Close
Faqja 33 prej 57 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 564
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    kush doli per shopping sot?

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    kush doli per shopping sot?
    io io io bleva nje rryp per pantallona, nje pale infra dhe nje vestitino leggero, pastaj te intimissimi ca kanotjere ...ehhhh che mal di gambe , ma contenta e felice

iku dhe 14.ma
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    io io io bleva nje rryp per pantallona, nje pale infra dhe nje vestitino leggero, pastaj te intimissimi ca kanotjere ...ehhhh che mal di gambe , ma contenta e felice

iku dhe 14.ma
    ti gezosh te gjitha ato qe ke blere! edhe une kisha ndermend me dale sot po sma mbajti prej vapes..pastaj kur ndeza tv sot te telegiornale kur po flisnin per saldi pashe tutta quella fila ne dyqanet...cme duhet i thashe vetes, e lashe per nje dite tjeter edhe se e di qe gjerat me te bukura mbarojne qe diten e pare

intimissimi i ka gjerat e lezetcme edhe se shume te shtrenjta, ia vlen te blesh aty kur ka saldi

Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    ti gezosh te gjitha ato qe ke blere! edhe une kisha ndermend me dale sot po sma mbajti prej vapes..pastaj kur ndeza tv sot te telegiornale kur po flisnin per saldi pashe tutta quella fila ne dyqanet...cme duhet i thashe vetes, e lashe per nje dite tjeter edhe se e di qe gjerat me te bukura mbarojne qe diten e pare

intimissimi i ka gjerat e lezetcme edhe se shume te shtrenjta, ia vlen te blesh aty kur ka saldi
    po ishin me gjysem cmimi, kisha kohe pa blere gje, ja nxorra zine sot. ti qenke ne Mi... isha vjet diten e pare te saldeve ne Mi. asgje s'bleva, shume rremuje, kisha nje shoqen time qe me ka cuar ne qender te rinascente dhe ca dyqane aty rrotull, u bera pleh dhe gje te mire s'blem. le te shtrenjta po dhe 1 miljon njerez ,te lodhej koka... bleva nje pale corape me kujtohet , tani me ka ngelur vetem nje, tjetra s'gjendet ...loool
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ahh rinascente ka rroba firmato tipo gucci,versace,armani,D&G prandaj jane aq te shtrenjta, leqe po hyre aty te duhet gjithe dita per ta shetitur se 7 kate mo, nuk di ca te shikosh perpara..une zakonisht shkoj ne corso buenos aires andej nga fermata loreto nese te kujtohet metropolitana sepse e kam afer shtepise dhe te gjitha dyqanet i gjen ne te njejten rruge..con prezzi più abbordabili

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Ja kalova shum mire

Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    he ca behej andej nga nena shqiperi? mire kalove?

ketu vdiqem, plaseeeeeeeeeeeeeem
    Ja kam kalu si asnjehere,shume mire.
    Sdi car te them perpara ,ka te rinj qe punoj shum me shum se ne e mesojne ka tjere qe gjith ditet ke bastet e se di me cfar jetojn...
    Kam mbaru shume pune shume,bona dhe nje gjiro nga Liwin roomm e e Folia ktu300lek nje pije e pagoje dhe hyrjen.
    Qefi ne Tiron tani bohet edhe me pak lek.
    Nje gjo me boni habi,meshkujt kan hum shum terren!!!

Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    ahh rinascente ka rroba firmato tipo gucci,versace,armani,D&G prandaj jane aq te shtrenjta, leqe po hyre aty te duhet gjithe dita per ta shetitur se 7 kate mo, nuk di ca te shikosh perpara..une zakonisht shkoj ne corso buenos aires andej nga fermata loreto nese te kujtohet metropolitana sepse e kam afer shtepise dhe te gjitha dyqanet i gjen ne te njejten rruge..con prezzi più abbordabili
    e di ku eshte, sa here qe kaloj aty ndaloj e marr nje frullato te " VIEL"punon nje djal shqiptar aty.

dhe aty mbyllen dhe hapen dyqane te reja, s'merret vesh nga kriza thone...
    ika notte notte

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ku je cuni xhomllikut ??

pive nai birre ke klubi kalajsve??

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Kur vinte nota thell isha tap

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ku je cuni xhomllikut ??

pive nai birre ke klubi kalajsve??
    Pive the,laf eshte ai?
    U cojsha si me shku npune ne pik mjesit ne 5.30 me kafe e 60 lek konjakun,ne 12 notes gjaku 90%ishte bo alkol!.
    Edhe jeten e notes e shijum per aq sa nejte,.rrofshin momat.
    Tash cdo gjasht muj atje do e maj frumen me belair..
    ktu u kthem prap strikt.
    noten komshi
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 03-07-2010 më 16:26

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Ja kam kalu si asnjehere,shume mire.
    Sdi car te them perpara ,ka te rinj qe punoj shum me shum se ne e mesojne ka tjere qe gjith ditet ke bastet e se di me cfar jetojn...
    Kam mbaru shume pune shume,bona dhe nje gjiro nga Liwin roomm e e Folia ktu300lek nje pije e pagoje dhe hyrjen.
    Qefi ne Tiron tani bohet edhe me pak lek.
    Nje gjo me boni habi,meshkujt kan hum shum terren!!!
    ne ckuptim kan humbur terren? dmth qe drejtojne femrat tani?

hallall finalmente

Faqja 33 prej 57 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •