Close
Faqja 143 prej 231 FillimFillim ... 4393133141142143144145153193 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,421 deri 1,430 prej 2309
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    A merr update kohe pas kohe ne faqen zyrtare?? Shiko a ka nevoj per update sepse ne nje kohe ie7 ka pasur problem me nje Bug dhe e kane pas rregulluar me nje Update???
    Perndryshe eshte dal edhe IE8 Final te cilin e kam instaluar dhe punon mire per momentin !!!

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    meli-pr sa per internet explorer te vjeter, vetem ē'instalo te riun dhe do te del i vjetri, por shiko nje here mos je i i nfektuar me ndonje Malware ose spyware, perndryshe ne vazhden e update-ave qe merrni nga Microsoft(kush e ben update ) vjen edhe nje i ashtuquajtur Malware Removal Tool dhe ky program aktivizohet me START-Run-shenojme MRT dhe bejme skanimin.

perndryshe meli-pr a je prezentuar ende?????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Sa hdd ke ne pc?Sa prej tyre formatove?
    E kuptoj qeshtjen qe thua, po mjaft mire e njoh punen e kompjutereve dhe siq thash e formatova komplet. Edhe me pare e kisha kontrolluar me antivirus, ne asnje rast skam takuar ndonje virus.
    Pastaj fakti tjeter qe me google chrome skam asnje problem e largon edhe me shume qeshtjen e infektimit me virus.

Kjo qeshtja tjeter duhet te jete ne lidhje me ate update, sepse gati jam i sigurte se do te jete ndonje bug i brendshem i IE 7. dhe une nuk kam bere ndonje update per shkak te licences. Kjo duhet te jete me siguri.

Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    E kuptoj qeshtjen qe thua, po mjaft mire e njoh punen e kompjutereve dhe siq thash e formatova komplet. Edhe me pare e kisha kontrolluar me antivirus, ne asnje rast skam takuar ndonje virus.
    Pastaj fakti tjeter qe me google chrome skam asnje problem e largon edhe me shume qeshtjen e infektimit me virus.

Kjo qeshtja tjeter duhet te jete ne lidhje me ate update, sepse gati jam i sigurte se do te jete ndonje bug i brendshem i IE 7. dhe une nuk kam bere ndonje update per shkak te licences. Kjo duhet te jete me siguri.
    Mire mendim me fal qe te ofendova.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mire mendim me fal qe te ofendova.
    Jo kishe te drejte duhet kontrolluar dy disqet, e kuptova qeshtjen, por nuk ishte ky rasti im.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    Pershendetje!
    kam nje problem me hompage te internet explorer 7.
    kam bler 10 komp tek oferta speciale dhe problemi eshte se sa here qe hap interentet explorer me nxjer faqen e kartes dimal www.palimit.com
    e kam ndryshuar hompege tek options i kam bere delete cookies temp files etj...
    por problemi vazhdon te qendroj, dhe me e keqja eshte se kur ndryshoj hompage nuk ma hap faqe tjeter interneti............
    a keni ndonje menyre se si ta rregulloj kete problem manualisht ose me ndihmen e ndonje programi???????

Faleminderit!
    Puna e pare qe duhet bere eshte te shohesh cfare disqesh ke instaluar ne kompjuter.Cfare programesh jane te instaluar ne kompjuter,jo nga ty por qe kane qene ne kompjuter te instaluara.
    Beji kompjuterit nje skanim me hijack this dhe duhet postuar cfare nxjerr hijacku.
    Kontrollo artikujt ne start up(start/run/msconfig/ok/startup----ndonje artikull qe iperket pa limit i duhet hequr shenja e v-se).
    Klik ne browser ne tools/manage adons.Aty shiko ndonje artikull te palimit qe eshte i aktivizuar(enabled) dhe duhet caktivizuar.
    Shiko nese ke disk te kartes dimal dhe cfare ka brenda.Klik i djathte ne drajverin ku eshte disku(D) dhe explore...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 07-04-2009 mė 17:26
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Kam probleme me IE 7 ne Vista, bllokohet shpesh, ne shfletim te faqeve dhe nuk vazhdon me tej deri sa e heq me task managar.
    Interesant eshte se deri tani mendoja se ishte ndonje virus, edhe pse e kontrollova me antivirus dhe prap e njejta.
    Atehere e formatova krejt e vendosa windowsin e ri, dhe sapo fillova ne internet problemi i njejt. Virus pra nuk eshte sepse nuk lash asgje ne kompjuter e formatova, atehere me shkoi mendja a mos ka probleme te brendshem ky IE 7.
    E mora google chrome dhe funksionon pa asnje problem.

Pyetja ime do te ishte, dini gje, a ka ndonje problem te brendshem ky IE 7 apo cfare.
    Ne browser duhet klikuar lart ne tools/pop up blocker dhe e fik(turn off)
    Klik ne tools/internet options dhe klik ne security.ne dritaren tjeter klik ne butonin custom level poshte dhe ne dritaren tjeter i ve pike rratheve per scripting per ti lejuar/aktivizuar(allow/enable).
    Instalo pluginsat per flash adobe(shockwave....).
    Kontrollo cfare antivirusi perdor,eshte antivirus vetem apo antivirus +security program qe mund te behet shkak per bllokime.Instalo eksplorer 8 qe duket me i mire se 7-ta dhe i ben ndryshimet me lart,
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

meli-pr
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    153
    po ashtu eshte kur e kam qly tjera her mu ka hek ky e me ka dal internet exploreri i vjeter po tash me spo me del se nje dit nuk mu qlyjke ky internet exploreri i ri edhe jam shku ja kam be kompjuterit e kam kthy nje dit per mas edhe me kur e kam qly taj internet explorerin sme ka dal me i vjetri e sa a jam infektuar me qato qe i ke permend ti nuk di se ku me kqyr qe ka mundesi me me tregu pak ti edhe ja bena qata qe me the ti hin ne start run edhe ja bera mrt edhe jaa bera skanimin....problemi eshte se her me ben ky e her jo si muj me marr te vjetrin tung flm per pergjigjje shum...ju pres pra ciao nga meli-pr

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 08-04-2009 mė 04:39

i/e regjistruar Maska e arbnorshala
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    n'Kosovė
    Postime
    29
    Meli-pr shiko se ne internet ke Internet Explorer sa te duash free tek Microsfti dhe cilin version do dhe do gjesh pos nese ke donje virus apo spyware lidhur me internet explorer dhe nuk te lejon instalim e deinstalim....hajt shnet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arbnorshala : 08-04-2009 mė 04:40 Arsyeja: kam gabuar diēka
    Jeta ėshtė e tillė, duhet ta jetosh ashtu siē ėshtė!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •