Close
Faqja 81 prej 101 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 1005
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Perse lodron me sulme personale per fakte qe nuk mund t'i dish? Eshte beteje e humbur kjo, sa pa filluar, sepse ti pretendon diēka per te cilen nuk ke as edhe nje prove keshtu qe po te me degjosh mua, e le menjane kete gje ne tentative edhe nis e me thua veprat penale qe sipas teje TCH dhe gazetaret qe e perfaqesojne ka kryer ne dem te z. Pango. Meqe hyre ne valle, hopa tani, nis e kerce.

Edhe ne emer te Zotit ben gabime. Gjynah!

Uuuu! Qe perfshin cfare? Ndoshta ndalimin ne perfshirjen nga ana e tyre ne jeten civile? Apo mos valle me moslejimin ne blerje produktesh ne filan apo fistek dyqan? Apo izolim? Amaaaan, te lutem, me thuaj cfare te frymezoi per kete krahasim, se jam shume e interesuar!

.
    Te gjitha ato qe kam thene i kam shkruajtur ne shkrimet e meparshme dhe s'do e perseris dy here

Top channel po sulmon gjykaten dhe ti me thua pse sulmon Topin ? Une di aq shume sa ti nuk e merr me mend dhe do i sulmoj me argumenta sa here se nje media vepron me shantaze presione denigrime kunder nje njeriu sidomos gjykaten ..

Tani nese harrova te shtoja nje shkronje dhe ti e quan gabim sepse i jep rendsi vogelsirat atehere pse nuk behesh mesuese e letersise ? Me frymezojne veprimet e Top channel nje media qe nuk dihet se si e ka ngritur perandorine e saj brenda nje kohe shume te shkurter

P.S Pablo Eskobar trafikanti me i madh i droges ne Kolumbi ndertoi spitale per njerezit etj duke pastruar parate e pista te droges dhe e dinte policia te gjithe kush ishte u be deputetet dhe nuk kishin prova sepse parate pastroheshin shume shpejt ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 26-06-2010 mė 17:38

Qeveria eshte pushtet.
    Parlamenti eshte pushtet.
    Gjykata eshte pushtet.
    por dhe
    Media eshte pushtet.
    Nga te gjitha keto,ne Shqiperi, nuk ka me shume shperdorues pushteti, sesa Media . Kur i cenohet 1 qime interesi, ngre nje stuhi propagande, megjithese eshte ajo qe cenon dhe sulmon vazhdimisht ne emer te moralit(lexo: interesave), cdo lloj pushteti tjeter.
    e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Octapodus Lexo Postimin
    Une nuk pres te ma ruajne dinjitetin femrat e families time ngaqe me japin drejtim mua.Meshkuj,lagja,kompania...paske pasur vrojtues ne te kaluaren(nejse per te mire e kane pasur,lol).
    Fatkeqesisht ketu nuk kane cfare te bejne,po nuk vajte per vizite ne shtepi.Por ka dhe nga ato qe ta plasin mu ne fytyre(mbase nuk e kane noten 10 me mik apo me...)
    Nje femer qe ka 10 me pese cepa nuk manipulohet.
    Te tjerat....
    Nje femer mbron nje plehre,mos ma merr per keq!

Ai ne radhe te pare eshte mashkull ,ka qene dekan ,eshte profesor doktor ,eshte dhe imoral!.gje qe e kan shumica e meshkujve ,po gjeten shesh bejne pershesh......

Po femra qe ju po i thurni lavdi per mua eshte nje prostitute jo gazetare!.Se e ka telefonouar mbi tre kater here Pango as edhe nje here. edhe ty po te telefonoj une aq shpesh do thuash Elona me dashka ,une nuk thashe qe Pango s'do denuar.Pango u denua ju shkaterrua jeta dhe karriera.Po duhet denuar edhe topi me gjithe alabaket qe ka per rreth.gjithesesi sejcili ka mendimin e tij.Per mua gjykata ka mar vendim te drejte.
    Ti e dergon motren gruan te bej ate lloj provokimi meshkujve ne mes te nates????Filip cakuli pse si dergoi gruan e tij ta provokonte po i dergoj kte torrollacken qe ben karier duke u bere loder e mediave.E medias qe eshte ngritur me lek te pista dhe drejtohej nga nje njeri me i piset se Pango.Tung .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 26-06-2010 mė 17:48
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ket Pangon duhet ta kishin rras mrena per pedofili....

Dhe atje mrena, do e kishin ba prap "minister"
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga dias10 Lexo Postimin
    Qeveria eshte pushtet.
    Parlamenti eshte pushtet.
    Gjykata eshte pushtet.
    por dhe
    Media eshte pushtet.
    Nga te gjitha keto,ne Shqiperi, nuk ka me shume shperdorues pushteti, sesa Media . Kur i cenohet 1 qime interesi, ngre nje stuhi propagande, megjithese eshte ajo qe cenon dhe sulmon vazhdimisht ne emer te moralit(lexo: interesave), cdo lloj pushteti tjeter.

Po Dias eshte nje nga pushtetet, por a do te bertisnin disa ketu nqs qeveria e sotme do te zbulonte vete dike per kprrupsion dhe ta denonte e denonconte ne publik?! Atehere i bie qe edhe pushteti qe ka media te kete po te njetin obligim, ndaj nuk duhet vetem te kthehen tytat nga media meqe ne kete rast eshte "Top Channel"! Kjo nuk eshte per ceshtje morali aq sa eshte per ceshtje korrupsioni, qe ne vendin tone sikur edhe nje te kapet dhe ti tregohet vendi eshte nje dicka e mire, mbasi duke ardhur duke tkurrur te tjeret raste te tilla!
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Me bind ti mua qe ajo eshte me e ndershme se pango.Apo ata te topit.KU e shef namin mi???une kam 15 vjet pa shkuar ne shqiperi.
    Elona me vjen pak cudi me ty, sepse jeton ketu, dhe aq me teper edhe une per here te pare qe kam vajt ne Shqiperi ishte mbas 14 vjetesh qekur kisha ikur, dhe sadopak u mesova me kete ritmin e ketyre sidomos kur vinte tek ana profesionale qe duhet te jesh shume rigoroz dhe brenda rregullave kur je ne pune, dhe keto qe ti po mbron jane jashte cdo llogjike te pakten per ketu ku jetojm une dhe ti! Nuk po behet fjale qe gazetarja eshte e moralshme apo jo, ajo vajti te bente punen investigative! Po te ishe ti nje gazetare investigative, ty si profesion do te duhej te merrje shume role te zbuloje dicka, por kjo nuk te ben ty te pa-moralshme, biles te ben ty shume te perqendruar tek profesioni qe ti ke zgjedhur ne jeten tende dhe ta besh ate pune shume efikase!

Te te bej nje pyetje nqs se ke problem, ke punuar ketu, apo ke qene vetem ne shkolle deri tani, sespe mund te jesh edhe moshe e vogel qe mund te mos i dish disa rregulla ndaj te pyes me teper?!

Mos mendo se dua te te kundershtoj meqe po te replikoj gjithmone, dua vetem te shikojme llogjiken dhe thelbin e ketij problemi!
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Edhe ne Europe edhe ne Amerike egziston ky fenomen!shifja jeten berluskonave me shoke dhe clintonave artistave pa lere neper kompanite.Kur do vet tjetra te vje ne shtepi s'ka ca thot publiku.

S'kam me nerva une te merem me ket tem .Tema ka ngjyra politike dhe hakmarje.Po teorikisht i bie te respektohet nje dekan shkrimtar profesor se sa nje cope palo goc.loder ne duart e filipave dhe sajmirave.Pango s'foli fare per sex dhe eshte maskara ai tjetri tradhetonte guran cdo nate duke bredhur me puntoren e tij ju e beni hero.auaaa
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Edhe ne Europe edhe ne Amerike egziston ky fenomen!shifja jeten berluskonave me shoke dhe clintonave artistave pa lere neper kompanite.Kur do vet tjetra te vje ne shtepi s'ka ca thot publiku.

S'kam me nerva une te merem me ket tem .Tema ka ngjyra politike dhe hakmarje.Po teorikisht i bie te respektohet nje dekan shkrimtar profesor se sa nje cope palo goc.loder ne duart e filipave dhe sajmirave.Pango s'foli fare per sex dhe eshte maskara ai tjetri tradhetonte guran cdo nate duke bredhur me puntoren e tij ju e beni hero.auaaa
    Ti dukesh qe je nje adoleshente qe nuk kupton gjerat qe te rriturit bejne. Prandaj shko te ipodi jot dhe mos derdellit dengla ne forum. Kur te mbarosh universitetin do te flasim ndryshe bashke, pasi te jesh mbushur me mend, se tani je tyryfyli!

i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anėtarėsuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    JO me 450,00 euro por 450 000 euro!

Mendoj qe ishte nje vendim i drejte dhe uroj te mbushet me mend fiksi se nuk mund te hysh ne jeten private te tjetrit ashtu ne ate menyre diskredituese.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Pango eshte njeri ma fat.
    Sex, para dhe fame. Te gjitha me shumice.

Faqja 81 prej 101 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •