kur o ndeshja Bato ? LoL
Se kam vendos akoma me ke te behem. Akoma ne dileme jam.
Argjentina
Gjermania
kur o ndeshja Bato ? LoL
Se kam vendos akoma me ke te behem. Akoma ne dileme jam.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Gjermania ne ndeshjen me Angline i tejkaloi mundesit e veta objektive,ata ndeshjet me te mira i kane luajtur ne kampionat ,USA 4dhe Angli 4:1.Argjentina eshte dic tjeter :imagjinate,individualitete ,pervoje.Problemi qendror ne ndeshje do te jete loja e Messi neqoftese ai eshte ne nivelin e tij (qe nuk ishte deri tani) atehere organizimi dhe disiplina gjermane mund te shkojne ne muze..... Gjermania bie .....
Une them qe kalon Gjermania, por po flas si tifoz.
Ajo qe me tremb eshte qe do te jete ndeshje me shume tension dhe nuk e di nese ai arbitri nga Uzbekistani do arrije ta menaxhoje situaten. E pate si filluan te bejne argjentinasit me Rosetin? E nisen presionin sapo e pane qe ai po lekundej per golin, nderkohe qe edhe vete ishin te bindur qe ishte jashte loje, se e pane ne televizor. Te njejten gje do te bejne edhe me kete nga Uzbekistani, do ta shikoni...
Para Gjermania!!!
Forgive Your Enemies, but Never Forget Their Names
JFK
messin e kishin zene etthet,
neser mund te luaje Pastore ne vend te tij.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
diego sigurisht
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
ne fakt du qe kete Botror ta fitoje nje skuader evropiane,duke pare keto ndeshjet e fundit vetem Gjermania kishte kapacitetin e duhur por edhe eksperiencen e duhur per te perfaqesuar Evropen ne finale pasi dihet qe nje ekip amerikano-latin do jete ne finale me siguri
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
GJERMANIA te mposht rrospiat argjentinase!
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Krijoni Kontakt