qato femnat myslymone e kan gabim qi nuk dun burra ateist lolll
qato femnat myslymone e kan gabim qi nuk dun burra ateist lolll
nosce te ipsum...
ahahahahhah...teori e bukur kjo.....je komplet objektiv duke u mbeshtetur tek logjika jote!!!Sa logjike per bese!!!
Ah, ky qenka ēelesi i objektivitetit:"te shprehesh kunder mendimit te fetareve myslimane"!!!Logjika arrin maja te larta ketu........gje qe e kam vertetuar mjaft here kur jam shprehur kundra mendimeve te fetareve muslimane ...
Une nuk qenkam i zoti te arsyetoj ne menyre objektive, pasi qenkam subjektiv!!!!Perle e menēurise se admiralit kjo???Gati-gati, me duket sikur po debatoj me fisnikun( a jeni gje vellezer?).....ti nuk je i zoti te arsyetosh ne kete menyre... nuk mundesh sepse je subjektiv.
e ke vertetuar me se miri nje here qe po diskutonim per 8x1000. ku une po thoja qe kisha katolike mashtron popullin me kete dhe me publicitet qe ben. ti thoje: jo po keshtu e jo po ashtu...
Ne ate debatin qe thua ti,ishe shume objektiv;per nje ligj te shtetit italian(sipas konkordatit me Vatikanin) ti akuzon kishen per mashtrim!!!??Cfare objektiviteti!!!!!
Admiral, ti nuk ja ka as idene objektivitetit!!!!Biles nuk ia ke idene as debatit te mirefillte!!!Per ēfare po diskuton ne kete teme????Per infibulacionin e praktikuar prej te krishtereve????
Nje njeri qe don medoemos te imponohet me mendimin e tij, eshte arrogant!me thua mua arrogant dhe per vehte thua: Ti me flet per te krishtere qe e praktikojne nje gje te tille dhe une te pergjigjem se nuk mund te jene te krishtere!!!
kjo eshte hipokrizi ne kulm...
Ndersa une te them se te krishtert nuk e praktikojne infibulacionin,e biles as rrethprerjen mashkullore qe e kishte praktikuar vete Krishti!!!
Nese ti thua se e praktikojne edhe te krishteret, une te pergjigjem se ta ka fut ai qe ta ka tregu!!!
Ku eshte hipokrizia ketu????Ndoshta ne objektivitetin tend.....
Fjala e Krishtit ma jep te drejten!Kush ndjek fjalen e tij eshte i krishtere, ndersa te tjeret jo!!!Ti psh, je mysliman....kush t'a dha te drejten ty qe te vendosesh se kush eshte i krishtere e kush jo???
kush eshte i krishtere per ty??????
Qarte deri ketu???
Jarigas
O ti jarg qi i ki hap krat ,edhe ti ben laden,koki ma lafazona se une
Ama nisen spo e menoni!!!!!!
Mjer krishti e mjer muhamedi qfor mileti kan lon mas!!!!!!
Po thojn se dot vere apet Isa,po sdi kur ko me ardh, po sa ma shpejt ma mir, noshta e ben ni fe e rahatomi krejt se veq luft po bojshi,gjemt e ri venqi me dal me shetit i lodhet gishtat ma keq se grat!!!!!
hajde jarigas hajde. akoma nuk u dorzove per ate punen e 8x1000??? hahaha! mund te keme diskutuar me nja 50 italiane dhe 49 e mendojne qe eshte mashtrim.
e po ke te drejte. ata nuk e ndjekin fjalen e Krishtit si ti...
kur kisha ben publicitet e te sjelle letra ne shtepi ku thote: me jep parate se do i perdori per te ndertuar shkolla dhe spitale ne boten e trete. une si popull i jam 1 miliarde ēdo vit dhe nga keto para vetem 20% e perdore per vepra humanitare. te tjerat i fute ne xhep.
ti nuk e quan mashtrim kete... wow! menyre interesante e te arsytuarit...
ta dish qe ne ata qe kam njohur dhe cilesojne mashtrim, nje pjese jane juriste... e po nuk kane faj ata. ata nuk e ndjekin fjalen e Krishtit. hahaha!
faleminderit qe po me cileson musliman. jo per gje, por muslimanet me thone qe nuk jam i tille ngaqe nuk e ndjeki fjalen e Muhamedit...
hahaha! per t'u cilesuar i krishtere, duhet ndjekur fjala e Krishtit... kriminele te krishtere nuk ka, sepse ata nuk e ndjekin fjalen e Krishtit.
ndersa ata analfabetet neper afganistan qe as kane lexuar ndonjeher Kuranin...... ata jane gjithmone muslimane...
shkencetar je.
Vasudhaiva Kutumbakam
Sa per zemer e paske ket punen e tete per mijshit mer burre, sa me fol me 50 italiane!!!!E ata te paskan thene qe eshte mashtrim!!!
Tashi , ose ti nuk e ke fare idene se per ēfare po flet, ose nuk din se ē'eshte mashtrimi!!Tete per mijeshi, qe thua thua ti "dijetar", eshte nje takse qe ti ja jep shtetit italian, me hir apo pa hir, qarte??!!
Ty te kerkohet nga shteti vetem te deklarosh preferencen tende se kujt don t'ja japesh!!Kisha, ashtu si edhe subjektet e tjera, kerkon qe t'ia japesh asaj per arsye te ndryshme(pamvaresisht se te pelqejne ty apo jo)!!!!
Tashi, a me thua pak se ku eshte mashtrimi ketu???
Ku e din ti se si e ndjek une fjalen e Krishtit???Permbaju etikes se debatit...!e po ke te drejte. ata nuk e ndjekin fjalen e Krishtit si ti...
Po flet per gjera te ndryshme....siē e thashe me lart, nuk ia ke idene se per ēfare po flet!kur kisha ben publicitet e te sjelle letra ne shtepi ku thote: me jep parate se do i perdori per te ndertuar shkolla dhe spitale ne boten e trete. une si popull i jam 1 miliarde ēdo vit dhe nga keto para vetem 20% e perdore per vepra humanitare. te tjerat i fute ne xhep.
E nuk ia ke idene as Kishes si subjekt!!ti nuk e quan mashtrim kete... wow! menyre interesante e te arsytuarit...
ta dish qe ne ata qe kam njohur dhe cilesojne mashtrim, nje pjese jane juriste... e po nuk kane faj ata. ata nuk e ndjekin fjalen e Krishtit. hahaha!
Nuk te cilesoj si mysliman, pasi nje gje e tille nuk eshte "cilesi"!faleminderit qe po me cileson musliman. jo per gje, por muslimanet me thone qe nuk jam i tille ngaqe nuk e ndjeki fjalen e Muhamedit...
hahaha! per t'u cilesuar i krishtere, duhet ndjekur fjala e Krishtit... kriminele te krishtere nuk ka, sepse ata nuk e ndjekin fjalen e Krishtit.
ndersa ata analfabetet neper afganistan qe as kane lexuar ndonjeher Kuranin...... ata jane gjithmone muslimane...
shkencetar je.
Kujtova se do ta kishe kuptuar ironine e holle.....nejse, si gjithmone dege me dege, me arrogancen e atij qe kujton veten me te menēurin!!!
P.S. Ti lafazane, shko e laj pajatat, qe ke lala....![]()
Jarigas
kam folur me 50 italiane sepse nje pedagog i imi (jurist) po jepte nje seminare...
nuk ia ke idene ligjit qe trajton kete qeshtje.
kur t'a mesosh, vazhdo mbroj kishen nqs mundesh.
ate 8x1000 nuk mund te ia japesh kut do ti... po te ishte keshtu, do ishte ndryshe.
vetem shkruaj fjelen "otto per mille" ne web dhe do shohesh se si lidhet me fjalet "truffa", "fregatura" etj etj... vetem keshtu mund te informohesh ti.
kisha thote: me jep parate se do i perdore per humanizem!
popilli i jep me shume se 1 miliard. kisha vetem 230 milione i perdore per humanizem...
po 800 milionet qe mbesin???????
jo jo. ky nuk eshte mashtrim...
nejse. jemi jashte teme!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 30-06-2010 mė 04:29
Vasudhaiva Kutumbakam
Femra perendimore e nenqmuar ndersa femra muslimane e respektuar??!!!!!!!!
Si mund te jete nje femer e respektuar kur etiketohet si qenie e turpshme(kemi hadithe ku tere trupi i femres cilesohet i turpshem)?!!,ku femra cilesohet jo si qenie njerezore por si objekt sherbimi e kenaqesie per meshkujt ,ku mashkulli mund ti kete deri ne 4 "gjesende" te tilla!!!
Ju flitni per femrat perendimore se si jane te abuzuara kur ne fakt nuk jane ,e kane lirine e zgjedhjes ,shkollimit,veshjes,ne rast divorci i marrin femijet etj etj ,ku femrat muslimane jane te privuara gati nga te gjitha keto e me fol pastaj per respekt!!!!!
Eshte e vertet qe ka abuzime nga ana e meshkujve ne perendim por sikur femrat muslimane te kerkonin gjysmen e ketyre gjerave qe kane femrat perendimere atehere te siguroj qe bota arabo-muslimane do mbetej pa asnje femer,te gjitha do rraheshin deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt