlore (e paisur mire) shkon 80 deri ne 100 euro nata, nje dhome modeste thjesht per akomodim me kushte shume te ulta vete 5 mije leke te rinj (50 mije leke) nata etj, etj........
    nuk eshte e vertete
    motra ime ka nje apartament te ekipuar ne vlore ne breg te detit tek uji i ftohte dhe e jep me 300 000 leke/ ne 15 dite dhe mezi se gjen qeraxhinj
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

ore po ku i ke gjete ato cmime ti mer daj se ta paskan fut sa krahu? garant duhet te ngjash si ndonje anglez i shemtut ti, se s'ka mundesi. po ca thote mo shoku, ne vlore te plepat te gjej une alamet shpie me bace e verande, e me te tera kushtet, per 25 mij lek te vjetra. per ndonje te njohur behet edhe me lire.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    kush nga ju do te shkoje ne shqiperi kete vere per te kaluar pushimet ???
    une kete vere nuk do iki uffiiiiiii, por vitin tjeter po sepse u bon 3 vjet qe nuk shkoj .
    Une nisem javes qe vjen per ne Shqiperi (durres).
    Station ka te drejte per plazhin ( e kam fjalen per ''plazhin'' ne dr).
    Per me shume info do bej ndonje foto dhe po i sjell ne forum

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Marya behet fjale me tutje Jonufres dhe ne vazhdim, aty ku thua Ti eshte plazhi publik qe jane njerezit (me fal per shprehjen) b*the me b*the.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ore po ku i ke gjete ato cmime ti mer daj se ta paskan fut sa krahu? garant duhet te ngjash si ndonje anglez i shemtut ti, se s'ka mundesi. po ca thote mo shoku, ne vlore te plepat te gjej une alamet shpie me bace e verande, e me te tera kushtet, per 25 mij lek te vjetra. per ndonje te njohur behet edhe me lire.
    Eshte e disata here qe me ben si i zgjuar o njeri i bukur.
    Meqe e do konkretisht mund te vesh tek "Rezidenca Cekodhima" psh. dhe na bej ndonje ze po e gjete lire.
    Ne Shqiperi une e di me mire se ty se mund te gjesh banes edhe pa leke fare por varet se ku e gjen, nese Ti lahesh aty ku lajne hambaret anijet ateher ke te drejte.

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Eshte e disata here qe me ben si i zgjuar o njeri i bukur.
    Meqe e do konkretisht mund te vesh tek "Rezidenca Cekodhima" psh. dhe na bej ndonje ze po e gjete lire.
    Ne Shqiperi une e di me mire se ty se mund te gjesh banes edhe pa leke fare por varet se ku e gjen, nese Ti lahesh aty ku lajne hambaret anijet ateher ke te drejte.
    jo se te bej si i zgjuar mo njesho, po ashtu jam. per vloren nuk po flisje ti kingo? tani mo me devijo mua. lexoje dhe nje here postimin tend. vlora eshte vlore, dhe jonufra eshte jonufer, orikumi orikum, dhe himara himar.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    jo se te bej si i zgjuar mo njesho, po ashtu jam. per vloren nuk po flisje ti kingo? tani mo me devijo mua. lexoje dhe nje here postimin tend. vlora eshte vlore, dhe jonufra eshte jonufer, orikumi orikum, dhe himara himar.
    Nqs per Vlore ti quan vetem qytetin e Vlores dhe plazhin publik me gjithe portin atehere Ti ke te drejte, ne kete zone te gjej une shtepi me bahēe 25 mij leke te reja ne 15 dite bile edhe me lire.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    ca ke mer plak qe merzitesh,

ku gjejne ja fusim robt,

cu pa pastaj,

po e fshine me gjethe fiku do i haj sumacka

kush do apartament ne sarande, pa leke, po duhet te mobilojne apartamentin

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Nqs per Vlore ti quan vetem qytetin e Vlores dhe plazhin publik me gjithe portin atehere Ti ke te drejte, ne kete zone te gjej une shtepi me bahēe 25 mij leke te reja ne 15 dite bile edhe me lire.
    me 5 mij lek te reja per pesembedhjet dite behet gje per ndonje?

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •