Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    .....Izraeli nuk duhet me ekzistu...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin

Eeh qka me bo qe po egziston.
    Edhe talibanet / Arabet nuk duhet me egzistu ne Kosove!!!!!

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    hahah!!! o psikopat. nga e di ti se ēfare feje kam??? ē'lidhje kam une me arabet njehere??? fillove te delirosh?
    une injorant??? pse? apo ngaqe te zura qe bere nje gafe? OK.
    hajde mendje hajde.

te me thuush ti injorant mua...
    tregove injorancen tende, mua s'me nxure ne gafe. Ate e vura si simbol te Western Civilization qe Krishteret e adoptuan, po c'dini ju magjypet per ate pune. Shko shkaterro ndonje veper arti se jane haram

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    tregove injorancen tende, mua s'me nxure ne gafe. Ate e vura si simbol te Western Civilization qe Krishteret e adoptuan, po c'dini ju magjypet per ate pune. Shko shkaterro ndonje veper arti se jane haram

Hhahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaa

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    ore zoteri. po te them edhe njehere. une nuk praktikoj as edhe nje fe.
    po ē'te diskutosh me nje si ti. nga nje shkrim i imi qe nuk ka asnje lidhje me fene, ti arrite te kuptosh qe qenkam taleban, arab, etj. bravo bravo. qenke i zoti ti.
    ajo "western civilization" quhet "civilizimi perendimor". apo deshe te me tregosh qe di anglisht. wow. me mahnite...

ore tutkun. e njoh europen me mire se ti. nga ajo qe kam shetitur dhe ajo qe kam studiuar. mos me bej si i menqur mua.
    ti perdore nje monument qe eshte bazuar tek tempujt pagane (gje qe nuk e dije, pasi sikur ta dije nuk do e perdorje) dhe e quajte si simbol te krishterimit.
    kjo eshte marrezi... une u mora me kete.
    nese je i zoti, mu kunderpergjigj duke u marre edhe ti me kete dhe jo duke shpifur: arab, taleban, terrorist etj etj...
    Vasudhaiva Kutumbakam

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    explorer mos u shty me njerz t qin ne kry dhe koke te kallt
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Faoruukh Al Injorant Al Mahgrebi, shko studjo deri ne klase te 8te dhe flasim atehere. Bota e civiliazuar ven arsyen mbi gjithcka, s'ka te beje me pagan ose te Krishter, po punoi e perdorin.

You arabomagjypte e flliqte veni kuranin, e shkruar nga nje analfabet, nje pedofil, hajdut, nje vrases dhe kurvar, mbi te gjitha. Per ate sdo te perparoni kurre. Ik tani, kusherira /gruaja jote po merziten vetem ne shtrat.

civilizimi juaj, sipas kuranit

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ore zoteri. po te them edhe njehere. une nuk praktikoj as edhe nje fe.
    po ē'te diskutosh me nje si ti. nga nje shkrim i imi qe nuk ka asnje lidhje me fene, ti arrite te kuptosh qe qenkam taleban, arab, etj. bravo bravo. qenke i zoti ti.
    ajo "western civilization" quhet "civilizimi perendimor". apo deshe te me tregosh qe di anglisht. wow. me mahnite...

ore tutkun. e njoh europen me mire se ti. nga ajo qe kam shetitur dhe ajo qe kam studiuar. mos me bej si i menqur mua.
    ti perdore nje monument qe eshte bazuar tek tempujt pagane (gje qe nuk e dije, pasi sikur ta dije nuk do e perdorje) dhe e quajte si simbol te krishterimit.
    kjo eshte marrezi... une u mora me kete.
    nese je i zoti, mu kunderpergjigj duke u marre edhe ti me kete dhe jo duke shpifur: arab, taleban, terrorist etj etj...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZbatoRregullat : 13-06-2010 mė 21:34

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    zbatorregullat. qenke vertete per t'u kuruar...
    fajin e kam une, sepse te marrit duhet t'i hapet rruga.
    sikur te kishe studiuar se qereku i asaj qe kam studiuar une dhe te kishe shetitur neper europe sa qereku i asaj qe kam shetitur une do te ishe ne rregull dhe nuk do shkruaje marrezira te tjera.
    ti the diēka pa lidhje dhe tani po mundohesh t'a rregullosh duke me thene mua arab e taleban... qesharak.
    ne fillim e kishe fjalen per kirshterimin dhe tani kalove tek bota e civilizuar (duke e quajtur "western civilization", per te bere si i zgjuar).
    a jane e njejta gje per ty? krishterimi dhe bota e civilizuar? krishterimi dhe europa? e njejta gje jane?

une citova shrkimin tend me te cilin nuk jam dakord.
    te quash porten e brandenburgut simbol te krishterimit.
    kjo eshte nje gafe.
    cito edhe ti "gafen" time!
    ate qe tregon injorancen dhe mosshkollimin tim. hajde!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    12milion Qifut 11milion terorista,1.5milion musliman 1500 terorista.
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Keto mendoj se simbolizojne krishterimin ne europe. Apo jo?
    Edhe pse une personalisht duke pasur parasyshe rrethanat se si jane ndertuar, nuk do krenohesha fort.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •