Close
Faqja 15 prej 40 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 395
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Chino i nderuar,nuk me interesojn fjalet e tjereve mua,dhe nuk e mohoj ate qe besoj,dhe me pelqen.

http://www.ressim.net/out.php/i242097_kurani-kerim7.jpg
    Me u duk se nuk e besoje se ajo fjali ishte nga Kurani. Paskam pas gabuar.

Atehere nese muslimaneve u perlqen kjo dhune, kjo eshte thirrje per lufte. Ne ate moment, kur une besoj ne gjera qe therrasin per masakrimin e juaj, keni te drejte te me ekzekutoni mua dhe cdo ke tjeter qe mendon si une kur te mundeni. E njejta vlen per te gjithe.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    pse kush tha te kunderten , po ti nuk shikon asgje tjeter vec egos tate

ato sjelljet shtazarake te takojne ty personalisht,
    lexo postimet e tua dhe do kuptosh kush esht shtaza ,
    qendroji muhabetit drejt e mos i devijo gjerat sipas deshires,
    I lexova. Nuk pashe diku qe miratova masakra, keputje gjymtyresh e keso akte inhumane. Mos lexove ti dicka te tille?

E di se si qenka puna me ty. Morali, virtyti, miresia, humaniteti qenkan ne posedimin te Allahut dhe nepermjet te tij: Te fese. Ti je ne cdo rast kunder vrasjeve, pushkatimeve, masakrimeve, prerjeve te gjymtyreve, dhunimeve, imoralitetit, por jo ne ato raste, kur i urdheron feja keto. Mos u ofendo, se e perdor vetem si shembull plastik: Po te thoshte feja se gruaja ka te drejte te prostitutoje, ti do e lejoje vajzen tende te martuar te prostitutoje.

Per mua eshte e kunderta. Une se pari e kam vleren, pastaj "Zotin". Vleren morale, sociale, ligjore, kushtetutore, kombetare. Kur keto definohen, Zoti as qe guxon te afrohet tek keto vlera. Vrasja per mua eshte vrasje, dhe me te nje krim edhe atehere kur kete e miraton Allahu apo ndonje gabel ne emer te tij. Imoraliteti poashtu imoralitet, inhumaniteti poashtu i tille, diskriminimi, percmimi, thyerja e dinjitetit, e keshtu me radhe.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Me u duk se nuk e besoje se ajo fjali ishte nga Kurani. Paskam pas gabuar.

Atehere nese muslimaneve u perlqen kjo dhune, kjo eshte thirrje per lufte. Ne ate moment, kur une besoj ne gjera qe therrasin per masakrimin e juaj, keni te drejte te me ekzekutoni mua dhe cdo ke tjeter qe mendon si une kur te mundeni. E njejta vlen per te gjithe.
    Cila fjali o chino?? me sa di une aty ka vetem fjal paqeje e meshire(gjyshi me spjegonte)nuk di pse me shum i beson te pavertetat?

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Une te solla nje ajet Kur'anor.

Ti nese e ke kuptuar, e ke kuptuar, nese jo atehere vazhdo te jetosh ne ankth dhe frike.

Je i lire te zgjedhesh !

Kalo lumturushem ...
    Hm. Pret pendim nga une? Jo, heret eshte. : D Kam dhene fjalen se 50 jetat e ardhshme (nganjehere besoj edhe ne reinkarnacion! si percmim per Allahun!) do te jem kafir maksimal. Nuk e thej fjalen time per nje kercenim qe ka shkruar nje gjysemanalfabet arab ne emer te "Zotit".

Pergjigju ne pyetjen qe te bera.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Cila fjali o chino?? me sa di une aty ka vetem fjal paqeje e meshire(gjyshi me spjegonte)nuk di pse me shum i beson te pavertetat?
    Hahahahaha!!!!
    O ooooh me ke qenkam duke biseduar. Ti koke syn i vertete : D

E kam fjalen per kete fjali, per te cilen jemi duke folur tanime disa postime! Ja se si shkoi biseda:

Per mua s'eshte habitese qe nga atehere, kur kam degjuar imame qe ne predikimet e tyre fetare duke u thirrur ne Kuran therrasin per krime ndaj atyre qe shprehin lirshem mendimin e tyre ne lidhje me Islamin.
    Mos perfshiej fjalet e Kuranit,me keto budallalliqet e juaja qe iu kan ngulit ne koke,juve,,mos na ndyeni Kuranin.
    Eshte e pamundur te ndyhet Kurani nga une. Ai e ka ndyer veten.
    Ja edhe per koketule si ti nje citim nga Kurani:

Kurani : Suretu El Maide
    33. Dėnimi i atyre qė luftojnė (kunddėrshtojnė) All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij dhe bėjnė shkatėrrime nė tokė, nuk ėshtė vetėm se tė mbyten ose tė gozhdohen, ose (tė gjymtohen), t’u priten duart dhe kėmbėt e tyre tė anėve tė kundėrta, ose tė dėbohen nga vendi. Kjo (masė ndėshkuese) ėshtė poshtėrim pėr ta nė dynja, dhe nė botėn tjetėr ata do tė kenė dėnim tė madh.

Pritova te shfletoj Kuranin e te gjej vete nje sure agresive apo inhumane, dhe e mora kete citimin nga kjo teme ketu:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...37&postcount=1
    Nuk me interson mua,,keto nuk gjinden ne kuran...vrasje prerje masakrime,keto i kan shpik talibanet,ne jemi mesuar me fjale tjera te kuranit...paqe..miresi...per te gjithe
    Behet fjale per ate fjaline me shkronja te trasha. Ti ketu tek ngjyra e kuqe pate thene se nuk beson se asjo fjali eshte ne Kuran. Desha ta deshmoj se eshte!

Koha e nxehte, ndoshta po ta stermundoj trurin pak, por s'ka lidhje, i marr persiper mekatet. : D

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk ka genjyer gjyshi. Ka ne Kuran edhe fjali paqesore. Por asnjehere ne lidhje me njerez, te cilet e refuzojne Islamin.

Do ta sqaroj punen me nje shembull: Duhet ta imagjinosh nje liber, ne te cilin shkruan se Serbo-Ortodoksia eshte fjala e Zotit. Kush e pranon Serbo-Ortodoksine, e do Zoti, ia ben cdo te mire. Por kush e mohon Serbo-Ortodoksine, pra "fjalen e Zotit", atij duhet t'i copetohen gjymtyret, te masakrohet si ne ate suren e Kuranit qe shkruan.

Keshtu eshte puna me Kuranin. Kush e pranon Islamin, mire, e do Allahu, i jep prostituta (hyrije ne Xhehnet) e keso gjera. Pra eshte i mbushur me fjale paqesore. Por kush nuk e pranon apo e kundershton, masakrohet si ne ate suren qe eshte shkruar.

Gjyshi yt ka qene i islamizuar. Ai nuk ka patur arsye te merret me suret e dhunshme te Kuranit. Sepse keto nuk ju drejtohen muslimaneve pranues te Islamit, por atyre qe nuk e pranojne, atyre qe e kundershtojne. Pra vellezerve dhe motrave tana katolike, ortodokse, sekulare, pagane e tjere. Prandaj gjyshi te ka treguar se ka fjali paqesore ne Kuran. Nuk ka genjyer, por e ka thene te verteten ashtu sic e ka perceptuar ai: Te shkurtuar.

Ndersa sikur te lexoje ti sot nje liber si ate me Serbo-Ortodoksine qe e mora si shembull, ti - si shqiptare qe je, pra pasi qe nuk je e serbo-ortodoksizuar - do thoje se ai liber eshte liber kriminel, jo i Zotit.

Pra behet fjale per nje loje, ne te cilen njerezit keqperdorin Zotin per qellimet e tyre hegjemoniste. Arab gabeli ka deshire ta ndote boten me infektin e mentalitetit te tij, prandaj rren se Allahu po me thote keni te drejte t'i faroni te gjithe ata qe kundershtojne sundimin tim. Kaq ka per te kuptuar Islami. Kur ta versulesh nje shoqeri me nje kontinent per nje heri (si osmanet neve), e gjunjezon ate, ia zhduke te gjithe intelektualet, pastaj mbesin vetem njerez miks nenshtraka-budallenje, e pranojne Islamin, dhe pastaj Kuranin e shohin nga syte e gjyshit tend, si muslimane. I tille ishte edhe gjyshi im, eshte edhe nena ime edhe sot deri diku. Por kur i tregoj keso fjali si kjo surja ketu, mbetet pa fjale e shkreta.

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 14-07-2010 mė 11:58

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    "Nė fe nuk ka dhunė. Ėshtė sqaruar e vėrteta nga e kota. E kush nuk i beson tė pavėrtetat e i beson All-llahut, ai ėshtė kapur pėr lidhjen mė tė fortė, e cila nuk ka kėputje. All-llahu ėshtė dėgjues i dijshėm." (Kur'an 2:256)
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Ky eshte vetem nje ajet, silli ajetet e tjera nga kurani dhe vargje nga dhijata se cfar urdheron Zoti juaj paqe apo masakra
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    "Nė fe nuk ka dhunė. Ėshtė sqaruar e vėrteta nga e kota. E kush nuk i beson tė pavėrtetat e i beson All-llahut, ai ėshtė kapur pėr lidhjen mė tė fortė, e cila nuk ka kėputje. All-llahu ėshtė dėgjues i dijshėm." (Kur'an 2:256)
    Okej ne rregull , por a pom tregon ti mue sikur sheriati te ishte ne pushtet cfar do ndodhte me jo muslimanet a do te obligoheshin edhe ata te jetojn sipas tradites Islami . Nuk kan dreit alkhol , vajzat edhe pse jo muslimane duhet me u mbulu , nuk kan dreit sex para martese , nuk kan dreit me ndegju muzik e shum e shum gjana tjera qe Islami i ndalon ! . E si ne fe nuk ka dhune ? Kjartesoma pak ketu ate kontradikten qe une pe shoh !
    We are all Aliens

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    Okej ne rregull , por a pom tregon ti mue sikur sheriati te ishte ne pushtet cfar do ndodhte me jo muslimanet a do te obligoheshin edhe ata te jetojn sipas tradites Islami . Nuk kan dreit alkhol , vajzat edhe pse jo muslimane duhet me u mbulu , nuk kan dreit sex para martese , nuk kan dreit me ndegju muzik e shum e shum gjana tjera qe Islami i ndalon ! . E si ne fe nuk ka dhune ? Kjartesoma pak ketu ate kontradikten qe une pe shoh !
    Sikur tė ishte sheriati, jo-Muslimanėt do tė obligoheshin ta paguanin Xhizjen (lloj takse - tatimi) dhe mė kėtė do tė liroheshin
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Faqja 15 prej 40 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •