Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 133 prej 133
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Edhe pse ti e ke thene me ironi, nje dite jo shume te larget do vertetohet kjo gje!
    Epo duhet ti pershpejtojme gjerat se ne 2012 vjen fundi botes,e sdo kemi mundesi te shohim europianet qe te vijne e te na vjelin rrushin
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Per fatin tend te keq, nuk jam as me kostum dhe as me atlete nike (nuk i kam pelqyer kurre atletet nike dhe as i kam veshur ndonjehere me kostum--shenje kjo katundarizmi). Nuk jam tip "shqiptar" i cili duhet te rrije me kostume. Dhe as katunar qe rri me atlete.
    Ata te "gjore" qe ti i quan, jane persona qe me dhune, vrasje e barbari kane grabitur ato toka, dhe vete thone qe nese do t'u prishen shtepite, nuk u rruhet shume pasi kane tokat e veta ne zonat nga kane ardhur. Dhe guxo e shkon e prekua tokat e tyre atje ku i kane, te vrasin per nje sekonde!
    PEr fatin tend te keq, perseri, nuk kam qene asnjehre pjese e barbareve e malokerise, dhe ishin keta barbare qe ma bene jeten te pamundur ne Shqiperi. Gjithmone keta barbare me kane konsideruar si nje te jashtem, alien dhe jobarbar, sic ata vete ishin.
    Dihet qe malokerise e barbareve u djeg kur u kritikohen barbaret e vete, ku pushteti dhe politikanet mbeshtesin regjimin e tyre si shushunjat.
    Fatkeqesisht keta barbare tani kane pushtetin, kane tokat dhe kane pushtuar Shqiperine dhe po shtyje e po i detyrojne te lene Shqiperise ata shqiptare qe jane tamam e duan ligj, rregull e nje vend ku jetohet si njeri.
    Ne permbajtjen e shkrimit tend le te kuptohet qe po flet per fatin tim te keq.
    Une te respektoj per kete sepse je nje njeri qe te vjen keq per fatkesit e tjetrit. Eshte vyrtyt kjo, do ta shenoj ne librin e mendjes time si fjal popullore me perbmajtje te vecant, dhe ndonjeher me bojen e zeze do ta shkruaj ne te bardh.
    Por te lem menjan tani fatkeqsin time dhe te flasim per shprehjet e tua enciklopedike.
    Hej duhet te me falesh pak per injorancen time por a ka mundesi te me shpjegosh se per ciliet barbar e ke fjalen? Jemi nje komb o shoku miti duhet ta respektojm njeri-tjetrin jo te bej dallime krahinash. Ti ketu flet per ceshtje racizmi, ne thonjza, dhe besoj kjo eshte qesharake. Zakonisht shume e ngatarrojn rracizmin me formen e xhelozis, asaj xhelozie universale qe ling nga egoja dhe nga paaftesia per te poseduar. Ti me dukesh nje deshtak i till i cili vetem leh dhe nuk kafshon. Mos e merr si ofendim edhe pse fjalet e mia jane pak ofenduese, po por ta shpreh ne kofidenc mendimin tim, qe te kuptosh se dallime te kesaj forme jane jashtzakonisht te ulta.
    Ne cdo shtet te botes ka krahina qe jane me pak te pasura se te tjerat dhe spostimet per jetes me te denj jane mese normale.
    Ne vendin tone nuk e kan fajin barbaret as vikinget por eshte sistemi i adoptuar nga korrupsioni.
    Keto nuk jane fjalet e nje njeriu nga veriu i cili te pergjigjet per inerci por jane fjalet e nje personi qe jeton ne mes te shqiperis.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Ne permbajtjen e shkrimit tend le te kuptohet qe po flet per fatin tim te keq.
    Une te respektoj per kete sepse je nje njeri qe te vjen keq per fatkesit e tjetrit. Eshte vyrtyt kjo, do ta shenoj ne librin e mendjes time si fjal popullore me perbmajtje te vecant, dhe ndonjeher me bojen e zeze do ta shkruaj ne te bardh.
    Por te lem menjan tani fatkeqsin time dhe te flasim per shprehjet e tua enciklopedike.
    Hej duhet te me falesh pak per injorancen time por a ka mundesi te me shpjegosh se per ciliet barbar e ke fjalen? Jemi nje komb o shoku miti duhet ta respektojm njeri-tjetrin jo te bej dallime krahinash. Ti ketu flet per ceshtje racizmi, ne thonjza, dhe besoj kjo eshte qesharake. Zakonisht shume e ngatarrojn rracizmin me formen e xhelozis, asaj xhelozie universale qe ling nga egoja dhe nga paaftesia per te poseduar. Ti me dukesh nje deshtak i till i cili vetem leh dhe nuk kafshon. Mos e merr si ofendim edhe pse fjalet e mia jane pak ofenduese, po por ta shpreh ne kofidenc mendimin tim, qe te kuptosh se dallime te kesaj forme jane jashtzakonisht te ulta.
    Ne cdo shtet te botes ka krahina qe jane me pak te pasura se te tjerat dhe spostimet per jetes me te denj jane mese normale.
    Ne vendin tone nuk e kan fajin barbaret as vikinget por eshte sistemi i adoptuar nga korrupsioni.
    Keto nuk jane fjalet e nje njeriu nga veriu i cili te pergjigjet per inerci por jane fjalet e nje personi qe jeton ne mes te shqiperis.
    ta shpjegoj une shoku thimi se cilet jane barbaret, barbaret jane disa grupe njerezish qe urrejne dijen, djegin e shkaterrojne shkencen e dijen, nuk e duan punen por grabitjen, vrasjen e shantazhin, nuk mund te logjikojne dhe cdo gje e zgjidhin me tehun e shpates ose me gryken e armes, nuk duan te shohin kend me mire se vetja rreth e rrotull, dhe duan qe gjithmone te urdherojne dhe te shtypin ata qe sillen ne menyre paqesore. Keta jane barbaret, qe nuk dallohen nga kombesia, por nga menyra e sjelljes. Dhe fatkeqesisht keta i ke me shumice ne Shqiperi, ne te gjitha rrethete krahinat, dhe kane me dhjetera vjecare qe sundojne me menyren e vet gjakatare. Meqe ti jetoke ne mes te Shqiperise, besoj se je perballur me barbarine e tyre te perditshme? KE pare dhunen, ligesine, mizorine e pabesine qe ata ushtrojne cdo dite. Dhe besoj po i vuan shtypjet dhe ideologjite e tyre shkaterrimtare. n

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •