Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Hmmm, ky Revolver, mesa pashe ne internet, paska dal si ne 2005, edhe ne 2007. Filmi i 2007 kishte disa ndryshime per publikun amerikan, spese thone qe i pari ishte shume konfuz..une tani po shkarkoj ate versionin e pare.. 1.4 gb lol, ta shof dhe do te te kthej pergjigje per te te thene mendimin tim...
    edhe pse mendoj te shkruaj ketu mbasi te kem pare si versionin e pare, ashtu edhe te dytin...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    E kam pa Changeling por muziken se kam parasysh, e di qe Clint Eastwood ka qene kompozitori i pjese te madhe te filmave te tij, ndoshta dhe i ktij

Un pelqej gjith zhanret e filmave perveē atyre muzikor, kur kcehet dhe kendohet gjat gjithe filmit si me qene koncert jo film :/

Rrofshi per ndihmen tuj

Po, u r right. Muzika eshte e Clintit.

Ja ta degjosh.

Ne lidhje me temen, sme vjen ne mend ndonje film i pakuptimshem. Kur te me kujtohet, do e sjelle ketu. Ta diskutoj me ty, e mbase ja nxjerrim kuptimin. lol

Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Filmat qe edhe pse si kame kuptuar aq por me kane perqy, jane "21 gram" "the fountain" dhe, "The others"Nikol kidman,ka edhe disa te tjera por sme kujtohen per momentin.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-06-2010
    Postime
    17
    me at firme qe ke ti gjith filmat tfluturojne poshte hundes dhe sndjen gje

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Hmmm, ky Revolver, mesa pashe ne internet, paska dal si ne 2005, edhe ne 2007. Filmi i 2007 kishte disa ndryshime per publikun amerikan, spese thone qe i pari ishte shume konfuz..une tani po shkarkoj ate versionin e pare.. 1.4 gb lol, ta shof dhe do te te kthej pergjigje per te te thene mendimin tim...
    edhe pse mendoj te shkruaj ketu mbasi te kem pare si versionin e pare, ashtu edhe te dytin...
    ishte confjuz per amerikanet mbase nga accenti i rende anglez

ore homer , cfare ke te paqarte ti nga filmi revolver ?

sepse mos ti kuptosh filmat guy ritchie , me duket sikur po i japim rendesi me shume se c'duhet ketij rregjizori.

e pare e punes filmat e tij jane shume simple , por te shpejt , prandaj eshte e veshtire to catch'em up . definitely revolver eshte nje nder filmat me kot te guy ritchie , te keshilloj lock stock me mire.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Filmat qe edhe pse si kame kuptuar aq por me kane perqy, jane "21 gram" "the fountain" dhe, "The others"Nikol kidman,ka edhe disa te tjera por sme kujtohen per momentin.
    S'di se si te ka pelqyer "The Others", kur s'e ke kuptuar. Te sugjeroj ta shohesh edhe njehere qe ta kuptosh. Ka per te te pelqyer shume here me shume.
    Per mua eshte nje nga filmat me te bukur te kesaj dekade.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Ndodh qe filmi eshte shume i mire ndersa smund te koncentrohem, shikoni secili film eshte i mire,zakonisht filmi fillone nga mesi e tutje, klasifikimi behet nga pesha e filmit, sa ka kushtuar ai, aktoret, regjizori, ndonjehere edhe dine te te zgenjejne.
    The Libertine- Johnny Depp, nje film briliant per akrtim.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    1.4 GB? Ne HD e ke DL lol. S'kam nigju nej her per kyt versionin soft te 2007

Po pres versionin tan te filmit =)

Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    21 Gram nuk asht dhe aq kompleks, 3 histori kryqezohen me njera tjetren. Kjo menyra e nderlidhjes se historive asht pak a shum firma e regjizorit, Alejandro Gonzįlez Inįrritu, ka bo te njejten gja ne filmin Babel, po se pate pa shikoje, asht ( tres touchant ) fantastik

The Others asht filmi i vetem i Amenabarit qe kam pa dhe m'ka pelqy shum, sidomos fundi asht grand, kurr nuk te shko menja. Thojne sikur Amenabar ka kopju te The Sixth Sense por sma mbush menjen, te dy jan te veēant dhe pse si perfundim asht pak a shum e njejta ide.

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    ore homer , cfare ke te paqarte ti nga filmi revolver ?

sepse mos ti kuptosh filmat guy ritchie , me duket sikur po i japim rendesi me shume se c'duhet ketij rregjizori.

e pare e punes filmat e tij jane shume simple , por te shpejt , prandaj eshte e veshtire to catch'em up . definitely revolver eshte nje nder filmat me kot te guy ritchie , te keshilloj lock stock me mire.
    Guy Ritchie bo pjes ne 5 regjizorat e mi te preferum. Kam pa pak a shum gjitha filmat et tij dhe ai qe m'ka pelqy ma shum asht Revolver pastaj vje Snatch, Sherlock Holmes, Lock Stock dhe RockNRolla.

Po filloj me i pytje te thjesht:
    Kush jan Zack dhe Avi, kolegt e burgut te Jackut?

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    S'di se si te ka pelqyer "The Others", kur s'e ke kuptuar. Te sugjeroj ta shohesh edhe njehere qe ta kuptosh. Ka per te te pelqyer shume here me shume.
    Per mua eshte nje nga filmat me te bukur te kesaj dekade.

D'Oh!

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Kam pare Tom & Jerry keto dite dhe s'e kuptoj perse miu fiton gjithmone me macen?
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310
    Ene ti boy si une spo mershe vesh,saher kom lodh mene e hala spo e di pse cashtu mini mun macen!!!!!!
    E kom zor ene fillmat kinesce arabce kur i kshiri, xho si mor vesh ama i kom merak kur perlohen kinest e kur bojn dollavera arap mi kshir.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •