Nuk e di per ty qe qesh, po une jetoj per te permisuar jeten time, dhe te komunitetit ku jetoj, te vendit ku jetoj, dhe ky vend eshte Shqiperia. Zgjodha te rrija ne kete vend kur mu dha mundesia te largohesha si puna juaj. Mos kam bere mekat gje? Apo kete do e cilesosh edhe ti si ca idote te tjere patriotizem te tepruar?
Per te dhene mend jemi te paret? lol, son, mos me cito mua kur shkruan kete, dhe mos lexo vetem postimin e fundit, lexo edhe pse eshte shkurajtur ai postim, dhe ke per ta vene re qe nuk kam dhene mend.. prandaj, si goce e mbare, ke te drejte qe thua per te dhene mend jeni te paret, po ke gjetur personin e gabuar per tia thene..
dreq e mori, nje kritik ti besh dikujt qe nuk quhet me shqiptar Nini sepse ai vete nuk do te quhet i tille, dhe qe ti ben gabim duke i vene kete emer, dhe shiko deri ku arrin tema...
ps: jam dakord me ate pjesen e fundit qe ke shkruajtur.. ne fakt, te gjithe ate roman me larte, per te shjtelluar ate qe ke shkruajur ti e bera... lol
ps: dhe shyqyr qe dikush ka guximin te me citoj, dhe pastaj te komentoj, ma shpifin ata qe shkruajn duke iu drejtuar asaj cfare une shkruaj dhe nga ana tjtr bejne sikur e hedhin gurin kshu ne pergjithesie, lol as guxim per citim skane ata veta.. dhe vije ketu e derdellisin kot pastaj ncncncnc
Krijoni Kontakt