Close

Rezultati i Sondazhit: A u gezuan shqiptaret per fitoren e Greqise , ndaj Nigerise?

Votues
89. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

11 12.36%
  • JO

78 87.64%
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 183
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin

Pse jeton ti per Shqiperine apo per veten tende?
    Per te dhene mend jeni te paret lol
    Nuk e di per ty qe qesh, po une jetoj per te permisuar jeten time, dhe te komunitetit ku jetoj, te vendit ku jetoj, dhe ky vend eshte Shqiperia. Zgjodha te rrija ne kete vend kur mu dha mundesia te largohesha si puna juaj. Mos kam bere mekat gje? Apo kete do e cilesosh edhe ti si ca idote te tjere patriotizem te tepruar?

Per te dhene mend jemi te paret? lol, son, mos me cito mua kur shkruan kete, dhe mos lexo vetem postimin e fundit, lexo edhe pse eshte shkurajtur ai postim, dhe ke per ta vene re qe nuk kam dhene mend.. prandaj, si goce e mbare, ke te drejte qe thua per te dhene mend jeni te paret, po ke gjetur personin e gabuar per tia thene..

dreq e mori, nje kritik ti besh dikujt qe nuk quhet me shqiptar Nini sepse ai vete nuk do te quhet i tille, dhe qe ti ben gabim duke i vene kete emer, dhe shiko deri ku arrin tema...

ps: jam dakord me ate pjesen e fundit qe ke shkruajtur.. ne fakt, te gjithe ate roman me larte, per te shjtelluar ate qe ke shkruajur ti e bera... lol

ps: dhe shyqyr qe dikush ka guximin te me citoj, dhe pastaj te komentoj, ma shpifin ata qe shkruajn duke iu drejtuar asaj cfare une shkruaj dhe nga ana tjtr bejne sikur e hedhin gurin kshu ne pergjithesie, lol as guxim per citim skane ata veta.. dhe vije ketu e derdellisin kot pastaj ncncncnc
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ai qe u gezohet fitoreve te serbit, turkut e grekut, kurr gezim ne jet mos past.
    Avash ti se na kepute telat e kitares.

Keta patriotet e flakte dhe urrejtasit me te medhenj.
    Pse nuk urreni dhe italine qe na vrau , perdhunoi ne 1943?Pse nuk urreni gjermanin qe na vrau , perdhunoi ne 1944?Pse nuk urreni Italine qe na hodhi ne det ne otranto?
    Po ti krahasosh me bemat e grekut jane te shumefishta.

Shikoni mos me akuzoni qe jam dhe une greke se ndonje muaj sdo me zeje gjumi.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Avash ti se na kepute telat e kitares.

Keta patriotet e flakte dhe urrejtasit me te medhenj.
    Pse nuk urreni dhe italine qe na vrau , perdhunoi ne 1943?Pse nuk urreni gjermanin qe na vrau , perdhunoi ne 1944?Pse nuk urreni Italine qe na hodhi ne det ne otranto?
    Po ti krahasosh me bemat e grekut jane te shumefishta.

Shikoni mos me akuzoni qe jam dhe une greke se ndonje muaj sdo me zeje gjumi.

Ti nuk je greke. Ti vetem enderron me qene greke.
    Ne kohe te gjermanit tokat shqiptare kane qene te bashkuara, ushtaret italian nuk kendojne kenge raciste kunder shqiptave, greku kete e ben cdo vit edhe pse po jetojme ne shekullin 21.
    Italianet e gjermanet nuk do te vrisnin nje shqiptar vetem se kishte dale te festonte fitoren e kombetares se futbollit te vendit te tij.

I urrej sepse me urrejne.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Nuk e di per ty qe qesh, po une jetoj per te permisuar jeten time, dhe te komunitetit ku jetoj, te vendit ku jetoj, dhe ky vend eshte Shqiperia. Zgjodha te rrija ne kete vend kur mu dha mundesia te largohesha si puna juaj. Mos kam bere mekat gje? A po kete do e cilesosh edhe ti si ca idote te tjere patriotizem te tepruar?
    Per patriotizem s'di gje....por per mburrje nje PO e madhe, tek shkrimi i pare qe te citova. C'te ben ty me te mire sesa tjetri qe nderton jeten larg Shqiperise? Ne mendimin tim asgje.
    Edhe ky Nino nese do te njihet si Grek pune per ate, s'me intereson, e si Grek do ta shoh.

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Per patriotizem s'di gje....por per mburrje nje PO e madhe, tek shkrimi i pare qe te citova. C'te ben ty me te mire sesa tjetri qe nderton jeten larg Shqiperise? Ne mendimin tim asgje.
    Edhe ky Nino nese do te njihet si Grek pune per ate, s'me intereson, e si Grek do ta shoh.
    Mburrje?? lol Nuk kam shkruajtur gjekundi qe jam me i/e mire se dikush, apo je me i/e keq/e se dikush tjeter... lexoje edhe nje here, dhe mos dil ne perfundime te kota qe une as nuk i kam menduar...
    nqs gjen qe une jam shprehur keshtu sic thua ti, ma cito qe te pakten ta shoh, se spo e gjej...

lol edhe kam 10 poste ke kjo teme dhe ne dhjete poste them qe nino eshte grek, dhe prap vazhdojme ta perserisim dhe e perserisim dhe e perserisim akoma...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Ikni hapni edhe një teme për serbet tash se edhe ata fituan.
    vetem le te provojn,vendin skemi me iu lan u pa puna

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Mburrje?? lol Nuk kam shkruajtur gjekundi qe jam me i/e mire se dikush, apo je me i/e keq/e se dikush tjeter... lexoje edhe nje here, dhe mos dil ne perfundime te kota qe une as nuk i kam menduar...
    nqs gjen qe une jam shprehur keshtu sic thua ti, ma cito qe te pakten ta shoh, se spo e gjej...

lol edhe kam 10 poste ke kjo teme dhe ne dhjete poste them qe nino eshte grek, dhe prap vazhdojme ta perserisim dhe e perserisim dhe e perserisim akoma...

Disa te tjere zgjodhem te qendronin ketu ne Shiqperi, per te jetuar ne kete vend, ne rastin e Ninit, per te luajtur futboll ne kete vend, per te rritur familjen ne kete vend, per ta bere kete vend nje vend me te mire nga ai qe ju ia mbathet

Mburrja jote lol

Lere rehat Ninon se e bere si rreckaman, ta quaj veten cfare do kombesie ti doje qefi....te neveritet ty, mua me neveriteni ju qe ju duket vetja me i/e mire pse e quani veten Shqiptare . Ndihet mire ne lekuren e tij si Grek, atehere te qendrroj i tille c'na hyn ne pune mua/apo ty.....mburrja tjeter e jotja (dmth kur the ma neverit) lol. Ai nuk ndihet Shqiptar & ne s'kemi pse ti japim ndjenjat Shqiptarizmi dikujt qe nuk e meriton edhe si behet vone.

Hajde pacim se kam pune

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576

Disa te tjere zgjodhem te qendronin ketu ne Shiqperi, per te jetuar ne kete vend, ne rastin e Ninit, per te luajtur futboll ne kete vend, per te rritur familjen ne kete vend, per ta bere kete vend nje vend me te mire nga ai qe ju ia mbathet

Mburrja jote lol
    boooo

Hajde ta analizojme total fjaline..

1. Disa te tjere zgjodhem te qendronin ketu ne Shiqperi, per te jetuar ne kete vend,..
    mburrje?? no mburrje, reality
    2. ne rastin e Ninit, per te luajtur futboll ne kete vend,...
    mburrje?? hem hem, no mburrje, reality
    3. per te rritur familjen ne kete vend,...
    mburrje?? prap duhet te te zhgenjej, no mburrje, realitet
    4. per ta bere kete vend nje vend me te mire nga ai qe ju ia mbathet
    jam shume i sigurt qe ti vetem kete pjese te fjalise ke pare si mburrje.. ok, po ta shpjegoj
    kur iket, a e late shqiperine ne gjendje te mjerueshme?? Ti edhe qindra e mijra te tjere?? Cfare? Ne te tjeret sdinim te iknim, apo ishit me te zgjuar ju qe iket? lol
    Pra, juve iket ti gjenit gjerat gati, me nje fjale, shkolla te mira, pune te mira, rryge te shtruara, e qindra e dhjetra budallalliqe te tjera te mira. Po te kishim ikur te tere, imagjino si do kishte ngelur ky vend..
    Ne te tjeret qe rritem ne kete vend, zgjodhem ate rrugen e veshtire, te ndertonim shkolla te mira, te ndertonim vende me te mira pune, te arsimoheshim qe ti jepnin ndihmesen tone per cfaredo lloj gjeje. Me vetedije apo jo, te gjithe Shqipetaret qe kane rritur ketu kane dhene ndihmesen e tyre, qe nga ai vend qe juve iket me vrap, ta bejne nje vend te hajrit per te jetuar. Ok?? Me fal pak tani, ku ishte mburrja ne kete mes? lol, ke ngaterruar konceptin e mburrje, nuk kam thene gjekundi qe ne qe kemi qendruar jemi me te mire, ju qe keni ikur jeni te keqinj...
    pra, no mburrje as ketu : )
    it's easy : D

Lere rehat Ninon se e bere si rreckaman, ta quaj veten cfare do kombesie ti doje qefi....te neveritet ty, mua me neveriteni ju qe ju duket vetja me i/e mire pse e quani veten Shqiptare . Ndihet mire ne lekuren e tij si Grek, atehere te qendrroj i tille c'na hyn ne pune mua/apo ty.....mburrja tjeter e jotja (dmth kur the ma neverit) lol. Ai nuk ndihet Shqiptar & ne s'kemi pse ti japim ndjenjat Shqiptarizmi dikujt qe nuk e meriton edhe si behet vone.
    Atehere, ke pjesa bold nuk e akuzova, si thashe gje pse nderroi kombesin? I thashe tradhtar gje? jo!! etj etj, per te njeqinden here, Ninoja (qe e ka zene lemza) u fut ne kete muhabet se mu desh ti shpjegoja nje antareje me lart qe ai nuk eshte me shqitar. Kaq! Basta! Fin! The End!!! lol
    Tani, ke pjesa bold blu, pike se pari te faleminderit qe ma thua ne sy (ne sy... tani, bi llafi) qe te neveritem...
    Thashe gje qe une jam me i mire se te tjeret sepse jam shqiptar??????? Kete dua te ma gjesh edhe te ma sjellesh, sepse po me akuzon kot, flet(ne kete rast shkruan, lol) fjale qe si kam thene...
    Ke pjesa blu, Mburrje sepse me neveritet dikush qe nderron lekure?? Here e pare qe e degjoj, duhet te jete forme e re mburrjeje lol (ca ska shpik kaurri, seshte cudi ) A te neveritet ty dicka, bi llafi nje mi halesh? Mua me neveriten ata qe nderrojne lekure... ska mburrje ktu = )

Hajde pacim se kam pune
    Ciao edhe pune te mbare, une ska 5 minuta qe i ktheva

ps: lol e paskam bere postimin shume kolorant :P
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Une i gezohem fitoreve ne greqi, biles fort.

I gezohem shume fitores qe korre zjarri per cdo vit.

I gezohem edhe fitores se protestuesve,protesta te cilat ne kohe te fundit po zhvillohen mu ashtu si ma do mua zemra.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Ju duket gjë fytyrë shqiptari kjo?

Mua jo, ky është Sotiris Ninis.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •