korrupsion gjithe stil ky me lart.
jam me meksiken. Kam besim ne to. Do fitojne me pak fjale.![]()
korrupsion gjithe stil ky me lart.
jam me meksiken. Kam besim ne to. Do fitojne me pak fjale.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
zdu
Asnjehere sme ka pelqyer argjentina, se marr vesht c'a i perputh shqipot me ameriken latine, lol
p.s. e di qe ndonjeheri do thote "arti i bukur i futbollit", por save it 4 later. LoL
vallai ene un me mexikon.i kom qef qy prej filmave me kllint istud,vdes ta shof kur ja rras plumat nplonc atyne kacurrelcave t'san diegos.masanej, tu i pa mir e mir, kom zbulu se mexikot nuk ishin aq te kqi sac menosha un. nejse mo, kom qone e re ene kom bo ene gabime.masanej meksikoncat mpelqejne fort se vdes per groshe, ene atje i hane shum. ene e funit, i kom qef se kon mustaqe, jon burra vakti jo ashu se kto argjentincat me kercime grash, jo flamenko e jo tango,vallai sta mushin synin.
pinko, cer ke bo ti naj gjo tbukur, na thuj naj thashethem, kush o martu me ke, ene a jetojne tlumtur?
sa t'dush plote kam bo. Ti tregoj nje e nga nje kur te flasim bashke, ke kam taku, ke kam puth e me ke jam allnu.![]()
mir pra, do boj i parti kto dite, kom ftu ene koraconin, ene ooooo, ene shushujen, ene eldushken, ene vallai ka per tkercite filxhani i fallit sa kina me i martu tgjitha kto t'rejat qi kon hala fryke me u hudhe;
po shkoj tshtrihem pak se gjith diten nkom tu la e tu gatu, mdul shpyrti fare. naten yllo, kiss kiss
fiton MESSI![]()
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Argjentina.
respect the unexpected
Ky boteror ta shpif ,besoj se do dale edhe argjentina edhe te ngelet pastaj boterori i skuadrave te padegjuara ndonjehere alla Uruguaj ,Meksike ,Usa ,Sllovaki ,Japoni e kush dreqin ka dale
Krijoni Kontakt