Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 137
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Asnje katolik dhe orthodhoks nuk beson (ose te pakten nuk duhet te besoje) qe statujat jane te gjalla.Ato jane simbole qe na kujtojne pranine e Zotit por nuk kane ndonje fuqi ne vetvete.
    Cdo gje e bere nga dora e njeriut e ka nje fillim dhe do kete dhe nje fund.
    Nuk ka asgje per t'u cuditur ketu.
    Dhe nqs nuk do prishej nga rrufeja, do prishej nga koha dhe vjeterimi pas 100 apo 1000 vjetesh.
    kJO TREGON QE zOTI NUK I DO STATUJAT DHE ADHURIMIN E kRIJESAVE.kUR NJERZIT SHENJTEROJNE GJERAT QE BEJNE ME DOREN E VETE ATEHERE DHE zOTI GODET ME RRUFE PER TI MESUAR SE KUSH DUHET TE SHENJTEROHET.
    "Shoku Mjekesise"

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    ku e di ti se a jan ato ne rruge te Zotit , ben vaki qe edhe ata te mos jene !

At'here krejt bota qenka ne rrugt te padrejt hahaha ligjet fizike,kimike,natyrore jan shpallur dhe ato funksjonojn per deri sa vdekja egziston at'her qdo fatkqesi e kap edhe njerzimin dhe sun i ik as muslimani as katoliki as hindusi...

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    kJO TREGON QE zOTI NUK I DO STATUJAT DHE ADHURIMIN E kRIJESAVE.kUR NJERZIT SHENJTEROJNE GJERAT QE BEJNE ME DOREN E VETE ATEHERE DHE zOTI GODET ME RRUFE PER TI MESUAR SE KUSH DUHET TE SHENJTEROHET.
    hahaha jo jo, e ato termete qe i ka quar Allavi ne Arabi,Turki ? a thu pse mor
    ee kan gabu u dasht me adhuru tjeter zot ose diqka kan kan gabim

o karikatur s'adhuron kush stajen...

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    At'here krejt bota qenka ne rrugt te padrejt hahaha ligjet fizike,kimike,natyrore jan shpallur dhe ato funksjonojn per deri sa vdekja egziston at'her qdo fatkqesi e kap edhe njerzimin dhe sun i ik as muslimani as katoliki as hindusi...
    pse , a nuk mund te ndodh qe krejt bota mund te jet ne rruge te padrejt!
    kush t'a tha se nuk mund te ndodhe edhe keshtu.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    kjo nuk ka te beje me prapambetje mesjetare,
    kjo ka te beje me ate se ,
    a beson ne Zot apo jo ,
    dhe nqs beson , ateher Zoti vepron, eshte i pranishem dhe i vetdijshem!
    Bani,

Kjo i bie qe nese dikush semuret apo aksidentohet apo i bie rrufeja ne koke, atehere ai njeri nuk eshte i dashur prej Zotit, pasi Zoti e ka denuar me semundje apo me fatkeqesi. A beson ti vertet se Zoti e dergon te keqen?

Paqja me ne!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Bani,

Kjo i bie qe nese dikush semuret apo aksidentohet apo i bie rrufeja ne koke, atehere ai njeri nuk eshte i dashur prej Zotit, pasi Zoti e ka denuar me semundje apo me fatkeqesi. A beson ti vertet se Zoti e dergon te keqen?

Paqja me ne!
    e dergon si pasoje veprimit te keq te tonit, patjeter cdo gje vjen nga Zoti , si e mire ashtu dhe e keqe ,
    po bere keq do gjesh keq,mos ne kete bote , ne tjetren!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    e dergon si pasoje veprimit te keq te tonit, patjeter cdo gje vjen nga Zoti , si e mire ashtu dhe e keqe ,
    po bere keq do gjesh keq,mos ne kete bote , ne tjetren!
    Bani,

Zoti e kerkon dhe e deshiron vetem kthimin e mekatarit dhe jo denimin e tij. E keqja eshte vetem mungese e Zotit, por jo denim prej tij. Eshte pasoje e zgjedhjeve tona, assesi krijim i Zotit. Aq e madhe eshte e keqja qe ia bejme vetes me largimin tone prej Zotit, saqe nuk ka nevoje fare te nderhyje Zoti ne kete pike.

Edhe ketu ndryshojme ....

Paqja me ne!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    kjo nuk ka te beje me prapambetje mesjetare,
    kjo ka te beje me ate se ,
    a beson ne Zot apo jo ,
    dhe nqs beson , ateher Zoti vepron, eshte i pranishem dhe i vetdijshem!
    O Bano kto jane prralla kalamajsh,tashi te diskutosh se pse ka ra ajo rrufeja,a e ka bo zoti apo ka qen rastesi,kto muhabete beheshin para 1000 vjetesh
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Bani,

Zoti e kerkon dhe e deshiron vetem kthimin e mekatarit dhe jo denimin e tij. E keqja eshte vetem mungese e Zotit, por jo denim prej tij. Eshte pasoje e zgjedhjeve tona, assesi krijim i Zotit. Aq e madhe eshte e keqja qe ia bejme vetes me largimin tone prej Zotit, saqe nuk ka nevoje fare te nderhyje Zoti ne kete pike.

Edhe ketu ndryshojme ....

Paqja me ne!
    Dielli_ime !

Perendia ka bere Parajsen!
    por ka bere dhe Ferrin !

Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    O Bano kto jane prralla kalamajsh,tashi te diskutosh se pse ka ra ajo rrufeja,a e ka bo zoti apo ka qen rastesi,kto muhabete beheshin para 1000 vjetesh
    hahahahah.....perderisa pranon se beheshin para 1000 vjetesh "kto muhabete" , atehere behen edhe sot , sepse Zoti eshte i perjetshem,,,,,,,!

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •