Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Tetovë: Hoxha tenton të abuzojë seksualisht një vajzë të mitur

Tetovë – Një hoxhë nga rajoni I Tetovës të cilit nuk I bëhet I ditur identiteti ka tentuar të abuzoj seksualisht me një vajzë të mitur 12 vjeçare në ambientet e xhamisë në një lagje të Tetovës, raporton televizioni Kanal 5 .

Ngjarja ka ndodhur para tre ditësh gjatë mësimit fetar në xhami ku hoxha pasi ka mbaruar ligjëratat ka ndaluar vajzën e mitur 12 vjeçare në ambientet e xhamisë dhe ka filluar të kap për dore, të përkëdhel dhe më në fund të puth. Vajza ka flliar të bërtas dhe ka mundur të ik nga hoxha dhe ka alarmuar prindërit dhe së bashku kanë paraqitur rastin në polici.

Hoxha, është marrë menjëherë në hetime dhe gjykatësi hetues I ka caktuar paraburgim 1 mujor.

Shqipmedia

http://www.shqipmedia.com/2010/06/te...ajze-te-mitur/

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Per fate te keqe te ky popull shqipetare ne Maqedoni, c'fare nuk do te ndodhe. Me siguri se nuk eshte rasti i pare dhe i fundit.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    nese vertetohet se ky hogj eshte fajtor per ket gje ather une do perkrahi ekzekutimin e ketij hogje nuk na vyn neve hogjollart podofila nuk e meriton me te jetoj
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    5
    Per tu bere hoxhe si pik e par hoxha duhet te jet i martuar duhet te jet i pasur saper vetee .....ne qofte se nuk i ka keto gjera nje hoxhe mund te vij deri te ato gjera qe i ka cekur shoku ynn Cimoo respektee

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Fatkeqesisht fenomeni i nepotizmit dhe korrupsionit sikur qe eshte bere profesion ne te gjitha sferat e jetes ne trojet tona shqiptare edhe bashkesit islame i ka goditur.

Keshtu eshte kur sot nje "hoxh" edhe pse me karakter te dyshimt moral behet hoxh, vetem e vetem pse ka te njofshem apo te afert ndonjerin nga hiriarkia e Bashkesis Islame.

Fatkeqesisht ka shum raste qe ndonje "hoxh" i cili njifet me karakter dhe sjellje aspak te hijshme vazhdon punen e tij, vetem se ka krahun e fort ne BI.

Une personalisht njof "hoxh" qe kur ka qen polic ne te njejten koha ka qen edhe hoxh dhe eshte arrestu per korrupsion, ndersa po ky person me vlera te dyshimta morale sot vazhdon punen e tij vetem e vetem pse ka ne kryesin e BIKut te aferm.

Ndersa po ky BIKu ka kritere te hatashme ndaj atyre qe kan magjistratura dhe doktorratura qe edhe nuk i pranon si hoxh, vetem e vetem kinse kan mjekrra dhe kan kryer shkollen ne arabin saudite.

Mirpo une gjithmon kam rezervat e mia per ato qe thojn gazetat tona , keshtu qe pa u vertetu nje lajm i tille, nuk mund te gjykoj ne asnje menyre.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    S'ka faji hoxha, kujt nuk i pelqejne qingjat e njome ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Konkurenc priftave
    D'Oh!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    S'ka faji hoxha, kujt nuk i pelqejne qingjat e njome ?
    po valla !!!!,veq ksaj radhe ujku mbet me gishta ne goj...
    E ka shashtis qiken me at mjekerr zoti e gjumhist at hogj qafir .Kush e vret i ka prej meje dy qengja.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    po valla !!!!,veq ksaj radhe ujku mbet me gishta ne goj...
    E ka shashtis qiken me at mjekerr zoti e gjumhist at hogj qafir .Kush e vret i ka prej meje dy qengja.
    Kush te tha moj ty qe ka pas mjekerr??

Keta qe bejne keso gjerash, zakonisht kan vetem mustaqe turku.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Konkurenc priftave
    LOOOOOOOOOOOOOL
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •