Close
Faqja 39 prej 52 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 513
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    hitleri beri nje ushtri homoseksualesh dhe e humbi luften sepse ajo ishte nje lufte e padrejte rraciste.
    edhe ne shqiperi gjermanet kane vrare gra shtatzena ndaj hitleri u dogj ne bunker si mi halesh.
    ai ua ka ulur koken gjermaneve per te pakten 100 vjet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Hahahah e ngaterojne Hitlerin me ushtrin e obames.

Hitleri ashtu si vriste cifutet. vriste dhe homot. dhe kete e quanin the crystal night.

Hitleri nuk ishte i cmendur. por ishte nocionalist i terbuar/ sa per cifutet deshi ti vriste sepse e kuptoj se rezikun qe i vinte nga ata po te fitonte luften. Sigurisht qe un nuk jame dakot per menyren se si i egzekutonte.
    Shume ushtri sot po bejne te njejta, por nuk tregohen. gjermani nuk perdunoj, dhe as deboj njeri nga shtepit e tyre, kurse serbet bene te 99-tat ne kosove.
    Tundeni koken fort o njerz, do zoti u zhbllokohet ai tru i vulosur, qe kini ne kaptinen tuj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Si ide Hitleri ka patur vizion..., per-ndryshe Europes do te i ndodhte edhe me keq se Amerikes ne kohet e fundit,ku nje superfuqije boterore te ja merr timonin nje popull kaq i vogel Hebrej.Por nuk pajtohemi me menyren se si ka reagu ne at menyr te tmerrshme,ka patur menyra te tjera ma paqesore.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Do me falni qe ky postim ndoshta do ju rezultoje iciiiik fare jashte teme por fatkeqesisht njohurite e mia mbi Hitlerin dhe veprat e tij jane shume te dobeta dhe te kufizuara ne ate cfare shpjegohet ne librat e gjimnazit gjate ores te historise. jo per gje por gjithmone kam menduar qe nuk do me hynin shume ne pune per momentin dhe keshtu i premtova vetes qe do mundohem ti zgjeroje kur te me dali koha.

Gjithsesi nga ato pak qe kam lexuar mendoj qe oksimori 'psikopat i zgjuar' do ishte nje epitet i vlefshem per ta pershkruar personalitetin e tij bashke me Fuhrer natyrisht; dhe personaliteti i nje psikopati inteligjent eshte akoma me shume i rrezikshem se ai i nje psikopati te thjeshte.

Desha tju sugjeroja edhe filmin THE GREAT DICTATOR drejtuar, prodhuar dhe interpretuar nga Charlie Chaplin. Eshte nje parodi e Hitlerit edhe disa personaliteteve te tjere qe kane kontribuar ne luften e dyte boterore.
    Xhirimet e filmit jane nisur 6 dite pas fillimit te luftes dhe deshmi nga ex-SS tregojne qe filmin e ka pare edhe i madhi Fuhrer madje i ka pelqyer dhe sidomos e kane argetuar shume skenat qe e paraqisnin bashke me Mussolinin.

Emra te shtremberuar dhe shenja e svastikes e zevendesuar nga dy X

ja edhe the final speech ...ce do qe pas ketij fjalimi mu duk sikur dikush me pickoje dhe me solli serish ne boten reale...ah sikur...

http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>

Heil!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    ja delja injorante e rradhes qe flet per te madhin Fyhrer.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kinney : 14-06-2010 më 12:43
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    ja injoranti/ja e rradhes qe flet per te madhin Fyhrer.
    une apo Chaplini?
    ah pleaseee mos u nxito kaq shume

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    ja delja injorante e rradhes qe flet per te madhin Fyhrer.
    *Führer, ose Fuehrer ti o me i zgjuari i radhes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    *Führer, ose Fuehrer ti o me i zgjuari i radhes.
    meqe nuk e kam germen "ü" dhe meqe "ü" lexohet "y" preferova ta shkruaj ne shqip.
    futu dhe ti ne rradhe me delet drejt e ne thertore.

kur behen ca femra injorante si dhi me te dhene mend kjo eshte shenje qe po vjen fundi i botes.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    meqe nuk e kam germen "ü" dhe meqe "ü" lexohet "y" preferova ta shkruaj ne shqip.
    futu dhe ti ne rradhe me delet drejt e ne thertore.
    Prandaj te shkrova OSE FUEHRER! Se ü ne gjermançe eshte njesoj me diftongun ue. Meso, se qyl e ke, po he.

Une per vete jam Dhi e gezimi i prezantimit mbetet i gjithi yti!

p.s. Eheja, jam injorante. Prandaj kur di ndonje gje e them gjithe patos e fryhem e krekosem. Po ti pse ke inat, se nuk e kuptoj?! : D

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    eldushka futja nje Bye aty se edhe ate teper e kane

Faqja 39 prej 52 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •