Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Ok, tema asht per diskutime. Pse kur kujto femijt Cobbi, kan te njejte veshje, te njejten moshe ne ēdo skene ashtu si te ajo skena finale ?!
    D'Oh!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ate mbyllje dhe i dhashe dhe une, me pelqejne me happy ending, sorry Homer.lol

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Ok, tema asht per diskutime. Pse kur kujto femijt Cobbi, kan te njejte veshje, te njejten moshe ne ēdo skene ashtu si te ajo skena finale ?!
    te njejten moshe ok sepse nuk kalon shume kohe gjate zhvillimit te filmit. veshjen nuk e kam fiksuar ne fakt.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Si nuk e paskam parė mė parė kėtė diskutim. Homero shum gabim, duhet tė mė kishe njoftu me ēdo kusht.

Ok, tė diskutojm pėr Inceptionin meqė jena mė tė freskėt. Sė pari, dua t'ju them qė e kam parė 3 herė nė kinema, ēdo herė vėmendjen e kom pas pinc. Masi e pash 3 herė me koncentrim manjaku kam arrit nė konkluzion qė filmi ka disa interpretime e s'mund te thuash se cili perfundim ėshtė i sakti. Ka aq shumė detaje aty sa ta bėjnė kokėn lomsh, e shef njėher dhe thu kshu ėshtė pėrfundimi, e shef herė tjetėr dhe nxjerr pėrfundimi tjetėr. Por unė jam i mendimit, siē e kam pas shkrujt para dy javėsh edhe te tema "filmi i fundit qė keni parė" qė, Nolan bėn INCEPTION te audienca, mbjell njė farė tė vogėl dyshimi te audienca, aq e papėrfillshme ėshtė kjo farė-ide sa kur e shikon filmin prek pėrciptazi, mė pas kur del nga kinemaja ky inception i pavėnė re fillon e zė rrėnjė nė kokėn spektatorit. Mendoj se inception qė Nolan injekton te audienca ėshtė kjo: cila ėshtė reale dhe cila ėshtė ėndėrr (ose ēfarė e dallon realen nga irealja), pra vėnie nė dyshim tė realitetit. Vetė fakti qė storia ka njė sėrė interpretimesh plotėsisht tė mundshme ta imponon kėtė gjė (vėnien nė pikėpytje tė realitetit).

Si interpretime mund tė rradhis kėto:

1) i gjith filmi ėshtė nė ėndėrr (nga ta dimė ne psh qė niveli qė Cobbi e quan realitet nuk ėshtė ėndrra e dikujt tjetėr?!)

2) po sikur Saito tė jetė arkitekti qė i bėn teknikėn "Mr. Charles" vetė Cobbit? Opsioni ėshtė i mundshėm. Nqs kujtoni fillimin e filmit kur Cobbin tentonte ti vidhte dokumentat Saitos dhe ky i fundit i thotė qė unė e di qė jam nė ėndėrr dhe se e gjith kjo ėshtė njė si punė testi pėr grupin nėse janė me vlerė pėt t'u punėsuar apo jo (teknikė e ngjashme me Mr. Charles qė Cobbi i bėn Fischerit kur i thotė qė je nė ėndėrr). Kur Saito i thotė Cobbit qė testi dėshtoi ndodh mbjellja e Inception nė mendjen e Cobbit: se ka njė farė shprese qė ai tė kthehet te fėmijėt e tij. Ky faktor pėrkufizon mė pas tėrė qenien e Cobbit nė vazhdim tė filmit. Nqs do ta rishihni edhe njėherė filmin do ta kuptoni si ide, se mbase pėrshkrimi s'ėshtė edhe shumė i qartė.

3) njė interpretim tjetėr ėshtė qė Ariadne ėshtė therapiste, psikologe a diēka e tillė qė kėrkon t'i heqė Cobbit nga ndėrgjegja fajin pėr vdekjen e Malit (jo edhe aq e mundshme sipas meje, por s'mund ta hellėsh poshtė). Mė bėn tė dyshoj ai gjyshi, ai ia prezaton Cobbit. Pėr mė shumė gjatė gjith filmit shfaqet pesimisht, sikur e mundon diēka, bile nė fund tė filmit kur Cobbi shkon tė takoj ēerrat ka njė vėshtrim drejt kameras qė t'i dhi gjith konkluzionet qė mund tė kesh nxjerr. lol

4) Njė interpretim tjetėr ėshtė se gjithēka pasi Cobbi pi qetėsusin e Yusufit (sedativin) ėshtė ėndėrr. Kjo ka shumė mundėsi sipas meje, sepse kur Cobbi "zgjohet" nga sedativi ėshtė tepėr i shqetsuar, lan sytė nė banjo, shikon pėrfytyrimin e Malit dhe mė e rėndishmja rrotullon totemin tė cilin ne s'kemi mundėsi ta shohim nėse rrxohet ose jo sepse kamera shkėputet. Pra interpretimi qė gjithēka pas kėsaj ėshtė ėndėrr ėshtė shumė e mundshme.

5) Opsion tjetėr ėshtė qė ne shohim realitetin gjatė filmit dhe se Cobbi nė fund ndodhet nė realititet. Mė posht keni shtjellim mė tė gjėrė.

Unė personalisht jam pėr kėto dy interpretime (qė s'janė nė kundėrshtim me njėra tjetėn):

• Qė Nolan bėn Inception te audienca. Kjo besoj se ėshtė absolute. Pėrderisa spektatori kur del nga kinemaja s'ėshtė i sigurtė se ē'pjesė ishte ėndėrr e ē'pjesė ishte reale atėherė them me siguri qė regjisori ka bėrė inception te spektatori, ka mbjellur dyshimin reale/ireale. Vetė fakti qė pėr asnjė interpretim s'jemi 100% tė sigurtė e pėrforcon ktė ide.

• Nga interpretimet e mundshme tė plotit, unė jam pėr nė pikėn e 5-tė, qė ne shohim realitetin nė fillim (e pėrgjatė) dhe nė fund tė filmit. Realitetin gjithmonė sipas pėrkufizmit tė Cobbit (sepse ajo qė quan Cobbi reale mund tė jetė nivel ėndrre sėrish, who knows). Nė realitet Cobbi s'ka unazė martese, nė ėndrrat e ka nė gisht, totemi (qė bėn kontrollin e reales) nė realitet rrxohet (nga fillimi i filmit), edhe nė fund rrxohet (pavarėsisht se filmi mbyllet pa e shfaqur tamom, por hamendėsohet). Fėmijėt janė detaj kyē, edhe pse duket sikur rrobat i kanė njėsoj pėrherė, e kam parė me vėmėndjen se nė fund (kur takohen me Cobbin) kanė rroba tė tjera si vajza edhe djali (paēka se regjisori i ka zgjedhur ngjyrat tė ngjashme me rrobat qė kanė nė ėndėrr, kjo pėr tė krijuar konfuzion te audienca), edhe kur Cobbi flet nė telefon me fėmijtė zėrin e kanė mė tė rritur. Dhe mė e rėndėsishmja nė kast janė shėnuar dy palė aktorė pėr fėmijėt. Por gjithsesi sjam plotėsisht i sigurtė nėse ky ėshtė interpretimi i vėrtetė, por nga tė gjithė kėtė mbėshtes mė shumė, ka mė shumė pluse se minus. Mgjth tė vėrtetėn do ta marrim vesh vetėm kur ta thotė vetė C. Nolan, gjė qė s'ka pėr ta bėrė asnjėherė lol.

Si pėrfundim, filmi ėshtė shumė i arrirė, ploti ėshtė fantastik, kot nuk ka ngjallur kaq shumė diskutime nė gjithė botėn kinema-dashėse. Mbase pėr disa ėshtė overrated por pėr mu personalisht hyn nė listėn e top-filmave. Unė vdes pėr Mind Blowing movies, prandaj ndoshta jam subjektiv si tepėr.

Shnet!

p.s. Paskam shkruar shumė, por ma bėni ha-dhallė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 26-09-2010 mė 20:50
    Life's too short to remove USB safely.

Problemi i ketyre lloj filmash eshte se nuk arrin te kuptosh asnjehere deri ne fund ku mbarojne idete fillestare te skenarit dhe ku fillojne boshlliqet qe lindin nga kompleksi i projektit. Sipas meje vende vende ka shume boshlliqet e ne disa raste skena jo te plota. Por qe nuk kuptohet nese jane bere kastile apo....

Nejse nuk eshte se filmi solli ndonje gje te re kinemase, eshte ne te njejtet vale te Matrix dhe Strange Days, gjithsesi film i lezetshem per tu pare.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Inception

Lexova komentet e atyre qe e kane pare filmin dhe pak a shume jam dakord me ju kur thoni se interpretimet e mundshme qe mund ti jepen jane te shumta, megjithese po ta mendosh mire per secilen nga keto interpretime zbulon perhere dicka te re, nje detaj te vogel, qe te ben te dyshosh sepse bie ne kontradikte me ate qe quajte te vertete me pare; po pikerisht kjo e ben te mundur ekzistencen e shume varianteve. I gjithe filmi duket si nje labirint i madh mental ku Nolan e fut publikun nga minutat e para te filmin deri ne fund, duke e mbajtur te fshehte daljen, pra zgjidhjen e problemit...mbase sepse nuk ka asgje per te zgjidhur... e gjitha duhet pare si nje enderr nje zgjat 2 ore e gjysem dhe qe regjisori kerkon te ndaje me ne, publiku. Dhe kur je ne enderr eshte e kote te kerkosh mbeshtetje ne llogjiken, duket gjithcka si nje puzzle gjigand, pjeset e te cilit mund ti bashkosh ne konfiguracione te ndryshme dhe asnjehere ne ate definitiven, me te verteten apo me te drejten. Llogjika ndodhet jashte. Nese filmi shihet ne kete prizem, atehere Nolan ia ka arritur qellimit te ngul ne mendjen e publikut ate "inception" qe shume personazhe gjate filmit perjetojne; pra dhe publiku ne nje fare menyre behet personazh i filmit (edhe se pa totemin tone sprish pune ).

Aktoret me pelqyen, efektet speciale gjithashtu (sidomos ato figurat dhe format paradoksale alla Escher), muzika e goditur (Je ne regrette rien kenge franceze ashtu si Marion Cotillard). Ndersa ideja e Nolanit per filmin me zhgenjeu, per faktin se eshte e zhvilluar mire po, por aspak origjinale. Per mendimin tim persa i perket aspektit psikologjik nje kopje e shemtuar e Kubrick ( "Eyes wide shut" per dualizmin enderr/realitet dhe "Shining" per shformimin e rrjedhjes se kohes). Preferoj me shume The prestige dhe Memento.
    7/10.

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

hUhU!

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    2) po sikur Saito tė ė arkitekti qė i bėn teknikėn "Mr. Charles" vetė Cobbit?[/B] Opsioni ėshtė i mundshėm. Nqs kujtoni fillimin e filmit kur Cobbin tentonte ti vidhte dokumentat Saitos dhe ky i fundit i thotė qė unė e di qė jam nė ėndėrr dhe se e gjith kjo ėshtė njė si punė testi pėr grupin nėse janė me vlerė pėt t'u punėsuar apo jo (teknikė e ngjashme me Mr. Charles qė Cobbi i bėn Fischerit kur i thotė qė je nė ėndėrr). Kur Saito i thotė Cobbit qė testi dėshtoi ndodh mbjellja e Inception nė mendjen e Cobbit: se ka njė farė shprese qė ai tė kthehet fėmijėt e tij. Ky faktor pėrkufizon mė pas tėrė qenien e Cobbit nė vazhdim tė filmit. Nqs do ta rishihni edhe njėherė filmin do ta kuptoni si ide, se mbase pėrshkrimi s'ėshtė edhe shumė i qartė.
    Me pelqe ideja qe Saito mund ti bajn tekniken "Mr. Charles" Cobbit.

Nga interpretimet e mundshme tė plotit, unė jam pėr nė pikėn e 5-tė, qė ne shohim realitetin nė fillim (e pėrgjatė) dhe nė fund tė filmit. Realitetin gjithmonė sipas pėrkufizmit tė Cobbit (sepse ajo qė quan Cobbi reale mund tė jetė nivel ėndrre sėrish, who knows). Nė realitet Cobbi s'ka unazė martese, nė ėndrrat e ka nė gisht, totemi (qė bėn kontrollin e reales) nė realitet rrxohet (nga fillimi i filmit), edhe nė fund rrxohet (pavarėsisht se filmi mbyllet pa e shfaqur tamom, por hamendėsohet). Fėmijėt janė detaj kyē, edhe pse duket sikur rrobat i kanė njėsoj pėrherė, e kam parė me vėmėndjen se nė fund (kur takohen me Cobbin) kanė rroba tė tjera si vajza edhe djali (paēka se regjisori i ka zgjedhur ngjyrat tė ngjashme me rrobat qė kanė nė ėndėrr, kjo pėr tė krijuar konfuzion te audienca), edhe kur Cobbi flet nė telefon me fėmijtė zėrin e kanė mė tė rritur. Dhe mė e rėndėsishmja nė kast janė shėnuar dy palė aktorė pėr fėmijėt. Por gjithsesi sjam plotėsisht i sigurtė nėse ky ėshtė interpretimi i vėrtetė, por nga tė gjithė kėtė mbėshtes mė shumė, ka mė shumė pluse se minus. Mgjth tė vėrtetėn do ta marrim vesh vetėm kur ta thotė vetė C. Nolan, gjė qė s'ka pėr ta bėrė asnjėherė lol.
    Se marr vesh mir kyt interpretim, je bo ma keq se Nolan lol. Pastaj si dihet, noshta Nolan do flasi ma shum rreth filmit kur te dali ne DVD & Blue-Ray. Jam kurioz me dit, nqs do dali nej version Director's Cut, me skena te papame ne kinema, kshu te pakten na ndriēo ma shum.

Me 8 dhjetor del ne France. Shiko ēa ambalazhi i kan ba lol.

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Inception

Lexova komentet e atyre qe e kane pare filmin dhe pak a shume jam dakord me ju kur thoni se interpretimet e mundshme qe mund ti jepen jane te shumta, megjithese po ta mendosh mire per secilen nga keto interpretime zbulon perhere dicka te re, nje detaj te vogel, qe te ben te dyshosh sepse bie ne kontradikte me ate qe quajte te vertete me pare; po pikerisht kjo e ben te mundur ekzistencen e shume varianteve. I gjithe filmi duket si nje labirint i madh mental ku Nolan e fut publikun nga minutat e para te filmin deri ne fund, e mbajtur te fshehte daljen, pra zgjidhjen e problemit...mbase sepse nuk ka asgje per te zgjidhur... e gjitha duhet pare si nje enderr nje zgjat 2 ore e gjysem dhe qe regjisori kerkon te ndaje me ne, publiku. Dhe kur je ne enderr eshte e kote te kerkosh mbeshtetje ne llogjiken, duket gjithcka si nje puzzle gjigand, pjeset e te cilit mund ti bashkosh ne konfiguracione te ndryshme dhe asnjehere ne ate definitiven, me te verteten apo me te drejten. Llogjika ndodhet jashte. Nese filmi shihet ne kete prizem, atehere Nolan ia ka arritur qellimit te ngul ne mendjen e publikut ate "inception" qe shume personazhe gjate filmit perjetojne; pra dhe publiku ne nje fare menyre behet personazh i filmit (edhe se pa totemin tone sprish pune).

Aktoret me pelqyen, efektet speciale gjithashtu (sidomos ato figurat dhe format paradoksale alla Escher), muzika e goditur (Je ne regrette rien kenge franceze ashtu si Marion Cotillard). Ndersa ideja e Nolanit per filmin me zhgenjeu, per faktin se eshte e zhvilluar mire po, por aspak origjinale. Per mendimin tim persa i perket aspektit psikologjik nje kopje e shemtuar e Kubrick ( "Eyes wide shut" per dualizmin enderr/realitet dhe "Shining" per shformimin e rrjedhjes se kohes). Preferoj me shume The prestige dhe Memento.
    7/10.
    Yep! Zbulimi i detajeve te reja, bie ne kontradit me versionet e meparshme.

Ne rralle te pare, per mu Kubrick asht regjizori ma i mbivleresum i gjith kohnave. Nolan, per mendimin tim, nga aspekti manipulus i filmave te tij, sot per sot asht gjeni absolut. Nolan me vllain e vet, Jonathan mundohen me inteligjenc te krijojn sado pak filma origjinal ( Following, Memento, "Inception" ). Kubrick, gjith filmat e tij jan marr nga romane, asgja origjinale. Pastaj, sjan i njejti brez, un per vete sjam hiē old school.

Origjinal apo jo filmi, i gja asht e sigurt, qe askush ska marr guximin me shku aq thelle ne endra, si Nolan, ne at menyre spektakolare.

Po The Dark Knight, nuk t'ka pelqy?! Sipas kritiks asht filmi ma i arritun i Nolanit, dihet mbas Inceptionit

Desha me tregu pak per suksesin qe ka. Bugjeti 160 M$

Box Office

USA: 288,371,000 $
    Foreign: 486,400,000 $

Worldwide 774,771,000 $

Nota ne IMDB: 9.1/10 per 198,132 vota dhe 1,509 kritika. Rank 4/250 filmat ma te mir te gjith kohrave.

Ne France: Nota 4.3/5 per 16478 vota spektatorsh.

: S P O I L :

1) Filmi s'ka fare happy ending, kshu mendoj unė tė paktėn. Kushtet atmosferike nuk tregojnė ndonjė pėrmisim, kanibalizmi vazhdon, mbijetesa ėshtė ende e vėshtirė, ushqim s'ka. Bashkimin e fėmijės me familjen qė takuan nuk e konsideroj si tė lumtur, sepse sfidat ngelen tė njėjta (mbijetesė, a do t'i rezistojnė kanibalizmit, a do mbetet njerzillėk (humanitet) te ta me pak fjalė, a kan me shpėtu etj.. )

2) Nuk besoj se ishin kanibalė, se kam vėnė re atė detajin qė qė thua (pėr gishtin e dorės) po qenė se janė nė luftė tė pėrhershme me kanibalėt normal qė du u mbesi ndonjė demtim fizik... Filmi ėshtė bazu nė njė roman me tė njėjtin titull, unė se kam lexu po u interesova dhe nuk aludohet aty qė familia e re e djalit ėshtė kanibale.

3) Kėtu je ngatėrruar fare, filmi nuk ka skenar tė fshehtė, boll re pre e Inception , ėshtė film tjetėr ky. Iluzion nuk ka aty, atė ēunin e pa me gjithėmend, pastaj nė ato kushte me tėr ato rreziqe e kanibal pėrreth ėshtė normale qė babai t'ia mush mendjen fėmijės qė s'ka njeri apo thu ti t'i gjimonin mrapa e ti hante noi njoni pastaj lol? Edhe te e lehura po ashtu, bile tė lehurėn e atij qenushit e dėgjoi edhe babai, jo mė kot u largua nga bunkeri. Tė kishte qenė iluzion do ta kishte dėgjuar ėm djali, baba s'do kishte dėgju gjo e s'do largohej nga streha plot ushqime. Po ja qė e dėgjoi dhe u frikėsu se mos i gjenin dhe u largun.

Filmi nuk ėshtė kaq i komplikum, ka skenar tė thjeshtė, tregon njė realitet fiktiv (jo iluzione) pas njė shkatėrrimi eventual tė botės. Mesazhi pėr mu ėshtė i qartė, runi planetin se pastaj do filloni tė hani njoni tjetrin si kofsha pula. S'do na mbetet mė njerzillik fare.
    Jacko e solla ktu kyt postin tan, qe mos ta bajm turshi temen tjeter.

Per kuriozitet, kam ri-pa dy fragmentet, ku fmija sheh at djalin dhe kur nigjojn zhurmen e "qenit" ne bunker.

Te i pari, fmija e sheh at moshatarin e vet dhe jo i jati, pastaj i jati mundohet ta arsyetoj qe ska njeri por i biri insisto. I biri i thot qe kam nevoj ta shoh, kam nevoj ta besoj, dhe i jati i pergjigjet me gjys zani, te kuptoj, te kuptoj ...

Te fragmenti i dyt, kur jan ne bunker, i biri thot i pari, asht qen dhe i jati e mohon, pastaj insisto me qenin dhe ne fund i jati i thot: "Sikur" te jet qen do jet me dikend. Ajo zhurma mu duk ma shum si zhurm kanalizimi te tubave te ajrimit.

Si konkluzion, ēuni fillo e krijo personazhet e familjes gjat filmit dal e ngadal, sepse ndjehet vetem, pa shpres jetese, ka nevoj me besu. Te pakten kshu mendoj un.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 04-10-2010 mė 12:51
    D'Oh!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Homer dakord, filmat e Kubrick jane marre nga romanet por menyra se si ai ka analizuar dhe zhvilluar tematiken e filmit eshte e vecante, karakteristike e Kubrick, dhe duhet marre parasysh edhe fakti qe efektet speciale jane shume pak ne krahasim me filmat e rinj qe dalin sot; Kubrick i ka arritur nepermjet teknikave kinematografike, jo puro teknologji si keto filmat e tjere, pra me ane te inkuadraturave, te ndricimit, dialogjet, drejtimi i aktoreve, hapesirat e zgjedhura, detajet...jo thjesht nepermjet kompjuterit, dhe pikerisht jane te gjithe keto aspekte qe e dallojne nje film te kompletuar duke vene ne dukje edhe origjinalitetin e regjisorit.
    Megjithate gustot jane personale sidomos kur behet fjale per artin. Rendesi ka qe Nolani eshte bere akoma me i pasur me kete filmin e fundit
    The dark night me ka pelqyer per Heath Ledger ner olin e Jokerit me se shumti.
    Kush i vendos keto nota ne IMDB njehere se akoma se kam mar vesh une?

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Homer dakord, filmat e Kubrick jane marre nga romanet por menyra se si ai ka analizuar dhe zhvilluar tematiken e filmit eshte e vecante, karakteristike e Kubrick, dhe duhet marre parasysh edhe fakti qe efektet speciale jane shume pak ne krahasim me filmat e rinj qe dalin sot; Kubrick i ka arritur nepermjet teknikave kinematografike, jo puro teknologji si keto filmat e tjere, pra me ane te inkuadraturave, te ndricimit, dialogjet, drejtimi i aktoreve, hapesirat e zgjedhura, detajet...jo thjesht nepermjet kompjuterit, dhe pikerisht jane te gjithe keto aspekte qe e dallojne nje film te kompletuar A vene ne dukje edhe origjinalitetin e regjisorit.
    Megjithate gustot jane personale sidomos kur behet fjale per artin. Rendesi ka qe Nolani eshte bere akoma me i pasur me kete filmin e fundit
    The dark night me ka pelqyer per Heath Ledger ner olin e Jokerit me se shumti.
    Kush i vendos keto nota ne IMDB njehere se akoma se kam mar vesh une?
    Ndoshta Kubrick dhe asht gjenie absolut i kinemas por un se shoh me at sy. Se di pse, do kem ndonje problem lol

Un kam 7 llogari te IMDB, prandaj jan kaq lart filmat e Nolanit tallem, nga e gjith bota votojn, mund te krijosh i account te shpejt dhe te votosh, ose te bash nej kritik.
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Une kam nje problem me filmat e Nolan-it. Shume moralizues, me shume efekte speciale. Ate idene e filmit as nuk le ta nxjerri vete spektatori po ia jep te gatshme nepermjet fjalimeve te personazheve. Pashe dhe Dark Knight dhe ishte akoma me keq se Inception .

Homie hi

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •