Nje kusheriri im e mori vizen pa problem sot ne ambasaden e ballshit ......keshtu me tha.
Brari nga behet se ka humb fare kohet e fundit.......apo edhe ai ka mare ndonje vize per jashte shtetit sot se 1 korrik sonte
T'rroje shqipnia![]()
Nje kusheriri im e mori vizen pa problem sot ne ambasaden e ballshit ......keshtu me tha.
Brari nga behet se ka humb fare kohet e fundit.......apo edhe ai ka mare ndonje vize per jashte shtetit sot se 1 korrik sonte
T'rroje shqipnia![]()
Ishte thjehst nje nga genjeshtrat e rradhes te politikaneve tane dhe nuk besoj se kishte njeri qe e besonte me verte. Por gabimi i Sales nuk ishte qe genjeu, se ate e bejne nga i pari te i fundit. Por ishte qe dha nje date ekzakte, aty u tregua i trashe.
Nese arrin ta beje brenda mandatit qe ka, do ishte arritje e madhe.
Ka kujtu qe ka gdhi 1 Prilli sot dhe ka menu ti bonte me qesh ministrat ne mbledhjen solemne te "celjes se vizave"
Albania Uber Alles
Jo ai nuk u tregu i trashe madje them se u tregu i zgjut,e boni ta bonte popullin te harronte hallet qe kane dhe atij ti rritej vemendja,ket pune ka perhere ai,sa here qe ka rremuje ai nxjerr ndonje prralle qe kshu te hutohena, nuk eshte se e besojne te gjithe natyrisht por ka dhe shume nga ata qe edhe po t'u thoshte ai qe gomari fluturon ata do ta besonin,pra ai tall ****** me ne dhe mir bon se ne vet e zgjodhem
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Une e mora vizen per Shqiperi, thone cte doni ju .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Akoma me Saliun ju, nuk u mesuat?![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Jo mor jo ,nuk ka ndonje te veçant ,por kot thash qe, ne kete date te perfshijme te gjithe gnjeshtat e vitit ,dhe 1 korrikun ta bejme feste kombtare ,pasi qe ,si date koinçidon "me liberalizimin e vizave per shqiptaret",qe te pakten politikanet tane te mos na genjejne ditet tjera te vitit ,keshtu qe nje dite ne vite mund dhe te ia bejme hallall, po qe se ditet tjera te vitit te jene me te sinqert dhe te permbajtur nga gnjeshtrat...,Po vetem nje dite a thua u mjafton ktyre depsyzave...??
Hey inteligjenti me kostumin e tij klasik dhe me atlete nike...
Lexo ketu ti, qe fatkeqsisht te jane mundsuar ca gjera dhe pretendon se jeton ne rrethin e shtat te purgatorit.
Njeriu eshte gjalles dhe normat e bejn civil.
Ata fatkeq qe gjendet atje vuajn pasojat e disa te pashpirteve dhe hajduteve qe veshin kostume klasike jo me atlete nike si ty pore me kepuc klasike. Ata qe dine te shijojn jeten se jane mesuar.
P.sh ti para disa vjetesh jetoje ne shqiperi, tani ndoshta jeton jasht shqiperis. Tu dha mundesia te plotesosh kushtet jetike dhe te realizosh dy deshira mendon se nuk je barbar apo mendon se ske lidhje me mesjeten. Ne kete menyr ti nuk po mbyll njerin sy por po i mbyll te dyja dhe po ecen i verber, hapi syt o miku im dhe mendo te llogjikosh se nuk ndahet mesjeta ne 20 vjet kohe.
Nuk ekziston me hajdut me te madh se sa ai qe predikon ndeshkimin, te gjithe ne jemi moralista te gjithe ne me fjal gjykojm gjestin e keq por po te na sprovosh ne situata jemi me te ndyr se sa ata qe duken te ndyr.
Nuk e kan fajin barbaret dhe shpellaret e paskuqanit dhe bathores por e ke fajin ti dhe une dhe ata pilla motre qe jane siper nesh.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt