Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 73
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Ne qofte se nje tregim eshte publikuar ne forum mund te konkurohet me te konkurs?

Deivi
    Anėtarėsuar
    20-06-2010
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    45
    Doja te beja nje pyetje ne lidhje me faqet personale dhe botimet tona qe duhen permendur. Une kam deshire te marr pjese ne te treja ndarjet, por kam dhe nje doreshkrim tjeter (roman) ende te pabotuar. Mund ta permend si botim te ardhshem?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar mė parė nga mjergull Lexo Postimin
    Pershendetje!

Mendoj se duhet te kete dhe kritike, ashtu sic dine anetaret te japin mendimin e tyre rreth nje poezie.

Mendoj se kjo eshte ne shendet te poezise.

Pra them se mund te hapet nje faqe tjeter ku anetaret te japin mendimet e tyre se pse e pelqejne kete apo ate poezi, dhe anasjelltas.
    Kritikat nga antarėt lejohen, madje inkurajohen pasi dhe vota e tyre nė kėtė mėnyrė ėshtė mė shumė e arsyetuar. Gjithsesi mė duket se kjo mundėsi herėn e kaluar u hap pasi mbaruan votat sepse pėrgjigjet kaluan skajet e letėrsisė.

Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Ne qofte se nje tregim eshte publikuar ne forum mund te konkurohet me te konkurs?
    Jo, forumi hyn nė publikimet e internetit. Gjithashtu anėtarėt e dinė kush e ka shkruar dhe konkurimi nuk ėshtė anonim.

Citim Postuar mė parė nga Deivi Taka Lexo Postimin
    Doja te beja nje pyetje ne lidhje me faqet personale dhe botimet tona qe duhen permendur. Une kam deshire te marr pjese ne te treja ndarjet, por kam dhe nje doreshkrim tjeter (roman) ende te pabotuar. Mund ta permend si botim te ardhshem?
    Po, shpresoj qė konkursi nėpėrmjet Forumit dhe Forumit nė FB tė shėrbejė si njė lloj reklame pėr krijuesit e rinj.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Fiori , e di qe te lodhem me pytje ...
    a duhet drejtshkrimi te jet 100% ?
    po mendoj me shkronjat : rr , ē , ė ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 29-06-2010 mė 22:37

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    Fiori , e di qe te lodhem me pytje ...
    a duhet drejtshkrimi te jet 100% ?
    po mendoj me shkronjat : rr , ē , ė ?
    busavata, ē-ja dhe ė-ja me shume se rregull drejtshkrimi jane germa fjale qe duhen shkruar patjeter, ndryshe i humb kuptimi vete fjales. Tjeter gje qe ne ketu ne mesazhet e komentet qe shkruajme pertojme ta bejme kete gje(si une tani), por ne nje shkrim, poezi, proze, jane patjeter te domosdoshme. Kurse drejtshkrimi ka te tjera kerkesa e rregulla te shkruari, qe nga fjalet shpesh pa mbaresat e duhura, perdorimi i shenjave te pikesimit, i r-se se kur duhet e forte, pra me dy rr, etj. Prandaj ekziston dhe nje armate e tere redaktoresh e korektoresh letrare per kete pune. Por theksoj, qe germat e alfabetit jane ato qe jane dhe askush nga pertacia s'ka te drejte t'i shkurtoje, duke eliminuar ē dhe ė. Flasim ne ndonjehere ne jeten e perditshme pa to?
    Te pershendes.
    -Pasja e shpirtit ėshtė privilegj pėr trupin. (E SH)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2010
    Postime
    37
    Atehere le te jete komentim, se kritika eshte pakez e veshtire per te qene e paster, dhe per tu pranuar.....

Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e shtegetar
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    97
    Fiori Pershendetje,

Kam nje pyetje per krijimet letrare, me te mirat hidhen tek letersia faqja e albasoulit? Sepse une kam shkruar shume poezi ne te njejtin web por vetem 3 poezi jane te krijimet e letrarve te rinj. Pseudonimi im eshte Majlinda.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 03-08-2010 mė 11:11
    I arratisur e i syrgjynosur

i rraskapitur e i sakatosur

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Po, shpresoj qė konkursi nėpėrmjet Forumit dhe Forumit nė FB tė shėrbejė si njė lloj reklame pėr krijuesit e rinj.
    FSH.com qenka ne Facebook? Interesant, s'e dija.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Shtegtar/Majlinda,

Nq se do te lexosh krijimet e shkrimtareve shqiptare mund te shkosh ketu

Nq se do te shtosh krijimet e tua ne forum mjafton te hapesh nje teme tek forumi i Letersise.

Ndarjet tek albasoul.com jane te vjetra duke qene se stafi qe merret me ate pjese te faqes nuk ka vendosur nq se duhet te organizohet ne forme blog apo thjesht te zvendesohet si ndarje nga ajo e Shkrimtareve Shqiptare ne forum.

-----------

Forumi eshte ne facebook dhe twitter. Ne facebook mund ta gjeni duke kerkuar ForumiShqiptar.com

Pershendetje

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    1. Konkursi do tė ketė tre ndarje

Poezi
    ....
    2. Krijimet pėr konkurs nuk duhet tė kenė qėnė tė botuara mė parė nė internet apo print.

3. Pėr kėtė konkurs krijimet do tė pranohen nga data 1 Maj 2010 deri nė 30 Shtator 2010.

4. Krijuesit mund tė dėrgojnė krijimet pėr pjesmarrje nė adresėn Konkursi.Albasoul@gmail.com Kėtė adresė do ta kontrollojmė vetėm unė dhe ‘shigjeta’. Qė tė mos ketė ngatėresa, as une as ajo nuk do tė marrim pjesė nė konkurs me krijimet tona si dhe asnjera nga ne nuk do tė votojė.
    ......

6. Nq se pas vendosjes sė shkrimeve nė forum krijuesit do duan tė ndryshojnė/editojnė fjalė apo gabime te vogla, perseri mund te na kontaktoni tek Konkursi.Albasoul@gmail.com Gjithsesi pjesmarrėsit duhet tė kuptojnė se krijimet nuk mund tė zėvendėzohen krejtėsisht me krijime tė reja nq se ju ndryshoni mėndjen pas datės 30 Shtator.

7. Publikimi nė forum do fillojė nė mėnyrė anonime nė datėn 1 Tetor, 2010 dhe do tė vazhdojė deri nė datėn 1 Nėntor. Nga data 1 Nėntor deri nė datėn 24 Dhjetor krijimet do tė vlerėsohen nga lexuesit.

8. Fituesit do tė shpallen mė 25 Dhjetor, ashtu si nė konkursin fillestar (Kjo ėshtė dhe data e pėrvjetorit tė Albasoul si faqja e parė shqiptare nė web).

9. Emrat e fituesve dhe pjesmarrėsve do tė publikohen nė datėn 25 Dhjetor.

11. Tė gjithė vizitorėt e regjistruar do tė kenė tė drejtėn e njė vote pėr ndarje. Vizitorėt do tė jenė dhe vetė juria e konkursit.
    .....

16. Ky konkurs dhe pjesmarrja nė tė ėshtė krejtėsisht nė dorėn e vizitorėve tė forumit. Pjestarėt e stafit tė letėrsisė gėzojnė tė drejtėn e anullimit tė kėtij konkursi nq se pjesmarrja ėshtė e vogėl ose krijimet nuk kanė seriozitetin e duhur.

B]
    Do te doja te dija ne poezite duhet te jene vetem ne shqip apo edhe ne gjuhe te huaj ?!
    ps : pyetje pak pa vend ta besh ne forumin shqiptar ....por prape .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •