Close
Faqja 32 prej 57 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 564
    i/e regjistruar Maska e florjan
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    126
    Citim Postuar më parë nga Oni_11111 Lexo Postimin
    ahahahahahha o Donna pse u nxefe ti mi lal?? u preke ne seder kshu??? Te gjykosh dike eshte mese e lejueshme dhe une thjesht nje gjykim bera. Te paskan mesuar keq ty me ate punen e portes se hapur...... pastaj skam nevoje per porte une se kam toskanen time sa per 7 veri, edhe sikur me ar te ma shtrosh rrugen ti dhe ato veristat e tuj gjall ne bote se shkoj e banoj mes arroganteve keshtu qe porta per mua le te jete edhe e mbyllur. m'importa 'na bella sega i thojn knej nga nohia ime, ama te drejten per te gjykuar nuk do t'ma heqi as ti dhe as shoket e tu nga veriu.

selom.
    djaloshi shqipja jote le shum pèr te deshiruar!!!
    ske aspak fjalor mashkulli!!!
    cfare mund te them???

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    ahahahahahha o Donna pse u nxefe ti mi lal?? u preke ne seder kshu??? Te gjykosh dike eshte mese e lejueshme dhe une thjesht nje gjykim bera. Te paskan mesuar keq ty me ate punen e portes se hapur...... pastaj skam nevoje per porte une se kam toskanen time sa per 7 veri, edhe sikur me ar te ma shtrosh rrugen ti dhe ato veristat e tuj gjall ne bote se shkoj e banoj mes arroganteve keshtu qe porta per mua le te jete edhe e mbyllur. m'importa 'na bella sega i thojn knej nga nohia ime, ama te drejten per te gjykuar nuk do t'ma heqi as ti dhe as shoket e tu nga veriu.

selom.
    selom dhe sallam e pse inatosesh ti une s'prekem ne seder, se ne pashaporte shkruan Berat , me siguri dhe e jotja nuk shkruan Firenze .

Dallimet mes veriut dhe jugut ketu ne Itali s'i kemi shpikur ne Shqiptaret, kan dekada qe eksiston.

dhe s'kam ndermend te *i trute e mija te zihem me ty ( visto che non t'importan una sega per le cose che dici )
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    selom dhe sallam e pse inatosesh ti une s'prekem ne seder, se ne pashaporte shkruan Berat , me siguri dhe e jotja nuk shkruan Firenze .

Dallimet mes veriut dhe jugut ketu ne Itali s'i kemi shpikur ne Shqiptaret, kan dekada qe eksiston.

dhe s'kam ndermend te *i trute e mija te zihem me ty ( visto che non t'importan una sega per le cose che dici )

o shoqe.... ala me i brim i bi fyllit ti..... lexoje icik mesazhin tim te pare. flet gjo per jugun e italise??? mbrova gjo jugun e italise??? por mbi te gjitha, shava te gjith verioret e italise???? me duket se e kam shkruajtur edhe me lart qe nuk jane te gjith njesoj por ka edhe njerez te mire por ta ka qefi shume ty te kritikosh gjera qe une as nuk i kam permendur fare.

Une s'e marr vesh pse ju pelqen te beni krahasime me jugun e italise kur thjesht bera nje gjykim per popullin verior ne pergjithesi. Une kom shum shok e shoqe nga veriu dhe perderisa i kan pranuar ato gjykimet e mija, atehere nuk kuptoj pse nuk i pranoni ju zotnia juj???

ene thuj atij shokut tat Florjan se gjuha ime osht gjoha e omel Tironase..... se non gli garba, fagliela garbare.
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Alda 09 ,ne Romanga je ?
    yes saura ne kerthiz te romagnes Riminiiiiiiiiiiiiiiiii

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga florjan Lexo Postimin
    Po nagqe preferoj ti bej bisedat jo publike MMM SI TE DUKET??
    Djale me mend
    A don, e s'din, a din e s'don !

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    o me ca bot.

si kalut ?

sju bie nmen per ket shqiperi me jo.

turp tju vije tpakten tna shkronit.

Ose ose sic ka thene dhe aristoteli: "kur yti tben gropen i huaji vec ta thelloi" lol.

qet faqja zez per ne po thone nonat tona shqiptare ... slat nom pa bo atje. si mos me qen shqiptar, futeni nburg ende pa kalu 15kg dilerim droge, po ku ka shqiptar shqiprie qe u fut nburg pa kalu limitin e dilerimit .............. vec nitali ndodhin kshu gjonash.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    o shoqe.... ala me i brim i bi fyllit ti..... lexoje icik mesazhin tim te pare. flet gjo per jugun e italise??? mbrova gjo jugun e italise??? por mbi te gjitha, shava te gjith verioret e italise???? me duket se e kam shkruajtur edhe me lart qe nuk jane te gjith njesoj por ka edhe njerez te mire por ta ka qefi shume ty te kritikosh gjera qe une as nuk i kam permendur fare.

Une s'e marr vesh pse ju pelqen te beni krahasime me jugun e italise kur thjesht bera nje gjykim per popullin verior ne pergjithesi. Une kom shum shok e shoqe nga veriu dhe perderisa i kan pranuar ato gjykimet e mija, atehere nuk kuptoj pse nuk i pranoni ju zotnia juj???

ene thuj atij shokut tat Florjan se gjuha ime osht gjoha e omel Tironase..... se non gli garba, fagliela garbare.
    Florjanin e kam shoke aq sa te kam ty, hera e pare qe e shoh ketu. shoko
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    Florjanin e kam shoke aq sa te kam ty, hera e pare qe e shoh ketu. shoko

ahahahaha ishte ne menyre ironike pra qe t'ngacmoj icik se e di qe nxefesh shpejt
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Sa u ktheva nga Tirona,sdesha me u kthy mo. po cart te bosh...
    Me nji korrik fillojsha punen
    Ben me shum nxehte ketu se atje,se di car bohet po ketu ne veri eshter nje afe qe na myti.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Sa u ktheva nga Tirona,sdesha me u kthy mo. po cart te bosh...
    Me nji korrik fillojsha punen
    Ben me shum nxehte ketu se atje,se di car bohet po ketu ne veri eshter nje afe qe na myti.
    he ca behej andej nga nena shqiperi? mire kalove?

ketu vdiqem, plaseeeeeeeeeeeeeem

Faqja 32 prej 57 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •