atehere sa po e konfirmove edhe vete ,ate qe thashe me larte per personin tend ,keshtu qe rezultati del ,qe je dhe nje idot debil, qe s,ke lidhje fare me ate çfare thua.
Sa per ate fjalen" frigacak" qe thua, po ma sqaro pak ,frigacak nga kush, per mua friga ka vdekur , ate kam vrare nga hera, do doja sikur te kisha me afer dhe benim nje test se kush eshte frigacak ,jam une apo ti, perdryshe nuk ia vlen te harxhoj kohe ne forum me debila si tipi yt,qe nuk din te dialogojnedhe te arsyetoje nepermjet argumentash....
Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-06-2010 më 19:59
Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 23-06-2010 më 20:42
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
UCK-ja ne mes Tiranes ne vitet 97 ju mbrojke naten nga hajdut e krimenelet,e ne mengjes,prap benit thash e theme per UCK-ne.Ku ishit ju trimat e grave...ju jeni gra te kqija asgje tjeter....
Ok.ishte gabim, data 1998 eshte e sakt.
Kjo qe shkruan nuk eshte e sakt,nuk kane qene "trimat" e farkut,Po UCK-ja, dhe asgje nuk kane vjedh(kjo eshte ajo qe keni bere ter diten thash e theme) por ju kane mbrojte nga hajdut e juaj tere naten.Hajdut e juaj futeshin e dhe ne shtepit tuaja e nga frika as qe zeri ju degjohej...nese eshte i regjistruar ndonje antare nga tirane e qe banon afer stacionit te hekurudhes mund ta konfirmon kete qe po e them...Ju jeni vertet gra te kqija
hahaha,persri ky gabeli ia nisi me fyerje..., shaj shaj o gabel, pasi qe te kam larg, se te shtifsha ne dore ,do te te fus nga ke dal ,qe pastaj te jesh nje abort i mamas tende...
hahahaha Po ç'hyn uçk ketu dhe tirana ,jaaaaa ky tipi i paska rrjedhur fare...,sinqerisht je per tu ardhur keq.
prap ky psikopati gabel eee mor gabel aga ,qe shan me nene e me baba, n'mos qofsh bir kurve ,po me trego se ku gjendesh e te tregoje une pastaj a ke per te share me dikend ,he nente mije nena ti shkedhefsha e te gjall e te vdekur tetan çka i ke dhe pak biles...,Hajt shaj shaj prap ,se pa te identifiku kush je nuk e la
do ti nxjerr per hunde keto te shame .He kungull i pa pjekur, me thuaj kush je dhe ku je nese je burre ,nanen e gabelit te qelbur me kilometra, hajde takohemi ,ku te duash dhe pastaj shajme ne sy po guxove ,hajde ne tirane ose durres apo ku te duash he gabel kosove ,he mjere kosova se çfare ***** mban mbrenda .hajde o *** ,se tipat si ti ia kane nxire ftyren uçk,duke vjedhur dhe plaçkitur ne emer te saj, ti nuk ke asnje lidhje me uçk dhe trimat qe kane luftuar per lirine ekosoves ,ti je nga ajo kategori ,qe kane keqperore inifommat e uçk per te plaçkitur,phhhu stervinat e ***** ,veç plumbin e keni hallall gabel i strevinuar ,hajt se kategorin e hajnave qe keni vjedhur ne emer te uçk ,ju kemi ne shenjester dhe plumbi ju pret .mund te lihni edhe ndonje dite,por mos harroni, qe ditet i keni te numruara do ju rrjepim per s,gjalli.
Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 23-06-2010 më 22:43
Krijoni Kontakt