kush doli per shopping sot?
kush doli per shopping sot?
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
ti gezosh te gjitha ato qe ke blere! edhe une kisha ndermend me dale sot po sma mbajti prej vapes..pastaj kur ndeza tv sot te telegiornale kur po flisnin per saldi pashe tutta quella fila ne dyqanet...cme duhet i thashe vetes, e lashe per nje dite tjeter edhe se e di qe gjerat me te bukura mbarojne qe diten e pare
intimissimi i ka gjerat e lezetcme edhe se shume te shtrenjta, ia vlen te blesh aty kur ka saldi
po ishin me gjysem cmimi, kisha kohe pa blere gje, ja nxorra zine sot. ti qenke ne Mi... isha vjet diten e pare te saldeve ne Mi. asgje s'bleva, shume rremuje, kisha nje shoqen time qe me ka cuar ne qender te rinascente dhe ca dyqane aty rrotull, u bera pleh dhe gje te mire s'blem. le te shtrenjta po dhe 1 miljon njerez ,te lodhej koka... bleva nje pale corape me kujtohet , tani me ka ngelur vetem nje, tjetra s'gjendet ...loool
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
ahh rinascente ka rroba firmato tipo gucci,versace,armani,D&G prandaj jane aq te shtrenjta, leqe po hyre aty te duhet gjithe dita per ta shetitur se 7 kate mo, nuk di ca te shikosh perpara..une zakonisht shkoj ne corso buenos aires andej nga fermata loreto nese te kujtohet metropolitana sepse e kam afer shtepise dhe te gjitha dyqanet i gjen ne te njejten rruge..con prezzi più abbordabili![]()
Ja kam kalu si asnjehere,shume mire.
Sdi car te them perpara ,ka te rinj qe punoj shum me shum se ne e mesojne ka tjere qe gjith ditet ke bastet e se di me cfar jetojn...
Kam mbaru shume pune shume,bona dhe nje gjiro nga Liwin roomm e e Folia ktu300lek nje pije e pagoje dhe hyrjen.
Qefi ne Tiron tani bohet edhe me pak lek.
Nje gjo me boni habi,meshkujt kan hum shum terren!!!
ku je cuni xhomllikut ??
pive nai birre ke klubi kalajsve??![]()
Pive the,laf eshte ai?
U cojsha si me shku npune ne pik mjesit ne 5.30 me kafe e 60 lek konjakun,ne 12 notes gjaku 90%ishte bo alkol!.
Edhe jeten e notes e shijum per aq sa nejte,.rrofshin momat.
Tash cdo gjasht muj atje do e maj frumen me belair..
ktu u kthem prap strikt.
noten komshi
Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 03-07-2010 më 16:26
Krijoni Kontakt