Postuar mė parė nga Linda5 Pse mi sa shpejt tu rrit ty numri ,se para ca ditesh e kishe 37 Cfar ilaēi ke pi Mbase ka vesh 2 pale ēorap. ahahah
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Postuar mė parė nga Linda5 Pse mi sa shpejt tu rrit ty numri ,se para ca ditesh e kishe 37 Cfar ilaēi ke pi Qyqa mi gru. Aq e kam pasur
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga *suada* Qyqa mi gru. Aq e kam pasur marshalla
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar mė parė nga Albela marshalla Epra se mos me hash me sysh Po ti sa e ke?
Postuar mė parė nga *suada* Epra se mos me hash me sysh Po ti sa e ke? xhuxhe un mi 37 mezi e kap
Postuar mė parė nga Albela xhuxhe un mi 37 mezi e kap Ok, tamam per te fik cigaren
Postuar mė parė nga *suada* Epra se mos me hash me sysh Po ti sa e ke? Kė mi Numrin e pantallonave Albela po ti sa e ke komen
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
haahahahahahaha qfar teme :P. 43 .
Qielli im
Postuar mė parė nga *suada* Ok, tamam per te fik cigaren ehhhhhhhhhh cigares ja gjejm anen Postuar mė parė nga Linda5 Kė mi Numrin e pantallonave Albela po ti sa e ke komen 37 praaaaaaa e do dhe te pantallonave
Postuar mė parė nga Linda5 Kė mi Numrin e pantallonave Albela po ti sa e ke komen Ketu behet fjale per kemben dhe per kemben e pyeta
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt