Shkarko vetem per ju Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.567
Download here
Shkarko vetem per ju Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.567
Download here
Shiko sa reputacion negativ ke, si te te besojmė ne ty?
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
STRANGE ketu tek ne shqiptaret kur i ndimon njeri tjetrit je " psikopat i lumtur" reputacioni me ka ra ngase jam grindur me disa antar te pa ndergjegjshem si FORCE-INTRUDER.
Per ca arsye i posto keto tema pa pike qellimi, kur kushdo qe ka zbulu GOOGLE mund te gjej faqen zyrtare te aviras edhe ta shkarkoje prej aty programin ???
http://www.free-av.com/en/trialpay_d...antivirus.html
A ke ndonje shpejgim te pergjegjshem?
Edhe nji antivirus falas te ben pune, duhet vetem pak kujdes.
ne jete njeriu gjithqka qe di duhet ti mesoj te tjeret prandaj edhe une qe tja letesoj punen atyre antarve qe kan nevoj per antivirus thash ta postoj temen, dihet qe sod ne boten e informatikes ka shum virus qe shkaktoj probleme te shumta prandaj e postova, ndersa sa i perket googles ka njerez qe din vetem rreth msn dhe nuk din as si te gjendet ndonje program ne google (kete e them nga provoja ) dhe nese ti di diqka ateher mesoj te tjeret......
Pershendetje te gjitheve.
Duke lundruar ne internet kam pare qe disa kompani qe prodhojne programe sigurie, te cilat normalisht jane me pagese, nganjehere ofrojne versione trial qe zgjasin deri ne 6 muaj. Nje nga shembujt e fundit qe kam pare eshte BullGuard Internet Security 8.7, te cilit me vone mund t'i besh upgrade ne versionin 9.0, i cili eshte versioni i tyre i fundit, por ka edhe te tjere, si McAfee, F-Secure etj.
Do doja te dija mendimin tuaj, si eshte puna me keto programe? Nese i shkarkon, a funksionojne si nje program i blere?
Forgive Your Enemies, but Never Forget Their Names
JFK
Varet. Ka disa qe janė te njėjte si trial si versioni i plot qe blen, ka disa te tjerė qe versioneve trial i lejojnė me pak gjera, me qellim qe ti te blesh te terin. Unė pėr veti nuk pėrdori antivirus hiq, ashtu ashtu 1-2 here ne vite e formatizoj kėshtu qe si me antivirus si pa to njėjte me bjere, bej kujdes ku futem, ēfarė shkarkoje dhe ēka pranoj.
Nėse ti dėshiron qe patjetėr te kesh njė antivirus, atėherė pėrdor njėrin 6 muaj, tani e ēinstalon atė dhe merr njė tjetėr pėr 6 muaj te tjerė...
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt