Close
Faqja 35 prej 102 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1011

Tema: Po gatuaj...

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    collard greens me duket, se tashi u kujtova.

cora - barku a stomaku? se jane dy shprehje te ndryshme. hehe.
    lol, stomaku! Se e bera si "vivian" , pasi mbaroi opera e po fliste me zonjen plake tek "pretty woman" .
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    A njihemi virtualisht ne chuchu? Qe ta di, te pershendes ashtu sic duhet. Se ka plot ketu, qe duken si te njohur, por hajt t'i njohesh se!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    une bleva pras sot qe ta bej me miell misri, ne tave si byreku. e ke provuar ndonjehere? mama ime e bente gjithmone, mund te kem nja 10 vjete pa e ngrene, por mbaj mend qe ishte shume e mire. i fut dhe cik feta cheese aty.

Kjo quhet krupanec a kopanec dicka e tille , un sdi ta bej por kam nje komshije nga veriu qe e ben o zot te lesh gishtat por ajo si hedh kurr djath brenda dhe e ben si gati 3 gisht te larte .
    Nejse ne guzhin lejohet te krijohet , kur te ma sjelli do jua tregoj dhe ju ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 20-06-2010 mė 18:10

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Na nxirr nje foto me lakra te egra , se se dime c'jane. Keshtu ta gjejme emrin.
    Te dija si dukeshin i gjeja vete por s'e kam idene.

Ok, pyeta time me tani qe te me jepte ca emra dhe ajo tha: lepjeta, lulekuqe (para se te celet lulja lol), hidhes vesh vogel (ky te pervelon lol), etj. Lakrat e egra qe paskan blere keta te mite dhe i benin ose byrek ose me miell misri nuk ishin bitter. Collard greens dhe kale kam perdorur por keta qenkan te ndryshme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    shum gatuni ju mi gra......ai haromi im homburger ene teper e ka. cer tju boj kalamojve se vallai e kisha lon burrin me gisht mgoje.sot bona spageti, e kom burrin tifoz me taljont. i ngecen ngryke i ngecen. kur sja rrasi dhe i gol ai zelandezi, ene tmu bukoste fare burri, ohoho do u martojsha prape se kshu mvje zor nga opinioni, jom gru me namuz un, jo ashu.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    shum gatuni ju mi gra......ai haromi im homburger ene teper e ka. cer tju boj kalamojve se vallai e kisha lon burrin me gisht mgoje.sot bona spageti, e kom burrin tifoz me taljont. i ngecen ngryke i ngecen. kur sja rrasi dhe i gol ai zelandezi, ene tmu bukoste fare burri, ohoho do u martojsha prape se kshu mvje zor nga opinioni, jom gru me namuz un, jo ashu.
    Mos u merzit Plotfuqie, se te gjithe burrat njesoj jane. Se mos ky i imi, ose i pinkut eshte me i mire se i yti. Aman pleaseeee!
    Vetem me honger nga te kater onėt dun.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    plloqe, si te kam se me mori malli.
    bera dhe une dje nje pasta carbonara... po c'te te them si ishte. Me kish ardhur nje shoqe prej 'Talie dhe aty ne kuzhine bashke..... ajo thoshte bej keshtu e une beja ashtu. Lere si doli... duhej nje taljone e vertete qe te mesoja c'ishte carbonara se kto qe kam ngrene deri me sot kane qene kot. Mezi pres ta bej dhe per ty njedizaj te bukur.

walchiria, ai versioni im eshte alla grek. ndaj dhe i hedhim feta cheese.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Mos u merzit Plotfuqie, se te gjithe burrat njesoj jane. Se mos ky i imi, ose i pinkut eshte me i mire se i yti. Aman pleaseeee!
    Vetem me honger nga te kater onėt dun.
    Kte Ploten, gjithmone kshu e mbaj mend. E kam pas dhe ne klase, ulej te banka e pare se pretendonte se nuku shikonte derrasen e zeze ne distance nga banka e 4 (kjo ishte e fundit fare)

plote, mjaft u ankove, beja qefin burrit. Makarona, makarona.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    po ho mi shushuje, se megjithmen u bome per tu puth, ka bohesh ti, mire ke qone? un vallai qikur jom njof me i gru tjashme, i tip desperacio, kom venos me bo i rivolucion: mjaft mo me gatime per burrat, tgjith burrat i turi kane, tgjith derra jane. ene me kte grune e jashme dalim shpesh mdisko ene se cajme kaptinen fare per burrat. kemi da dhe rolet, un jom TELMA ene ajo osh LUIZA, apo jo mi koro, se ti ene i ke qef kto filmat?
    mfalni nqofse jom tu fol percart se kom pi i tip konjaku, na erdh i shok i burrit mshpi, me pa neshjen, ene ia ngopa nja dy gota. kshu mi gra, duet ene me pi kaiher e jo vec me honger.

koro ene shushu *kokeverdh me nja dy zemra tkuqe qi i dalin ka syte*

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Kte Ploten, gjithmone kshu e mbaj mend. E kam pas dhe ne klase, ulej te banka e pare se pretendonte se nuku shikonte derrasen e zeze ne distance nga banka e 4 (kjo ishte e fundit fare)

plote, mjaft u ankove, beja qefin burrit. Makarona, makarona.
    Plotja ulej ne bangen e pare ngaqe ishte nxenese e mire dhe s'donte te humbte asgje nga mesimi. Ti ja vertet ja merrje Plotes me bukuri Pink, por ajo me thene te drejten ishte me intelegjentja e shkollave te rajonit 1. Rri shtrember, por fol drejt ama!

Faqja 35 prej 102 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •