Pėrgjigjen ta kanė dhanė por ty qenke prej atyre qė nuk e do!!!!!
Sa i takon pyetjes tėnde ne nuk duhet me qenė ata qė tė pėrgjigjemi ashtu siē doni ju Ardi, por unė them se pėr ne muslimanėt ėshtė qė tė besojmė nė Allahun s.v.t. pa me e parė , se po ta shohim atėherė nuk do quhet " besim "!
Ti Ardi ndash beso ndash mos beso ajo ėshtė puna jote, se edhe ne po presim ashtu siē po pret ty me e taku Atė qė na ka krijuar dhe tė na gjykojė mua dhe ti se kush ka pasur tė drejtė unė qė se kam pa dhe besoj , apo ti qė se ke pa dhe s'beson!!!
Duhet tė cekė disa gjėra me rėndėsi se Ai ekziston dhe argumente na ka pru sa me ja mbushur mendjen edhe nji ateisti si ti, por se nuk e pranon, kjo ėshtė puna jote.
Kur'ani Famėlartė ti sqaron krejt dyshimet e tua, por nuk ėshtė fajtor askush se ti nuk pranon prej tij.
Shumė mirė tė kanė thėnė disa vėllezėr kėtu se e ke gabuar komunitetin, pse???
Sepse, ti nuk e ke bėrė pyetjen pėr tė mėsuar dhe pėr tu pėrmirėsuar, por pėrkundrazi, pėr tė ofenduar dhe injoruar ēdo gjė qė nuk tė pėrshtatet ty Ardi.
Pra, sė fundi tė kėshilloj qė ti mbledhish mend deri sa ke kohė ( sa nuk tė ka ardhė meleku i vdekjes qė tė tė pėrgjigjet nė pyetjen tėnde o i verbėr )!!!
Dhe shko dhe thuaju edhe shokėve tė tu qė tė mos bėjnė pyetje tė tilla, mjaft ma se jeni duke e tepruar shumė. Se tė tallesh me njė person ėshtė gabim dhe e papranuar, por tė tallesh me Allahun s.v.t., kjo ėshtė gjėja qė nuk duhet me ekzistuar fare. Pse them kėshtu, sepse me prindėrit e juaj nuk talleni se thoni se nuk e meritojnė se ata na kanė lindur, kurse unė them se me Allahun s.v.t. asesi nuk duhet ta pranojmė tė tallemi sepse Ai i ka krijuar prindėrit e tu dhe ty o i marrė, mblidhi ment dhe mendo pak dhe mos bėn atė qė tė mėson shejtani.
Nė rastėse nuk doni me marrė mėsim, atėherė hupuni prej kėtij forumi dhe shkoni rrini me shejtanat e juaj nė nėnforumin e juaj ateist dhe lerni rahat besimtarėt tė bisedojnė ndėrmjet vehti se nuk kanė kohė me hup kohėn me ateista si ju.
Lus moderatorėt qė kėtyre ateistėve dhe tė gjithė ata qė nuk i pėrkasin komunitetit musliman, qė tė mos i lėnė me postu tema kėtu tek ky komunitet musliman dhe nė rastėse duan me mėsu diēka prej fesė Islame, pik sė pari duhet me e pranuar Allahun s.v.t. si nji Zot dhe se Pejgamberi s.a.v.s., si rob dhe tė dėruarin e Tij dhe me i kry obligimet ( namazin, zekatin, ramazanin, haxhin ) dhe tek ateres mund qė tė hyn nė kėt komunitet. Pėrndryshe nuk e shoh tė arsyeshme pse me postu tema me fjalė ofenduese dhe kritika pa argumente (ose me argumentet e tyre banale qė edhe vetė ata nuk i pranojnė, por ja qė janė mėsuar kėshtu ata qė tė nxjerin debate pa asēfar dobie ) Allahu na rruajt prej kėtyre debilave.
Selam alejkum tė gjithėve besimtarėve muslimanė!
Ramazan it ku pe din ti qe jom ateist more.
o ramazani sjom ateist une.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arddi RecoordS : 09-06-2010 mė 09:03
Pse them kėshtu, sepse me prindėrit e juaj nuk talleni se thoni se nuk e meritojnė se ata na kanė lindur, kurse unė them se me Allahun s.v.t. asesi nuk duhet ta pranojmė tė tallemi sepse Ai i ka krijuar prindėrit e tu dhe ty o i marrė, mblidhi ment dhe mendo pak dhe mos bėn atė qė tė mėson shejtani
Tash a me krijuan prinderit a zoti qka e mshtjelle
Qka eshte ka pshtjell ky ““EXPLORER““ foton me muskuj ashtu si nje makin por pa Trurin e madh athua kush e dirigjon ket Paket me muskuj.
Ore sikur njeriu qe "mbase" eshte krijuar nga Zoti, por edhe Zoti eshte vetekrijuar ose krijuar nga dikush tjeter.....nuk ka dyshim, pse e merreni si te pamunder kete?
Ku i dihet pas 10.000 vjete edhe njeriu mund behet Zot e krijesave dhe qenjeve te krijuar ne planete te tjera dhe sigurisht qe njeriu do pretendoj/genjen atyre specieve qe ka krijuar... qe une jam i vetmi dhe plotfuqishmi, krijuesi i gjithesise etj etj
E lexova une Explorer qat dialogun me mikun ateist
Krijoni Kontakt