Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    Meqe po veme artikuj pa lidhje me temen, po shtoj dhe une nje

Ilaēi anti-kancer efikas pėr sytė

Avastin, njė ilaē kundėr kancerit tė zorrėve, ėshtė shumė efikas ndaj degjenerimit makular, njė sėmundje qė prek retinėn e tė moshuarve dhe ēon nė humbjen e shikimit.

Lajmin e ka bėrė tė ditur British Medical Journal.

E pėrjavshmja i referohet njė studimi tė kryer nė SHBA mbi 130 pacientė.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Meqe po veme artikuj pa lidhje me temen, po shtoj dhe une nje

Ilaēi anti-kancer efikas pėr sytė

Avastin, njė ilaē kundėr kancerit tė zorrėve, ėshtė shumė efikas ndaj degjenerimit makular, njė sėmundje qė prek retinėn e tė moshuarve dhe ēon nė humbjen e shikimit.

Lajmin e ka bėrė tė ditur British Medical Journal.

E pėrjavshmja i referohet njė studimi tė kryer nė SHBA mbi 130 pacientė.

Faleminderit... shume lajm intersant

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    vrette shume lajm interesant edhe une habitem se si ka mundesi qe USA deri dje mbeshtete KOSOVA ndersa sot e quan vend KRIMINELESH

shume interesant dhe e VERTETE

Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    vrette shume lajm interesant edhe une habitem se si ka mundesi qe USA deri dje mbeshtete KOSOVA ndersa sot e quan vend KRIMINELESH

shume interesant dhe e VERTETE
    Mbase ka te beje me persona arabe qe hiqen si kosovare dhe nuk dine ti thone flm amerikaneve per nderin qe u bene.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Mbase ka te beje me persona arabe qe hiqen si kosovare dhe nuk dine ti thone flm amerikaneve per nderin qe u bene.
    nuk jam as kosovar e as nga shiperia ,por jam shqiptare qe urej terorrin dhe terroristet qe thiren ne emrin e demokracise dhe lirise se shprehjes se fjales duke ua mveshur te tjereve terorizmin

nuk jam as kosovar e as nga shiperia ,por jam shqiptare qe urej terorrin dhe terroristet qe thiren ne emrin e demokracise dhe lirise se shprehjes se fjales duke ua mveshur te tjereve terorizmin
    Pikerisht. Prandaj dhe nuk mund ti thuash flm Amerikes, sepse SHBA beri terror ndaj serbit.

Gjithashtu myslimani72, te sugjeroj te vizitosh nje teme shume cilesore te Gjuha Shqipe, e titulluar "Tė mėsojmė tė shkruajmė pa gabime". Aty do te arrish te mesosh me mire gjuhen tone, dhe mund te maskohesh akoma me mire si shqiptar.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Gjithashtu myslimani72, te sugjeroj te vizitosh nje teme shume cilesore te Gjuha Shqipe, e titulluar "Tė mėsojmė tė shkruajmė pa gabime". Aty do te arrish te mesosh me mire gjuhen tone, dhe mund te maskohesh akoma me mire si shqiptar.
    a mos te duket valle kjo qe shkruaj tanzanisht hahahaha , une dyshoj sepse ti shume mire me kupton edhe kur shkruaj edhe kur ta them troc ne balle ,por se ste vjen mire ajo eshte puna jote.

pastaj hahahahah amerikanet nuk e dine se kush jane shqiptaret ,kush serbet kush teroristet e kush pacifistet hahahaha dtth qe a paskam tamam se u kam thene amerikaneve terorist ata vertete paskan berre masakra ne serbi kete e pohojne edhe serbet e ti sigurisht je nje nga ata

a mos te duket valle kjo qe shkruaj tanzanisht hahahaha , une dyshoj sepse ti shume mire me kupton edhe kur shkruaj edhe kur ta them troc ne balle ,por se ste vjen mire ajo eshte puna jote.

pastaj hahahahah amerikanet nuk e dine se kush jane shqiptaret ,kush serbet kush teroristet e kush pacifistet hahahaha dtth qe a paskam tamam se u kam thene amerikaneve terorist ata vertete paskan berre masakra ne serbi kete e pohojne edhe serbet e ti sigurisht je nje nga ata
    Sigurisht qe kane bere masakra ne Serbi. Gjera qe ndodhin. Ngushellime per te vdekurit serbe qe u vrane nga terroristet amerikane.

P.S. Une kuptoj edhe nje kalam 2 vjec kur flet shqip, por nuk do te thote qe ai e flet tamam sic duhet gjuhen shqipe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Sigurisht qe kane bere masakra ne Serbi. Gjera qe ndodhin. Ngushellime per te vdekurit serbe qe u vrane nga terroristet amerikane.

P.S. Une kuptoj edhe nje kalam 2 vjec kur flet shqip, por nuk do te thote qe ai e flet tamam sic duhet gjuhen shqipe.
    EEEE shyqyr ore qe pranuat njeher KRIMET AMERIKANE ME GOJEN TUAJ .

edhe ne shprehim ngushellime per zagaret amerikan dhe evropjan qe kan ngordhur neper bote cte besh ashtu e ka jeta

dtth se ti i kupton moshataret tuaj 2 vjecar e din ti qe ky forum eshte i ndaluar per ata qe kane me pak se 18 vjet? e lere me ata qe kane 2 vjet

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •