Une kam gjetur derman me ato prizat...jan fantastike. po eshte nje miz bastarde qe s'po me le rehatmbase duhet te bej nje dush
![]()
Une kam gjetur derman me ato prizat...jan fantastike. po eshte nje miz bastarde qe s'po me le rehatmbase duhet te bej nje dush
![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
une e bera po tashi di iki te hedh plerat se spo me len rehat keta te shpis hahahah
jo re ka lezet ne shqiperi ske pse zbret shkallet me ik deri te koshi/e leshon qesen nga ballkoni rehat fareshshsagaghaha
cfare mund te them???
[QUOTE=donna76;2787169]une e kam gjetur, i ve ne nje thes te zi, jashte ne ballkon, nje here bera rekord, tre thes( thuhet thes apo thas?!)
pertooooj shume ti hedh salmrat jashte, vdekje e kam[/QUO
thase kur ke me shumic ose i kam lene 3 thaset
ketu te cajne koken dhe me ato umidet pss:P
Ndryshuar për herë të fundit nga florjan : 09-07-2010 më 16:46 Arsyeja: gabim shkrimi
cfare mund te them???
donna po ti spaske dal sonte???
cfare mund te them???
[QUOTE=florjan;2787174]argetim i gjalle do jete, dhe ketu na lajmeruan qe te zona jone fillon ne shtator la differenziata....
nje shoqja ime ka nga keto trittarifiuti, po s'jan legale ne Itali. jan shume rehat thote....
meno male che domani è sabato va.. almeno si dorme un pò....ciao nottole![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
ok note
une neser jam ne plazh ter diten ne lecco![]()
cfare mund te them???
sonte paskan dal te gjith keto![]()
cfare mund te them???
aman se u beme derr ketu .....
une o kthehem ne Albania
o do vdese ketu![]()
s'shtyhet me
pas provimeve kam nevoje per Valona![]()
Krijoni Kontakt