ku jane tulipanet e forumit???kan bo mungesa.
teme e goditur daku.
ku jane tulipanet e forumit???kan bo mungesa.
teme e goditur daku.
Ska gjë prej tulipanëve, çerekfinalen po e aritën boll e kan lol.![]()
#VamosArgentina
Ja paske friken Hollandes
Te pash qe kishe shkruar te nje teme qe e merr Argjentina, Spanja ose Anglia !!!!
Keto jane ekipet qe nuk e marrin botorin : italia, anglia, brazili dhe franca..... Te gjitha te tjerat e fitojne, perfshi dhe Kinen apo dhe Koren e Veriut po qe se do![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Nuk ja kam frikën Hollandës jo, është një skuadër që gjithmon bën një lojë të hapur dhe të bukur, aman nuk arin dot as në gjysëmfinale, dhe S'KA SHANCË ta fitoj sivjet Botërorin!
Ehe, edhe pse Anglia e ka o sot o kurrë me këtë gjeneratën e lojtarëve, prap nuk jam aq shum optimist sa që i ka shancat Argjentina dhe Spanja për ta fituar. Për mendimin tim këto tre skuadrat do jenë pretendentet kryesore sivjet. (Ishalla e fito Argjentina, po se fitoi Argjentina atëherë Spanja lol, Anglia skam qejf ta fitoj, por... është kandidate e fortë.Te pash qe kishe shkruar te nje teme qe e merr Argjentina, Spanja ose Anglia !!!!
Në përjashtim të Anglisë jam dakort me ty, tek ato skuadrat tjera që ke përmend se nuk e fitojnë Botërorin.Keto jane ekipet qe nuk e marrin botorin : italia, anglia, brazili dhe franca..... Te gjitha te tjerat e fitojne, perfshi dhe Kinen apo dhe Koren e Veriut po qe se do![]()
#VamosArgentina
I pe plehrat e anglis ????????????
S'e mire ketu ne forum.... Po dhe ne jeten reale.... Me kane cmendur me kete anglin dhe brazilin....
Anglia e kam then dhe e them qe vetem ekip nuk eshte... Jane plehra. Brazili kam frike se dhe nese kalon grupin do e kaloj me shume veshtirsi.
Une personalisht ne radhe te pare dua ta fitoj LIONEL MESSI, qe te behet perendia e futbollit, ne radhe te dyte ta fitoj Hollanda si tifoz i saj qe jam dhe ne radhe te tret Spanja per grupin dhe lojen e bukur qe bene.
Por ai Van Pierse do bej botror te madh... Mbaje mend kete gje.
Finale e madhe eshte Holland - Argjentine.... Une fitoj..... bashke me mua fiton futbolli i bukur![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Kam vënë bast që ky botëror është i Hollandës kshuqë mos na zhgënjeni çuna.
Të shohim ndeshjen e parë se çfarë paraqitje do të bëjnë pastaj mund të flasim naj gjë më tepër. Ama besoj se 2010 ka për të qenë ose viti i Hollandës ose viti i Argjentinës.
Life's too short to remove USB safely.
Për mua edhe grupin le mos e kalojnë Anglezët, nuk i kam qejf. Por është vetëm ndeshja e parë, dhe nuk i dihet çfarë ndodh më tutje, Capello është trajner i madh , them që do arij larg. (Ishalla të jem gabim lol)
P.S; Vamos MESSI, Vamos Argentina
Më vjen keq, i ke humbur lekët!![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt