Close
Faqja 193 prej 231 FillimFillim ... 93143183191192193194195203 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,921 deri 1,930 prej 2309
    Perjashtuar Maska e shtiza
    Anėtarėsuar
    09-06-2010
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga Troyan. Lexo Postimin
    Kthej leket mbrapa sepse ne JustHost ofrojne Anytime Money Back Guarantee

Kam eksperience shume te keqe me kete kompani, dhe pastaj drejtohu tek hostgator.com dhe bli aty domain dhe host.
    Pas kesaj ti duhet te kyqesh ne CPanel (ashtu quhet) dhe te krijosh nje FTP akont.
    Me ato te dhena qe e krijon konektohesh ne FTP akont permes ndonje programi ex. FileZilla dhe ngarkon filet e tua.
    HostGator ofron uptime 99.99%, support te shkelqyer dhe qmime teper te lira.

Ose mund te marresh domain ne ndonje faqe dhe host ne nje tjeter pastaj ti nderrosh DNS domainit (nese je fillestar/e nuk ta preferoj.)

PS.: Perdor ndonje kupton se do te kishe goxha zbritje.
    Faleminderit qe po me ndimon. Une e pash qe justhost ishte nder me te mirat prandaj edhe u abonova aty, nejse, filezilla e kam , por problemin e kam te skripti ,si ti bej bashke me domain dhe hostin per te hapur faqen dhe per ta rregulluar pastaj. po munde me figura. Faleminderit shume

O shoku, po nese ke serverin bej upload aty scriptin dhe instaloje, ku qendron problemi? Gjate instalimit do te kerkoje te dhenat vete scripti!

Nese eshte hera e pare, fillo e lexo sa me shume ne internet apo libra ose pyet here pas here. Duke lexuar e provuar, do ja maresh doren.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-06-2010
    Postime
    94
    As une nuk te preferoj JustHost.com,
    Pata hapur nje ticket per nje problem shume te vogel dhe me eshte dashur te prisja me ore ose ndoshta edhe me shume per pergjigje.
    Pastaj mund te kerkosh edhe ne Google, shumica nuk e preferojne. Dhe gjeja qe te ben me se shumti me nerva eshte ai bot-i si "agjent" qe kurre nuk mund ta heqesh faqen pa tu shfaqur nje dritare me ate "agjent".

Ta tha edhe Troyan, drejtohu tek HostGator.com.

Se pari bej nje abonim 1 mujor, 1 vjecar apo sa do ti, per nje domain dhe nje host.
    Pastaj nese i blen te dyja menjehere domain-i eshte i lidhur me host, ne te kunderten duhet qe DNS te hostit ti vendosesh tek domain-i.
    Pas kesaj futesh ne cPanel dhe nga aty te krijosh nje akont per FTP dhe me ato te dhena pastaj kyqesh ne FTP te faqes tende permes ndonje aplikacioni (FileZilla pasi e paske te instaluar!).
    Dhe nga aty fillon te ngarkosh gjitheqka qfare deshiron (drag-and-drop) dhe nuk ke me shume pune.

PS.: Gjdo skript qe shkarkon/blen duhet ta kete nje file "readme" dhe aty ke nje udhezues se si duhet ta instalosh skriptin ne fjale.

Anėtarėsuar
    09-06-2010
    Postime
    26
    Po bluehost si eshte ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-06-2010
    Postime
    94
    Citim Postuar mė parė nga shtiza Lexo Postimin
    Po bluehost si eshte ?
    Shume shume me i mire se JustHost.
    Une do e quaja edhe ate TOP WEB HOST.

Anėtarėsuar
    09-06-2010
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga The Godfather. Lexo Postimin
    Shume shume me i mire se JustHost.
    Une do e quaja edhe ate TOP WEB HOST.
    Po cfar eshte kjo ( Bluevoda ) qe nuk e suporton bluhosti sipas ankesave te disa veteve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-06-2010
    Postime
    94
    Citim Postuar mė parė nga shtiza Lexo Postimin
    Po cfar eshte kjo ( Bluevoda ) qe nuk e suporton bluhosti sipas ankesave te disa veteve
    Nuk eshte asgje qe te duhet ty!
    Nese do te instalosh ndonje skript nuk te duhet.
    Ajo eshte per te dizajnuar faqe, dhe nuk e kuptoj si nuk e suporton bluehost kete?

i/e regjistruar Maska e AVICENNA
    Anėtarėsuar
    29-06-2007
    Postime
    125

Me duhet dikush qe njeh punen ne V bulletin !

A mund te gjej ndonje kompani apo ndonje persone qe punon ne v bulletin ne kosove ???????
    Atėherė si njė shkėmb deti, ngrihet shqiptari
    Atėherė n'luftė si shqipe, hidhet guximtari,

Per hackera nuk mund te tregoj, por nese deshiron per informatike te pergjitshme dhe mesime e tutoriale rreth trurit te kompjuterit mund te klikosh ne: www.itshqip.com dhe www.rrjeta.org! Cdo te mire!!

Per cfare ke nevoje AVICENNA?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •