.....Izraeli nuk duhet me ekzistu...
.....Izraeli nuk duhet me ekzistu...
ore zoteri. po te them edhe njehere. une nuk praktikoj as edhe nje fe.
po ē'te diskutosh me nje si ti. nga nje shkrim i imi qe nuk ka asnje lidhje me fene, ti arrite te kuptosh qe qenkam taleban, arab, etj. bravo bravo. qenke i zoti ti.
ajo "western civilization" quhet "civilizimi perendimor". apo deshe te me tregosh qe di anglisht. wow. me mahnite...
ore tutkun. e njoh europen me mire se ti. nga ajo qe kam shetitur dhe ajo qe kam studiuar. mos me bej si i menqur mua.
ti perdore nje monument qe eshte bazuar tek tempujt pagane (gje qe nuk e dije, pasi sikur ta dije nuk do e perdorje) dhe e quajte si simbol te krishterimit.
kjo eshte marrezi... une u mora me kete.
nese je i zoti, mu kunderpergjigj duke u marre edhe ti me kete dhe jo duke shpifur: arab, taleban, terrorist etj etj...
Vasudhaiva Kutumbakam
explorer mos u shty me njerz t qin ne kry dhe koke te kallt
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Faoruukh Al Injorant Al Mahgrebi, shko studjo deri ne klase te 8te dhe flasim atehere. Bota e civiliazuar ven arsyen mbi gjithcka, s'ka te beje me pagan ose te Krishter, po punoi e perdorin.
You arabomagjypte e flliqte veni kuranin, e shkruar nga nje analfabet, nje pedofil, hajdut, nje vrases dhe kurvar, mbi te gjitha. Per ate sdo te perparoni kurre. Ik tani, kusherira /gruaja jote po merziten vetem ne shtrat.
civilizimi juaj, sipas kuranit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZbatoRregullat : 13-06-2010 mė 21:34
zbatorregullat. qenke vertete per t'u kuruar...
fajin e kam une, sepse te marrit duhet t'i hapet rruga.
sikur te kishe studiuar se qereku i asaj qe kam studiuar une dhe te kishe shetitur neper europe sa qereku i asaj qe kam shetitur une do te ishe ne rregull dhe nuk do shkruaje marrezira te tjera.
ti the diēka pa lidhje dhe tani po mundohesh t'a rregullosh duke me thene mua arab e taleban... qesharak.
ne fillim e kishe fjalen per kirshterimin dhe tani kalove tek bota e civilizuar (duke e quajtur "western civilization", per te bere si i zgjuar).
a jane e njejta gje per ty? krishterimi dhe bota e civilizuar? krishterimi dhe europa? e njejta gje jane?
une citova shrkimin tend me te cilin nuk jam dakord.
te quash porten e brandenburgut simbol te krishterimit.
kjo eshte nje gafe.
cito edhe ti "gafen" time!
ate qe tregon injorancen dhe mosshkollimin tim. hajde!
Vasudhaiva Kutumbakam
Keto mendoj se simbolizojne krishterimin ne europe. Apo jo?
Edhe pse une personalisht duke pasur parasyshe rrethanat se si jane ndertuar, nuk do krenohesha fort.
Krijoni Kontakt