Nje teme e tille ka qe e hapur para nja 7 a 8 muajsh me duket. dhe aty muslimanet e sqaruan ket pune
Tek ky forum te njejtat tema hapen nga 2/3 here ne vite hahahahah
Nje teme e tille ka qe e hapur para nja 7 a 8 muajsh me duket. dhe aty muslimanet e sqaruan ket pune
Tek ky forum te njejtat tema hapen nga 2/3 here ne vite hahahahah
Ndodh qe jo te gjithe jemi rropokop
Forumi ka 100000 tema, po fillove ti mbash mend te tera dole nga fiqiri![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
o shpirti i kundershtimit... i jashtezakonshem je...
e sheh se ēfare citova une??? In ancient times FGM was used as a cure for nymphomania
fiks keshtu mendohet edhe sot. se duke i bere femres nje prerje te tille, asaj i zbret oreksi seksual...
ēfare vesi te poshter ke. te kundershtosh vend e pa vend...
kete marrezi, e thashe edhe nje here, e bejne edhe te krishteret dhe animistet... pse???
apo edhe kur e bejne te krishteret e ka fajin Islami???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 29-06-2010 mė 06:35
Vasudhaiva Kutumbakam
Flm.....jam shqiptar!
Pikerisht, citove vetem 2 fjale duke harruar pjesen me te rendesishme!!!e sheh se ēfare citova une??? In ancient times FGM was used as a cure for nymphomania
Origjina e praktikes, padyshim qe eshte ajo e pershkruar aty, por fakti mizor, ai qe ka lidhje me fene eshte se po ashtu si me traditat e tjera(shamija, mjekrrat, rrethprerja e meshkujve), islami ka asimiluar edhe kete tradite!!!
Ti me flet per te krishtere qe e praktikojne nje gje te tille dhe une te pergjigjem se nuk mund te jene te krishtere!!!
E sidoqofte, meqe ne jetojme ne Evrope, kete barbarizem e kane sjelle islamiket e imigruar ketu!!Ky eshte fakti qe me djeg mua dhe qe duhet te te djege edhe ty, qarte????!!
Nuk vendos ti me parametrat e tu se ēfare eshte me vend e ēfare jo!!!ēfare vesi te poshter ke. te kundershtosh vend e pa vend...
kete marrezi, e thashe edhe nje here, e bejne edhe te krishteret dhe animistet... pse???
Kjo e jotja quhet arrogance dhe praktikohet ne komunizem dhe ne Islamin tend te dashur, qarte!!
Kete marrezi e bejne ata qe nuk dine te kundershtojne, pra te marret......ti zgjidh e merr....
Jarigas
ore jarigas... une flas duke u bazuar tek llogjika ime dhe mundohem te jeme komplet objektiv.
gje qe e kam vertetuar mjaft here kur jam shprehur kundra mendimeve te fetareve muslimane ...
ti nuk je i zoti te arsyetosh ne kete menyre... nuk mundesh sepse je subjektiv.
e ke vertetuar me se miri nje here qe po diskutonim per 8x1000. ku une po thoja qe kisha katolike mashtron popullin me kete dhe me publicitet qe ben. ti thoje: jo po keshtu e jo po ashtu...
me thua mua arrogant dhe per vehte thua: Ti me flet per te krishtere qe e praktikojne nje gje te tille dhe une te pergjigjem se nuk mund te jene te krishtere!!!
kjo eshte hipokrizi ne kulm...
kush t'a dha te drejten ty qe te vendosesh se kush eshte i krishtere e kush jo???
kush eshte i krishtere per ty??????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 29-06-2010 mė 07:18
Vasudhaiva Kutumbakam
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
une personalisht kam perkrahur gjithmone teorine qe shteti dhe feja duhet te jene te ndare...
qe ligjet e shtetit dhe ligjet e fese nuk jane e njejta gje dhe nuk mund te perputhen.
me kete qe shkruajte, kuptohet qe edhe ti je i ketij mendimi. a eshte vertete keshtu?
kam pasur idene se e mendon ndryshe.
Vasudhaiva Kutumbakam
Ah duhet te martohesha me myslo ata jane bura jo ju
ata nuk tradhetojne kurre
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
......................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ximi_abedini : 29-06-2010 mė 17:13
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Krijoni Kontakt