selom dhe sallame pse inatosesh ti
une s'prekem ne seder, se ne pashaporte shkruan Berat , me siguri dhe e jotja nuk shkruan Firenze .
Dallimet mes veriut dhe jugut ketu ne Itali s'i kemi shpikur ne Shqiptaret, kan dekada qe eksiston.
dhe s'kam ndermend te *i trute e mija te zihem me ty ( visto che non t'importan una sega per le cose che dici )
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
o shoqe.... ala me i brim i bi fyllit ti..... lexoje icik mesazhin tim te pare. flet gjo per jugun e italise??? mbrova gjo jugun e italise??? por mbi te gjitha, shava te gjith verioret e italise???? me duket se e kam shkruajtur edhe me lart qe nuk jane te gjith njesoj por ka edhe njerez te mire por ta ka qefi shume ty te kritikosh gjera qe une as nuk i kam permendur fare.
Une s'e marr vesh pse ju pelqen te beni krahasime me jugun e italise kur thjesht bera nje gjykim per popullin verior ne pergjithesi. Une kom shum shok e shoqe nga veriu dhe perderisa i kan pranuar ato gjykimet e mija, atehere nuk kuptoj pse nuk i pranoni ju zotnia juj???
ene thuj atij shokut tat Florjan se gjuha ime osht gjoha e omel Tironase..... se non gli garba, fagliela garbare.
L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!
o me ca bot.
si kalut ?
sju bie nmen per ket shqiperi me jo.
turp tju vije tpakten tna shkronit.
Ose ose sic ka thene dhe aristoteli: "kur yti tben gropen i huaji vec ta thelloi" lol.
qet faqja zez per ne po thone nonat tona shqiptare ... slat nom pa bo atje.si mos me qen shqiptar, futeni nburg ende pa kalu 15kg dilerim droge, po ku ka shqiptar shqiprie qe u fut nburg pa kalu limitin e dilerimit .............. vec nitali ndodhin kshu gjonash.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Sa u ktheva nga Tirona,sdesha me u kthy mo. po cart te bosh...
Me nji korrik fillojsha punen
Ben me shum nxehte ketu se atje,se di car bohet po ketu ne veri eshter nje afe qe na myti.
Krijoni Kontakt